Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 01/11/13--01:58: Nationalistii greci

 • Masina unui oficial turc atacata de nationalistii greci

  autor: FrontPress11.01.2013
  greciCirca 30 de membri şi simpatizanţi ai partidului naţionalist Zorii Aurii au atacat miercuri maşina în care se afla consulul general al Turciei din oraşul Komotini, Ilhan Şener. Incidentul a avut loc în oraşul nordic Kavala.
  Conform agenţiei de ştiri Anatolia, tinerii, înarmaţi cu drapele naţionale, protestau în faţa primăriei din localitate. Atacul s-a produs când diplomatul turc intrat în incinta instituţiei pentru o întâlnire programată cu primarul din Kavala, Kostas Simichis. Acesta a fost nevoit să rămână în clădire timp de câteva ore până când a putut să plece sub escorta poliţiei.
  Rivalitatea dintre greci şi turci are rădăcini istorice, din timpul dominaţiei regiunii de către Imperiul Otoman. În prezent principala problemă este legată de disputele teritoriale dintre cele două state şi divizarea etnică a Ciprului.
  Partidul Zorii Aurii a zguduit în luna iunie sistemul politic din Grecia obţinând la alegerile parlamentare 7 la sută din voturi, revenindu-i astfel 18 locuri în Parlamentul din Atena. Sursa: FrontPress.ro


  0 0
 • 01/11/13--02:41: A T E N T I E
 • Către: 


  

  Pui mort costa 1 RMB şi este vândut la 9 RMB după prelucrare
  Au facut depozit de pui morţi în curte carcasele sunt aruncate peste totchicken processing in china
  chicken processing in china
  pe asfalt ....
  chicken processing in china
  4 salariaţi încep să smulga după ce au cufundat în apă fiartă puii într-un cazan ruginit
  chicken processing in china
  duhoarea este uneori aşa de rea incat, chiar şi cei mai experimentaţi angajaţi nu pot rezista
  chicken processing in china
  Graba angajatilor de a inlatura penajulchicken processing in china
  Se adauga produse chimice pentru decontaminarea puilor se adaugă coloranti...chicken processing in china
  chicken processing in china
  pentru a face o oferta de pui foarte gustoasa vizibil
  chicken processing in china
  bine prezentate şi vor merge în Europa ... chicken processing in china
  Trimite acest e-mail la cât mai mulţi oameni posibil,
  Pentru a va păstra sănătatea dumneavoastră, evitaţi toate produsele alimentare importate din China ...
  Pentru a păstra planeta noastră curata, consumă cel mai mult produsele locale: costul de CO² necesar pentru a transporta sute de milioane de containere încărcate cu produse fabricate în China este o crimă împotriva naturii ...
  Pentru a păstra produsele noastre alimentare şi a producătorilor noştri de pui vii, mâncaţi cât mai mult posibil produse de origine şi regionale din ROMANIA...
  IMPORTANT IMPORTANT
  Este un fapt! Fiecare are mai mult sau mai puţin frică de produse fabricate în China.

  Dar poţi diferenţia cumva produsele pe care le cumperi?
  Care sunt făcute în SUA, Filipine, Taiwan sau China?
  Nu, nu-i asa?
  IATA UN EXEMPLU :
  Primele 3 cifre din codul de bare al unui produs indică faptul că codul în ţara în care produsul a fost făcut.

  Exemplele 
  Toate codurile care începe cu: 690, 691, 692 - 695 sunt din China . 
  Codul 471 este fabricat în Taiwan .
  În zilele noastre, oamenii de afaceri chinezi ştiu că consumatorii nu prefera produsele "Made in China ". Deci, acestea nu indică lizibil ţara în care produsele sunt fabricate.

  Amintiţi-vă primele 3 numere de 690 - 695, indică fa
  ptul că "Made in China ".

  Este dreptul nostru de a fi informati

  Aici sunt toate codurile de bare utilizate:

  00 - 13: SUA şi Canada 
  30 - 37: Franţa
  40 - 44: Germania
  49: Japonia
  50: Marea Britanie
  57 ~: Danemarca
  64 ~: Finlanda
  76 ~ Elveţia şi Liechtenstein
  ~ 628: Arabia Saudită
  ~ 629: Emiratele Arabe Unite
  740-745: America Centrală
  480-489: Filipine

  Spuneti familiei si tuturor prietenilor  0 0
 • 01/11/13--03:27: Ocarmuitorul

 • Ocarmuitorul detentiei spirituale

  autor: FrontPress11.01.2013
  nastase-inchisoareChiar dacă „ambientul” i-a priit, cu mult mai mult decât ne-a căzut nouă bine mediul pe care ni l-a creat el când era „afară”, deţinutul N 0049 Jilava vrea dezlegare cât mai grabnică de zeghea care oricum nu l-a ţinut prea departe de treburile obişnuite. Se vrea afară mai devreme ca un soi de recunoaştere a muncii intelectuale pe care a depus-o după grati! Acolo unde singur a decis să-şi stingă fustările în activităţi educative, literare şi… didactice. Şi, de parcă noi l-am fi pus să (ne) scrie înauntru despre treburile de afară, acum vrea şi ceva în schimb. Că aşa e el obişnuit. Dar nu vrea „chinezerii” ori alte prostioare pictate sau sculptate, fie şi de către ceilalţi deţinuţi colegi (nici măcar de către talentatul chinez de la Penitenciarul din Giurgiu!), ci ore numărate pe soroc de eliberare anticipată.
  Pentru că, aşa cum nu a făcut el un serviciu cât de mic ţării fără a-şi lua partea de tain, o ţară transformată în furnizor pe bani publici pentru colecţia Muzeului Zambacian, nu era să-şi lase nici icrele „culturale” ale trecerii pe la Jilava fără a-şi cere partea. Şi, chiar dacă a scris pentru a se elibera el de stressul detenţiei „politice”, acum, după ce şi-a luat şi doctoratul în zeghe, are pretenţii. Pentru cele trei cărţi scrise înăuntru, vrea afară. Iar când va fi afară, o să ceară şi drepturi de autor pe la Geneva.
  Şi nu o să-i analizăm calitatea lucărilor din seria publicisticii de penitenciar, fie ea literară sau didactică (!), deşi s-ar fi impus o analiză a rostului scriiturii sale pentru noi, cei de afară, dar nu putem să trecem cu vederea graba comisiei de eliberări condiţionate de a lua act şi a-i aviza plata „în natură” (liberă!) pentru cele trei cărţi. Un aviz dat mai repede decât i-ar fi luat aceleași comisii să răfoiască toate cele trei cărţi…
  Unde este însă dreptatea faţă de ceilalţi puşcăriaşi? Faţă de aceia care au umplut atelierele de creaţie din puşcării cu lucrări cât să numere, nu săptămâni, ci ani de eliberări condiţionate?
  Desigur, ar fi o greşeală să ne închipuim că opera de caritate a direcţiunii de penitenciare va mai continua după eliberarea deţinutului N 0049 Jilava pentru a fi redat societăţii. Iar mai temători decât cei aflaţi acum afară (captivi oricum în cuşca politică mai rău decât a fost N 0049 în celula sa de blogger-deţinut), ar trebui să fie puşcăriaşii cu valenţe cultural-artistice. Aceia care îşi mai închipuie poate că vor constitui o breaslă literară, transpenitenciară, cu fostul deţinut, ducând mai departe linia creativităţii spre un soi de uniune a scriitorilor în zeghe. Căci, aşa cum Vântul s-a lins pe briza inspiraţiei de dreptul de a i se converti cartea scrisă în celulă în zile libere, tot aşa se va fi lins pe bot şi restul lumii artistice de posibila continuare acestui obicei elitist. E drept, Vântu a plagiat şi nu a luat aminte că în detenţie nu e ca afară: cine copiază, chiar primeşte ceea ce merită!
  Pe de altă parte, ar trebui să ţinem cont, dacă nu de calitatea lucrărilor, deşi valenţele pe care le-au apreciat „corifeii” comisiei de eliberări condiţionate, şi încă pe necitite!, denotă clar talentul de scriitor al publicistului N 0049 Jilava (să fi lăudat fără a fi citit e mai ceva decât a fi linguşit ca simplu ocârmuitor!), ar trebui să ținem cont dară măcar de cantitatea operei în zeghe. Căci, dacă N 0049 s-a dovedit atât de prolific după gratii poate ar fi mai nimerit, spre binele cultural al acestei ţări, să-l mai ţinem acolo! Vorba aceea, unii scriitori, obscuri în libertate, ar fi făcut orice să intre după gratii dacă ar fi ştiut că aşa vor atrage atenţia asupra „operei” lor. Or, cetăţeanul Năstase Adrian este deja acolo! Şi ar trebui să mai stea „înăuntru” până se epuizează tirajele operelor sale necaptive din captivitatea inspiraţiei vărgate. Că tot a consumat un cartuş-valoare pentru a ajunge la sursa inspiraţiei…
  P.S.: Comisia a dat dară aviz eliberării înainte de vreme… Dar, aşa cum a ţinut cont de contribuţia puşcăriaşului la binele umanităţii, tot aşa s-a raportat şi la propriile reguli, prima rânduială la solicitarea eliberării conditionate fiind recunoaşterea faptei de către deținut. Or, N 0049 Jilava refuză să-şi recunoască fapta, susţinând, şi pe bloggul exerciţiilor sale de libertate, că a fost condamnat politic. Condiţii în care permisivitatea comisiei s-ar putea întoarce împotriva Justiţiei ca o dovadă a existenţei acestei prezumţii! De Cezar A. Mihalache – Ziarul Natiunea


  0 0
 • 01/11/13--03:51: Au reanceput protestele

 • CSIBI BARNA a protestat in fata statuii lui Stefan cel Mare din CHISINAU (FOTO+VIDEO)

  autor: FrontPress11.01.2013
  0Csibi Barna, extremistul maghiar devenit cunoscut după ce l-a spânzurat simbolic pe Avram Iancu, a plecat la zilele trecute la Chişinău pentru a ieşi în stradă alături de “moldovenişti”, chiar în faţa statuii lui Ştefan cel Mare. Acesta a mai protestat în luna noiembrie a anului trecut, în Miercurea Ciuc,împotriva “imperialismului” românesc manifestat la adresa Republicii Moldova, afişând o pancardă cu mesajul “Moldova nu e România”.
  Barna a participat joia aceasta în capitala celui de al doilea stat românesc la o demonstraţie a celor de la organizaţia “Scutul Moldovenesc” şi Mişcarea de Tineret “Voievod”. Aceştia au marcat 538 de ani de labătălia de la Podul Înalt (Vaslui), atunci când voievodul Ştefan cel Mare a condus spre victorie armatele aliate creștine moldo-maghiaro-poloneze împotriva oştirii otomano-muntene aflate sub conducerea lui Suleiman Pașa. Csibi Barna şi-a motivat prezenţa în Basarabia prin faptul că în bătălia contra turcilor alături de moldoveni a luptat şi un important contingent secuiesc.
  Separatiştii maghiari au iniţiat de mai mulţi ani legături cu forţele “moldoveniste” şi “stataliste” din Republica Moldova, sau cu reprezentanţii separatismului găgăuz, care au identificat în românism şi în mişcarea unionistă nişte duşmani comuni. Sursa: FrontPress.ro
  612345


  0 0
 • 01/11/13--08:20: Amenintari

 • Lider UDMR din Harghita ameninta cu violente similare cu cele din Irlanda de Nord

  autor: FrontPress 11.01.2013
  0Foarte periculos ce face preşedintele CJ Harghita pe blogul său, ameninţându-ne cu o situaţie similară celei din Belfast pentru că i s-a interzis arborarea drapelului Ungariei pe instituţiile statului român.
  Există o lege şi există un stat de drept, iar lucrurile care îl deranjează pe politicianul maghiar sunt prevederi normale ale statului naţional unitar român care trebuie respectate de către toată lumea. Apelul la violenţă şi comparaţiile nefericite cu zone de conflict, aşa cum a procedat Borboly Csaba, reprezintă un gest iresponsabil şi chiar o ameninţare la adresa securităţii naţionale, aşadar a tuturor cetăţenilor români, indiferent de etnie.
  Pentru a înţelege mai bine focul cu care se joacă preşedintele CJ Harghita, iată o imagine din Belfastul ultimelor zile, altfel spus iată cu ce ne ameninţă Borboly Csaba:
  belfastDeBogdan Diaconescu

  0 0
 • 01/11/13--23:10: Austria

 • Austria: 9 ani de inchisoare pentru “glorificarea nazismului”

  autor: FrontPress12.01.2013
  0Un tribunal din Austria i-a condamnat vineri la plata unei amenzi penale şi la ani grei de puşcărie pe trei bărbaţi acuzaţi de “glorificarea nazismului” prin intermediul unei adrese de internet. Aceştia fuseseră reţinuţi prima oară pentru aceste învinuiri încă din primăvara anului 2011.
  Gottfried Kuesse, considerat liderul grupului, a primit 9 ani de închisoare. Felix Binder şi Wilhelm Anderle au primit 7 şi respectiv 4 ani şi 6 luni de închisoare.
  Site-ul incriminat, un forum de discuţii intitulat “Alpen-Donau”, nu mai este activ, deşi a funcţionat mult timp fără a putea fi închis de autorităţile austriece, acesta fiind găzduit de un server din SUA. Până la urmă autorităţile americane au cedat, încălcând dreptul la libertatea de exprimare, şi au dat curs cererilor venite din Viena de ştergere a adresei de internet.
  Gottfried Kuessel este o figură cunoscută a scenei naţionaliste austriece. Bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a mai fost arestat în 1993 pentru că a încercat formarea unui partid radical. A stat după gratii şase ani de zile pentru convingerile lui politice. Sursa: FrontPress.ro  0 0
 • 01/11/13--23:47: Moartea

 • Si moartea nu mai vine

  autor: FrontPress12.01.2013
  homo sovieticusBunicu-meu are 80 de ani. De când s-a născut a mâncat doar legume din grădină, găini din bătătură și pâine făcută la țest din grâul pe care l-a secerat cu mumă-sa, baba Sârba, o tanti acră originară din Serbia, normal. A lucrat ca tractorist de la 20 de ani. N-a fost stresat de șefi, a făcut mișcare în fiecare zi – de la prima alarmă a cocoșilor – fără snooze – până târziu, după telejurnal. A respirat doar aer curat și a simțit poluarea doar când mergea în vizită la fiu-său – tata, la Craiova. Foarte, foarte rar. Nu a fumat în viața lui o țigară și n-a pus gura pe alcool. Singurul lui viciu este ciorba de găină. Bagă câte două farfurii la fiecare masă. Sigur, când mănâncă nu aude dacă-l strigă cineva la poartă, da’ spune că supa care nu e sorbită nu are niciun gust. Chiar dacă trăiește viața la care visează orice ecologist adevărat, nu Remus Cernea, acum suferă de Parkinson și uită și dacă s-a spălat pe picioare.
  Vecinul lui, dom’ învățător Petrescu, are tot pe la 80 de ani. E vegetarian de cel puțin 30 de ani. Bagă în el corcodușe cu lucernă ce nu s-a pomenit. Totuși, e ramolit la trup și minte. Nu te mai înțelegi cu el. Își lega pantalonii cu sârmă când avea gardilopul plin cu curele.
  Ion Iliescu a trăit cea mai mare parte a vieții în cimentul Bucureștiului. Stres a avut suficient. Nu e ușor să depășești planul în orice domeniu. Nu e ușor să păcălești o țară întreagă să te voteze după ce ai plănuit cu dracu’ știe cine o lovitură de stat deghizată în revoluție. Nu e ușor să convingi oamenii însetați de libertate să se întoarcă la aproximativ aceiași politicieni. Nu e ușor să fii atât de disperat încât să transformi niște amărâți bețivi cu cărbuni sub unghii în propria ta armată gata să ucidă pentru tine. Presupun că zeci de ani de uneltiri și griji trebuie să îți afecteze inima. Presupun că atâtea nopți nedormite ar trebui să îți afecteze măcar tenul. Presupun că atâtea minciuni ar trebui să te mănânce pe dinăuntru. Presupun că blestemele a milioane (sper) de români ar trebui să îți dea o palmă în încredere de sine. Dar nu e cazul lui nea Nelu. Râde mai des decât Rodica Popescu Bitănescu. La televizor pare un tip romantic. Mulți îl consideră unul dintre puținii politicieni adevărați. La față arată ca unu’ de 50 de ani, unu’ care l-ar putea cuceri oricând pe Adrian Năstase cu zâmbetul lui. L-am văzut de Sf. Ion la declarații. Prea puține riduri. Nu tu tremuratul bărbii specific vârstei șahiștilor de pe bănca din fața blocului. Nu tu vocea ruginită a oamenilor care au prins al Doilea Război Mondial. Nimic. Parcă e bun de însurătoare.
  Când lucram la o revistă cu care nu-mi place să mă laud, la câteva săptămâni un reporter îl suna pe tovarăș să facă un material despre rețeta tinereții fără bătrânețe și a vieții fără de mori în morții mă-tii odată. Niciodată nu a acceptat. După doi ani, altă revistă, același refuz. Ăștia mai vechi ziceau că mănâncă cam ca dom’ Petrescu. Alții că, din contră, mănâncă normal, dar face mișcare zilnic. Mai târziu am auzit de faza cu schimbatul sângelui. Ca să te revigorezi la trup și la minte, cică unora li se schimbă sângele. Cel mai bun e cel de copil. Îți dă energie. Bine, nu de copil din ăsta de acum. Sângele lui îți dă doar o viață în plus la World of Warcraft. Dacă stau să mă gândesc un pic, tind să cred ultima variantă. De asta nici nu (mai) are copii. De pe De capul meu
  curious
   


  0 0
 • 01/12/13--00:06: Imigranti

 • Peste 800.000 de imigranti ILEGALI in Marea Britanie. Cate MILIOANE de straini naturalizati?

  autor: FrontPress12.01.2013
  UKConform statisticilor oficiale, citate de cotidianul Daily Mail, în Mare Britanie trăiesc 863.000 de imigranţi ilegali. Peste 70 la sută dintre aceştia sunt în Londra, oraş unde, potrivit celui mai recent recensământ, albii au devenit minoritari. Cei mai mulţi imigranţi ilegali provin din state precum India, Nigeria, Pakistan, China şi Bangladesh.
  “Nu este o surpriză că după ani de imigraţie necontrolată avem acum o populaţie însemnată formată din imigranţi ilegali”, a declarat ministrul de resort Mark Harper. Ministrul imigraţiei a mai promis măsuri ferme împotriva acestui fenomen.
  Rezultatele finale ale unui referendum desfăşurat la nivel naţional, făcute publice la începutul lunii, au indicat că în Marea Britanie trăiau în 2011 circa 7,5 milioane de persoane născute în afara ţării, dintre care mai mult de jumătate au ajuns în regat după 2001. Sursa: FrontPress.ro


  0 0
 • 01/12/13--09:49: Natiunea Romana

 • Tinta fixa – Natiunea Romana

  autor: FrontPress 12.01.2013
  Mihai Bravu„Naţiunea română s-a format abia în secolul al XX-lea!” (Kelemen Hunor)
  După scatoalca primită la alegerile din noiembrie 2012, hanul U.D.M.R.-ului, Kelemen Hunor a acordat un interviu publicaţiei maghiare „HVG.hu”, comentând absenţa U.D.M.R. de la guvernare. Pierzând trenul alegerilor, urmaşii lui Attila nu mai au linişte. Au scos din nou la rampă sloganul xenofob referitor la modificarea articolului 1 din Constituţia României, care stipulează caracterul naţional şi indivizibil al ţării noastre.
  Redau câteva din insolenţele iredentiste ale acestui neprieten al României: „Intenţia mea a fost să fim la guvernare. În sondajele dinaintea alegerilor era clar ca social-liberalii vor câştiga alegerile, iar comunitatea maghiară poate fi ajutată dacă U.D.M.R. este la guvernare. După alegeri, ne-am implicat în negocieri şi, în ciuda unui acord de principiu la care am ajuns înaintea votului, câştigătorii au impus condiţii pe care nu le-am putut accepta”, a spus Hunor, în cadrul unui interviu acordat HGV.hu citat de ziare.com. Condiţiile la care se referă iredentistul maghiar ţintesc modificarea articolului 1 din Constituţie care precizează: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil”.
  „România nu este un stat naţional!” (Kelemen Hunor)
  „România nu este un stat naţional, aşa cum visează mulţi politicieni”, a declarat necompetent, neabilitat şi tendenţios actualul han al U.D.M.R., nesfiindu-se să facă aluzie la posibilitatea unui referendum asemănător celui din Spania, pentru proclamarea independenţei Cataloniei. Potrivit afirmaţiilor acestui xenofob-iredentist, liderii liberali şi conservatori nu au fost de acord cu modificarea Constituţiei (conform cererii U.D.M.R., nu a maghiarilor din România) motivând cu competenţa veterinarului: „politicienii români nu au totală încredere că România este ţara lor, la 68 de ani de la terminarea Primului Război Mondial. Constituirea naţiunii române a început, după părerea mea, în secolul 20″, a mai spus Hunor. Cine să-i fi cerut părerea? România a ajuns sat fără câini – probabil eutanasiaţi în cabinetul veterinar al hanului K.H.), iar U.D.M.R. îşi face de cap cu acordul tacit al instituţiilor româneşti. Nu este pentru prima dată în istorie când, urmaşii lui Attila tratează românii de pe poziţia complexului de superioritate şi a perceptului lui Dücsö Csaba, „Nincs kegyelem!” Istoricii tac. Academia Română tace. Justiţia este legată la ochi şi cu antifoane instalate etanş pe urechile surde. De ce nu este tras şeful UDMR la răspundere de către Parlamentul României şi/sau organele abilitate pentru afirmaţiile jignitoare la adresa Statului Român?
  Românul trebuie să fie „politically correct”
  Dacă eu, român, declar în Ţara mea că sunt naţionalist, occidentalii mă vor socoti drept extremist, xenofob, intolerant, înapoiat, că fac discriminare. Dacă domnul Kelemen Hunor afirmă public: „politicienii români nu au totală încredere că România este ţara lor”, nu este nici extremism, nici iredentism, nici xenofobie, nici minciună, nici discriminare? După concepţia unora, noi românii trebuie să ne revizuim atitudinea, să fim mai toleranţi, mai răbdători… ca să putem fi apreciaţi de prea-generosul Occident şi de către mai marii Noii Uniuni Sovietice (a se citi Uniunea Europeană), să acceptăm orice bazaconie rău intenţionată a oricui. Ungurul din România are voie să spună orice vrea, românii n-au voie!
  Parlamentul României tace!
  Reamintesc acestui individ neloial Ţării în care trăieşte şi al cărei cetăţean este, şeful unei uniuni cu caracter cultural, aniti-constituţional, transformată în partid politic-etnic, că trăieşte în Statul Naţional România, component al Uniunii Europene. Trebuie să-şi reformuleze sloganurile iredentiste şi să ceară scuze poporului români şi minoritarilor etnici ai ţării noastre. Marşând pe aceeaşi temă, este de neconceput ca un spion dovedit, duşman declarat al României, actualmente europarlamentar din partea României, care a jurat credinţă Ungariei şi a primit cetăţenia Ungariei, să incite cetăţenii României la nesupunere civică, la ieşirea în stradă, la ură etnică, fără a fi pedepsit, fără a i se retrage dreptul de a mai reprezenta România. Parlamentul României tace!
  Nu maghiarii de rând vor dezmembrarea României, ci viperele iredentiste
  Ţinându-i isonul, U.D.M.R., aflată la guvernare de mai bine de 21 din cei 23 de ani care au trecut de la balamucul decembrist, aplică politica paşilor mărunţi, luptând cu obstinaţie pentru sfârtecarea României. Pe ]ntreg parcursul acestor ani, cu acordul tagmei jefuitorilor, U.D.M.R. şi-a făcut de cap, şantajând sistematic echilibrul puterii. Pentru a-şi atinge scopurile, hanul U.D.M.R. a menţionat – fără a da detalii -, că acordul de principiu pentru cooperare politică cu U.S.L. este condiţionat: „Ne-am înţeles ca România să fie reorganizată, după alegeri, în regiuni economice”.
  Ce nu s-a reuşit în martie 1990, se vrea acum, prin regionalizarea-federalizarea României pe criterii etnico-administrative, nu pe cele administrativ-istorice. În fond, cine a comandat regionalizarea şi în folosul cui? Românii? Nu maghiarii de rând din România vor dezastrul şi dezmembrarea Ţării, ci viperele iredentiste şi complicii lor, căţăraţi la butoanele pupitrelor de comandă de aproape un sfert de veac. A cui este România? Românii patrioţi doresc unirea celor două Românii despărţite nefiresc de Prut, în vreme ce U.D.M.R. clocesc dezmembrarea pământului românesc. Chiar dacă sloganul U.E. ne îndeamnă la unitate în diversitate, din partea U.E…. „paşte murgule iarbă verde!”. Interesele declarate şi recentul Diktat de Bruxelles par a fi diferite de cele ale românilor. Guvernele României au datoria şi obligaţia apărării interesele naţionale, altfel, versurile lui George Coşbuc pot suna ca un avertisment: „Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,/ Să vrem noi [...] Când nu vom mai putea răbda, [...]Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa/ Nici în mormânt! “
  Români, uniţi-vă în cuget şi-n simţiri. Treziţi-vă cât încă nu-i prea târziu! De Ion Măldărescu – Revista Art-Emis


  0 0
 • 01/12/13--10:25: Piton

 • Una pitón de tres metros vuela dos horas en el ala de un avión


  Los pasajeros de un avión de la aerolínea australiana Qantas vivieron con inquietud dos horas de vuelo al percatarse de que les acompañaba en su viaje una serpiente pitón de tres metros de longitud, ha informado hoy la prensa local.
  El sorprendente hecho ocurrió el jueves durante el trayecto entre Cairns y Port Moresbi, la capital de Papúa Nueva Guinea, y seguido por inusitado interés por el pasaje y la tripulación del aparato. Según han relatado algunos viajeros al diario Sydney Morning Herald, la tripulación fue avisada de la presencia de la serpiente sobre una de las alas del avión por una pasajera cuando la aeronave llevaba media hora de vuelo.
  La serpiente se mantuvo en el ala a pesar del fuerte viento y el frío y, según relató uno de los pasajeros, consiguió guarecerse casi pegada al fuselaje del avión e incluso todavía se movía cuando se produjo el aterrizaje, dijo al citado diario, Robert Weber, el pasajero que filmó lo ocurrido. Sin embargo, un portavoz de Qantas señaló que cuando retiraron el ofidio del ala del avión este estaba ya muerto.
  hoy
  Tanto como revisan los aviones y se les cuela una serpiente de 3 metros, si es que son.., en cuanto a la serpiente me parece que aguantó mucho dadas las temperaturas que debió de soportar durante dos horas, la pasajera que la vió menudo susuto se llevaría

  0 0
 • 01/12/13--23:05: MMA

 • Luptator “neo-nazist” eliminat dintr-un turneu de MMA

  autor: FrontPress13.01.2013
  MMAPromotorii irlandezi ai turneului de Mixed Martial Arts (MMA) “Celtic Gladiator” au fost forţaţi să renunţe la luptătorul finlandez Niko Puhakka, după o campanie online îndreptată împotriva legăturilor acestuia cu cercurile naţionaliste radicale. Sportivul trebuia să lupte în gala din 9 februarie din Dublin.
  “Antifasciştii” irlandezi au lansat o campanie de denigrare a finlandezului postând pe internet mai multe fotografii unde sportivul apare alături de mai mulţi cunoscuţi minitanţi naţionalişti. Deasemenea au fost condamnate şi tatuajele acestuia cu “simboluri neo-naziste”.
  Puhakka a remis un comunicat prin care susţine că nu face parte din nici o organizaţie şi că nu susţine nici o ideologie politică. “Este păcat că trecutul meu încă mă urmăreşte. Trebuie să plătesc pentru greşelile făcute în urmă cu mult timp”, a declarat acesta.
  Cu toate acestea, în una din imagini, realizate recent, în luna noiembrie a anului trecut, sportivul apare alături de un grup de camarazi naţionalişti.
  Finlandezul a mai avut probleme similare, fiind retras din motive politice din turnee programate în Anglia sau Polonia. Sursa: FrontPress.ro
   


  0 0
 • 01/12/13--23:36: Saudizarea

 • Exemplul arab: “SAUDIZAREA” industriei nationale

  autor: FrontPress13.01.2013
  sauditiMinisterele Muncii, Administraţiei publice, Economiei şi Planificării din Arabia Saudită au anunţat că vor coopera în efortul depus pentru “naţionalizarea şi saudizarea” sectoarelor industriale unde muncitorii străini au ajuns să-i depăşească numeric pe cetăţenii statului din Orientul Mijlociu.
  “Ministerele analizează mai multe opţiuni, inclusiv mărirea ratei de saudizare a industriei”, a declarat pentru portalul ArabNews un oficial de rand înalt din Ministerul economiei şi planificării. Măsura va fi complementară creării unor centre de pregătire profesională destinate doar cetăţenilor din regatul islamic. Scopul acestor decizii este combaterea şomajului. Sursa: FrontPress.ro

  0 0


  0 0
 • 01/13/13--07:33: :))))


 • 0 0
 • 01/13/13--08:17: Imagini superbe....


 • 0 0
 • 01/13/13--08:24: IMAGINI SUPERBE (2)


 • 0 0


  0 0


  0 0
 • 01/13/13--12:51: Un banc.... sec :)))


 • Spune-mi, te rog, atunci când un om spune că părul meu miroase frumos, e hărţuire sau nu? 
  - Nu, în opinia mea este un compliment. 
  - Şi dacă omul este pitic ..? 


  0 0


  Piata romaneasca de panouri solare pentru apa calda si-a intrerupt cresterea in 2012, in ciuda faptului ca doar patru din o mie de case din Romania au acest sistem. Practic aproximativ 35.000 de locuinte au apa calda direct de la soare.  Evolutia vanzarilor este diferita pe tipuri de panouri, panourile solare cu circulatie naturala (cu boilerul montat pe acoperis) inregistrand o scadere abrupta. Acestea au preturile mai mici decat sistemele complexe cu circulatie fortata, si erau preferate de beneficiarii fondurilor Casa Verde.


  Principalul factor pentru care vanzarile de panouri solare pentru locuinte au scazut cu pana la 20% in prima jumatate a anului 2012 in cazul panourile cu circulatie naturala, este sistarea programului Casa Verde. Prin acest program, se putea obtine o subventie de 6.000 de lei pentru instalarea unui sistem de panouri solare pentru apa calda menajera.

  A doua cauza a scaderii pietei fata de 2011 si 2010 este intarzierea decontarilor pentru proiecte deja aprobate si montate sau achizitionate in 2012.

  Un alt factor care influenteaza piata de panouri solare este ritmul de crestere al a sectorului constructiilor noi.

  Panourile solare costa in general intre 1.000 si 5.000 de euro, in functie de tipul de sistem pentru care se opteaza, de suprafata casei si de capacitatea de incalzire. Investitia se amortizeaza in 2-3 ani pana la 5-7 ani in functie de asezarea geografica, randament si numarul persoanelor care il utilizeaza.

older | 1 | .... | 10 | 11 | (Page 12) | 13 | 14 | .... | 171 | newer