Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 127 | 128 | (Page 129) | 130 | 131 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 05/15/14--09:51: :)))


 • 0 0

  Un sportiv timisorean, campion la Jiu Jitsu Brazilian

  autor: FrontPress16.05.2014

  alexandru mihutTimișoreanul Alexandru Mihuț a obținut, la începutul acestei luni, o medalie de aur și una de argint la două competiţii internaționale de Jiu Jitsu Brazilian, un sport de contact care se bazează pe lupta la sol și care prin folosirea tehnicilor articulare și a strangulărilor îl forțează pe oponent să renunțe la luptă.
  Sportivul a obținut la începutul lunii o medalie de aur și una de argint la două concursuri internaționale, scrie Banat Sport. Primul concurs al lunii s-a desfășurat pe 3 mai, la Copenhaga, acolo unde timișoreanul s-a clasat al doilea la categoria supergrea. Apoi, în 10 mai, a urmat Zurich Open, competiție la care Mihuț a cucerit medalia de aur în limitele aceleiași categori.
  Înaintea acestor concursuri, sportivul s-a pregătit la Frankfurt, alături de echipa Alliance Jiu Jitsu. Acesta este şi membru al clubului Titans Fight Team Timișoara.
  Timişoreanul s-a apucat de Jiu Jitsu doar în urmă cu un an, după ce era oricum familiarizat cu luptele de contact. “Am făcut box şi kick-boxing pănă atunci şi un prieten mi-a spus să merg să văd ce înseamnă Jiu Jitsu. Iniţial am zis că nu mă interesează, dar când am mers şi am văzut că un băiat de 60 de kg, mi-a făcut nişte procedee de m-a lăsat fără replică, eu având atunci peste 100 de kg,  am zis că este ceva foarte interesant. Şi aşa am decis să încep să practic şi eu acest sport”, a povestit pentru Opinia Timişoarei sportivul de 29 de ani. Sursa: FrontPress.ro

  w

  0 0
 • 05/16/14--06:05: :)))


 • 0 0


  0 0
 • 05/16/14--06:51: :)))


 • 0 0
 • 05/16/14--07:34: La ghicitoare... • Am vrut iniţial să includ în titlu şi formularea  “sau ce s-a schimbat în România în ultimii 100 de ani ?”. Dar m-am gândit că, în aceiaşi logică, ar fi trebuit să adaug această notă în aproape toate titlurile articolelor de pe blog. Aşa că am renunţat.

  Oraşele noastre adăpostesc şi astăzi, ca şi acum 100 de ani, un număr mare de ghicitoare în cărţi, în cafea sau în palmă, clarvăzătoare, cititoare în globuri de cristal, în horoscoape, în stele sau în…ochi de bufniţă. Nici în acest “domeniu” nu s-au schimbat foarte multe lucruri. Poate doar mijloacele de publicitate utilizate (azi mediul virtual şi  nu numai el fiind supraaglomerat de astfel de oferte)  sau aspectul şi mărimea caselor ghicitoarelor “de top”.
  Şi astăzi, ca şi acum un veac, ghicitoarele şi clarvăzătoarele sunt la mare căutare, şi “mii de suflete îşi alină durerile, îşi împletesc nădejdile sau îşi fac capul calendar…” în lumea magiei.


  Să plecăm aşadar în căutarea unei “cărturărese” (aşa se chemau ghicitoarele în cărţi la începutul veacului trecut) conduşi de acelaşi reporter al “Ilustraţiunii române” – Ion Tik şi de fotoreporterul Ignat:


  Un cartier nou, la capătul unor străzi de mizerie şi de sălbăticie, îmi face

  impresia unui om zdrenţuit şi prăfuit, purtând o pălarie noua, frumoasă.

  Ne întoarcem în strada Raion gândindu-mă la fantezia acelora care au

  botezat astfel o stradă care n'are nirnic comun cu nomenculatura interioarelor de prăvalie.Gropi, praf, mizerie spectacolul banal, invariabil şi nesfârşit al străzilor noastre ce duc spre periferie.

  Cobor în faţa unor bordeie deabia ieşite din pământ, un fel de căsuţe de

  liliputani, făcute de copii în ceasurile lor de jocuri nevinovate. Un asemenea bordei, a fost cândva palatul unei cărturărese vestită în tot cartierul.

  Vecinii spun că la această cărturăreasă veneau cucoane cu echipaje cât bordeiul de mare. Şedeau echipagiile şi automobilele la rând ca într’o staţie de trăsuri.

  Palatul unei ghicitoare din 1929
  "Palatul" unei cărturărese din 1929
  Cărturareasa avea o specialitate : ghicea numai de dragoste şi numai femeilor cu părul blond. Gura mahalalei spune şi coana Chiriaca, venerabila “ureche a cartierului" confirmă,  că ghicitoarea nu şi’a asigurat celebritatea prin ghicit ci prin farmece de care nu putea şti nimeni decât  acelea care în schimbul unor sume rotunde beneficiau de această putere supraomenească.

  Cărturăreasa a dispărut într’o bună zi sub grozava învinure de a fi fost multă

  vreme, gazdă de hoţi, iar la urmă, complice intr’un omor.
  Cărturareasa a dispărut, dar bordeiul a rămas, aşa dărăpănat cum fusese locuit pe vremuri şi unde multe cucoane din elita Capitalei şi-au cheltuit ceasuri de înfrigurare în aşteptarea cărţilor năzdrăvane.

   CĂRTURĂREASĂ  “AUTORIZATĂ"


  Pornim în altă direcţie. Iată-ne traversând străzi cu nume curioase: Barbarasă, Siminoc, un logofăt, pe cât îmi aduc aminte Tăutu şi alte câteva asemanatoare. La o răscruce de drum, o bătrână ne îndreapta spre Vitan.

  -      Este una, bătrână, bătrână de tot. Catinca cărturăreasa care face şi desface farmecele...

  Cercetăm zadarnic Vitanul, celebrul Vitan cu flăcăiandrii săi cu freza

  întoarsă pe frunte în semn de întrebare, cu fetişcanele cu picioarele goale şi cu părul tuns “a la garçonne", cu gospodari de treabă  tulburaţi ici şi colo de bătăuşi cu reputaţie bine stabilită.Exploarăm o fundătură. 0 ţigancuşa cu garoafa prinsă sub tulpanul alb care contrasteaza atât de puternic cu tuciul feţei sale îşi manifestă nedumerirea.
  -              -       Căutăm o cărturăreasă ; dar una bună să ne ghiceasca ceva...
  Ţiganca râse cu hohote; apoi răspunse :

  -      Asta caut şi eu boierule de multă vreme! Caut una să-mi dea de dragoste, dar nu găsesc nici una care să fie ghicitoare bună. Mai multe parale face o ţigancă de a noastră care ghiceşte cu ghiocul.

  O firmă...atrăgătoare
  Câteva fete tinere se strânseră în jurul nostru, atrase de grupul de “boieri"

  rătăciţi în această parte a oraşului.

  -      Ştiu eu una care ghiceşte şi nurnele şi anul în care te-ai născut. A ghicit surorei mele. Trei zile sora-mea a umblat ca zăpăcită, înfricoşată de puterea carturăresei căreia nu poţi să-i ascunzi nici o taină. Dar ca să poţi pătrunde până la dânsa trebuie să ai mare noroc sau în orice caz răbdare foarte multă. Trebuie să te înscrii şi lumea aşteaptă ca la pomană...

  -              -       Dar unde locuieşte ?
  -              -       În strada Epuri, 45.
  Pornim spre strada Epurilor. În drum întâlnim o altă cărturăreasă a carei firmă ne atrage în chip deosebit: RAŞELA PONOVICI – Cărturăreasă autorizată.
  lată prin urmare că am făcut şi o descoperire de un interes deosebit : sunt

  şi cărturărese autorizate. De cine ? Cărturărese autorizate… Doar sunt dentişti autorizaţi, instalatori autorizaţi, contabili autorizaţi, de ce n'ar fi şi cărturărese autorizate? Dar care să fie oare criteriul de autorizare şi care este autoritatea competentă?

  Raşela-Abramovici, după cum ne înştiinţează firma, este oricum autorizată,

  un fel de cărturăreasă de lux. 0 casă măricică, curată, elegantă, dovedeşte

  ca... treburile-i merg bine. N'am putut să-i fac cunoştinţa, pentru că nu căzusem... în orele de primire.

  ÎN STRADA EPURI

  Ne îndreptăm spre strada Epurilor, la celebra cărturăreasă care ghiceşte

  prezentul, trecutul, viitorul, numele, anul de naştere şi toate câte le poate ghici o femeie cu puteri... divine.
  Maşina opreşte în dreptul numărului 45. 0 curte cu două camera făcute din pământ, cu geamuri care deabia se ţin în lemnăria cioplită de o mână nedibace; alte câteva 'încăperi sărăcăcioase construite la fel, în genul bordeielor mai răsărite; în fund câteva magherniţe de lemn, bucătării de vară şi de iarnă.

  Un băiat cu faţa murdară, ieşit ca dintr-o pivniţă cu cărbuni ne întâmpină binevoitor. 

  -      Aţi venit la cărturăreasă?  Dar aţi venit prea devreme. Nu primeşte la această oră. Dealtfel are orele date şi publicul aşteaptă de multă vreme.


  La început credeam că  băiatul îşi bate joc de noi. În decorul de mizerie,

  refuzul de a primi un “muşteriu" mi se păru ceva curios!

  -         -    Dar unde este publicul ?
  -            -    În “sala de asteptare".
  Curiozitatea mă împinge în sala de aşteptare - una din cele două încăperi

  ale cărturăresei. Intr’o “intenţie" de cameră aproape pătrată de doi pe doi metri, cinci şase Domnişoare "îşi aşteaptă rândul". Au aerul îngrijorat - acea atmosferă de îngrijorare ce domneşte în sălile de aşteptare ale medicilor, înainte de clipa consultării în care doctorul pronunţă sentinţa...

  Aşteaptă fetele şi femeile ca cineva să le spună cu un ceas mai devreme

  Ceea ce se va întâmpla cu dragostea sau cu iubitul lor... Altele să le spună ce ochi va avea copilul ce se va naşte peste şapte luni: verzi, negrii, căprui sau albaştrii.

  Prezenţa unui bărbat într’o asemenea “sală de aşteptare" este oarecum supărătoare. De aceea mă întreţin cu Fănuţă,  băiatul care face pe directorul întreprinderii.

  -              -  Dar tu ce faci aici ?
  -             -  Ţiu rândul, fac curăţnie şi dacă boierul este darnic îi fac rost să nu
  aştepte prea mult...

  LA RÂND, CA LA MOARA

  -             -   De regulă trebuie să aştepţi mult ?
  -            -   Oho ! Dacă vrei să stai la rând, te înscrii şi-ţi vine rândul a doua zi.
  Dar cum eu fac înscrierile şi dau orele, înţelegi că pot şi eu ceva.

  De la acest personagiu am aflat, în cele din urmă,  câteva amănunte de preţ:

  Cărturăreasa, stăpâna sa, se numeşte Maria Bazinschy, “cunoscută nu numai în Capitală ci şi în alte oraşe". Că, în schimbul unui foarte modest onorariu, ghiceşte tot ceea ce doreşti. 
  Ghicitul în cafea
  Ea nu dă greş niciodată pentru că de cele mai multe ori nu spune decât lucruri plăcute care impresionează mai ales lumea fetişcanelor frământate de visuri şi de amăgiri. Sunt totuşi două lucruri foarte neplăcute la această  doamnă Bazinschi “cărturăreasă" renumită : întâi faptul că trebuie să stai la rând ca la moară atunci când nu eşti dispus să corupi pe tânărul şef de cabinet
  cu atribuţie de Director al întreprinderii. Al doilea, că eşti obligat să bei o cafea pe care o face chiar cărturăreasa, o cafea pe care ai plăti-o, pentru o sumă de motive, de două ori cât ţi se cere, numai să n'o bei. Dar lumea misterelor care prezidează tot secretul cărţilor de ghicit, revendică şi acest sacrificiu, oricare ţi-ar fi stomacul, buzunarul sau dispoziţia.

  În cele din urmă Doamna Bazinschi atrasă de conversaţia cu tânărul care-i

  aranja clientela, ne risipi speranţa de a-i putea admira talentul în acea zi.

  -            -   Imposibil domnilor. Am “date" toate orele. Pentru mâine sunt la dispoziţia
  dv. Pot să vă fixez ore convenabile.
  Am mulţumit pentru ,,concesie"şi am plecat la o altă cărturăreasă despre
  care ne vorbise un gospodar din partea locului"

  Cam atât pentru azi. Pentru că articolul lui Ion Tik este foarte lung şi pentru nu a vă obosi prea tare :)  am decis să îl “rup” în două părţi. Aşadar mâine vom continua cu poveşti despre Ana Moldovanca, despre ghicitul în palmă şi în cafea, despre ghioc… Vă astept pe aici !


  Sursa: articolul “La cărturărese” semnat Ion Tik, apărut în “Ilustraţiunea română” numărul din 17 octombrie 1929 
  deieri-deazi.blogspot.com

  0 0
 • 05/16/14--07:47: Un banc....

 • O actriţă de la Hollywood povesteşte unei proaspete cunoştinţe, venite în vizită, cum s-a cunoscut cu un regizor celebru.
  - Chiar din primele momente, mi-a spus: "dacă mă asculţi şi faci exact ce-ţi spun, îţi garantez, draga mea, că în maximum un an vei avea un Oscar".
  - Şi?
  - Şi chiar aşa a fost.
  Apoi se întoarce şi strigă:
  - Oscar, fii cuminte, nu-ţi mai băga degetele în nas!

  0 0
 • 05/16/14--09:32: Trebuiesc desfiintate

 • Pensiile militarilor comunisti trebuie desfiintate  Sunt imense, sunt multe – si sunt nemeritate!

  In primul rand– n-au contribuit.
  Ati auzit bine: de 70 de ani, nimeni n-a pus un leu in fondul de pensii, nici pentru militari, nici pentru securisti (Departamentul Securitatii Statului). Nici ei n-au platit, si n-a platit nici Statul pentru ei (asa cum a mintit Presedintele Romaniei). Orice leu transferat de vreo institutie de stat, in fondul de pensii, trebuia sa lase urme: ordinul de plata lunar, cu motivul legal al transferului. Ei bine, NU EXISTA asemenea transferuri de bani. NU EXISTA nici un ordin de plata. In consecinta, sa platesti pensii unora care n-au contribuit cu nimic este i-le-gal. Este o deturnare de fonduri. Nimeni nu zice nimic, ca le e frica de scandal: dar putem oricand sa facem o plangere penala, impotriva Casei Nationale de Pensii. Pentru ca din banii nostri iau pensii!
  In al doilea rand– Militarii comunisti nu erau militari. Pentru ca nici armata comunista nu era armata. Erau niste activisti scarbosi, cu arma, si cu dreptul de a teroriza populatia Romaniei, ca sa nu se revolte de foame.
  Principala lor activitate era sa
  1. Flendureasca hartii dintr-un birou in altul, ca orice bugetar imputit.
  2. Culeaga cartofii de pe camp.
  3. Sa se faca din cand in cand, ca se antreneaza.
  In toata cariera lor, n-au aparat Romania de nimeni. Singura data cand au tras efectiv, au tras in…poporul roman, in 1989. Sa fie clar: atunci armata a tras in plin (si cu totala incompetenta), in civili nevinovati, care pur si simplu demonstrau.
  Au tras, pana cand a venit Iliescu, cu binecuvantarea rusilor, si a preluat spectacolul. In clipa aia, toti asa-zisii “militari” au facut ascultator stanga-mprejur si s-au inchinat noului Voda.
  In decembrie 1989, n-a fost nici un act de eroism:

  l-au tradat pe Ceausescu (pe care il pupasera in cur cu totii), pentru rusi.
  In frunte cu colonelul Mircea Dogaru, actualul sindicalist latrator, care este reprezentativ pentru armata comunista: n-a facut nici o zi de armata, n-a facut liceul militar, nici Academia militara, ci…Facultatea de Istorie! Si a fost parasutat ilegal in Armata, pentru ca socrul lui era prieten cu Ilie Ceausescu.
  Pai asa ceva, in Romania de azi, se numeste trafic de influenta– se pedepseste cu puscaria!
  • Astia sunt marii “specialisti” comunisti, in artele militare.
  • Astia sunt pensionarii militari, care se bat cu pumnul in piept ca sunt mari patrioti.
  • Astia sunt liderii sindicali.
  • Pe pensiile astora cheltuieste Romania 12 miliarde de euro anual, de nu mai are bani de avioane, si au ajuns ungurii sa ne patruleze spatiul aerian.
  Nu micsorate, nu normalizate: desfiintate!

  In clipa asta, cand Romania este in NATO si lupta impotriva Rusiei, sa le mai dai bani unor asemenea putori (care si-au tradat si tara, dar si juramantul militar), este o nebunie.
  Marea majoritate merita, nu pensii de 7000 de euro (ca Dogaru), sau 12.000 de euro (ca asa-zisul general spagar Oprea): ci PUSCARIA.
  Singurii militari reali din Romania, sunt militarii NATO de astazi.

  Cei cu experienta in Irak si Afghanistan. Cei care or sa moara acum pentru voi, daca ne invadeaza rusii. Doar ei.
  Ca pensionarii militari, va asigur ca o sa-i intampine pe rusi cu flori! Or sa uite de “batranete” si or sa se inscrie voluntari in Gestapo-ul rusesc, sa vaneze “dusmani ai poporului”.
  Iar pe voi or sa se cace, cum s-au cacat pe romani, toata viata lor.

  0 0
 • 05/16/14--09:52: Corpul astral

 • Acest corp se compune din fluide astrale, indeosebi planetare, si reprezinta un corp care vibreaza deasupra primelor doua. El nu poate fi vazut decat de persoane antrenate in vizualizare. La nivelul acestui corp se gasesc codificate emotiile, sentimentele, trairile si dorintele persoanei respective. Corpul astral este o banda de energii cu frecventa superioara; este hainuta planetara a spiritului intrupat.
  Ca si corpul eteric, si corpul astral este strabatut de cele sapte chakre care comunica cu corpurile superioare si cele inferioare prin portile de vibratie. Caracteristicile corpului astral ofera indicatii asupra fiintei umane, a comportamentului si trairilor sale, sentimentelor si suferintelor acumulate, a dorintelor si iubirilor sale.
  Emotiile puternice, traumele, durerile, vinovatiile, perceptiile realitatii, mai ales cele din copilarie, convingerile etc. sunt depozitate in memoria planetara a spiritului (constiinta cum o mai numeste stiinta actuala) si se suprapun constant lasand urme in corpurile subtile, in special in cel emotional.
  Corpul astral se evidentiaza indeosebi ca fiind multicolor, culorile putand sa straluceasca sau sa se inchida, ceea ce denota trairi cu intensitati diferite. Centrii energetici astrali pot fi usor si imediat perturbati atunci cand starea emotionala este tulburata, indicand astfel un dezechilibru in corpul mental si inducand un dezechilibru si in cel fizic. Expresia emotionala a fiecarui om are astfel efecte asupra functiilor hormonale si glandulare, pana la nivelul de activitate celulara.
  Indicatorii dezvoltarii corpului astral sunt: vigoarea fizica, spirit activ, vitalitatea crescuta, veselia, bucuria de a trai, rasul ca expresie a fericirii. Ca metode de dezvoltare a acestui corp astral, se recomanda sa faceti sport; sa mergeti pe jos, sa faceti alergari in picioarele goale, sa folositi baile cu apa rece si inotul.
  Atunci cand omul adoarme, corpul sau astral se disipeaza in astral si dezveleste o parte din corpurile subtile ale perispiritului (interioare), care se decorporalizeaza, in parte, impreuna cu spiritul, iar o alta parte a corpului astral asigura protectia si functionarea trupului fizic ramas adormit in pat. Daca veti scana senzitiv corpul eteric dezvelit de cel astral, il veti simti radiant, cu claritate, fierbinte, dens si puternic la oamenii sanatosi.
  Femeile au dublul eteric mai rece decat barbatii. Dupa ce fac dragoste, dublul lor eteric este fierbinte si activat.
  lovendal.ro 

  0 0
 • 05/16/14--10:03: Vorbe de duh
 • 2014

  Vorbe de duh

  = Raul are doua forme; "facerea de rau si facerea de bine"
         Joseph Roux

  = Intr-o epoca in care minciuna e la putere, a spune adevarul a devenit un act revolutionar.
         George Orwell

  = Prostia este o forta elementara mai puternica decat orice cutremur.
         Karl Krauss

  = Toti oamenii se aseamana prin cuvinte. Numai faptele ai deosebesc.
         Moliere.

  = Numai dupa invidia altora iti dai seama de propia ta valoare.
         Tudor Musatescu 

  = Multi par a ceea ce a fi, dar putini inteleg ceea ce esti.
         Machiavelli

  = Aflarea in treaba este isprava omului neputincios. 
         Petre Tutea.


  0 0
 • 05/16/14--16:09: :)))


 • 0 0
 • 05/16/14--17:05: .....


 • 0 0
 • 05/17/14--05:41: Tensiuni
 • Tensiunile dintre CHINA si VIETNAM escaladeaza: Zeci de MORTI si peste 100 de raniti (FOTO)

  autor: FrontPress 

  0Tensiunile dintre China şi Vietnam au escaladat zilele trecute degenerând în conflicte interetnice soldate cu morţi şi răniţi. Conflictul dintre cele două state comuniste asiatice a izbucnit după ce China a instalat o platformă de forare în apropiere de insulele disputate Paracel din Marea Chinei de Sud.
  În provincia Ha Tinh din centrul Vietnamului au avut loc confruntări de stradă, afacerile chinezeşti fiind atacate de localnici. În urma violenţelor 21 de persoane au murit, dintre care 5 vietnamezi şi 16 chinezi. Peste alte 100 de persoane au fost rănite.
  Deasemenea în noaptea de miercuri spre joi, câteva sute de manifestanţi au încercat să ia cu asalt uzina Formosa Plastics Group, care aparţine unei corporaţii din Taiwan, o insulă considerată de Beijing ca parte a Chinei. Poliţia a arestat circa 500 de atacatori.
  Cu o zi înainte, peste 20.000 de vietnamezi au devastat mai multe întreprinderi chineze în sudul Vietnamului.
  Guvernul de la Beijing a reacţionat şi a cerut autorităţilor vietnameze să asigure protecţia chinezilor din ţară.
  Vineria trecută, secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a îndemnat cele două state să dea dovadă de reţinere în conflictul din Marea Chinei de Sud, după ce Beijingul i-a acuzat pe vietnamezi de agresiune, informează AFP.
  Tensiunile diplomatice au debutat după ce mai multe nave chineze ale Pazei de Coastă au folosit tunurile cu apă pentru a-i opri pe protestatarii vietnamezi care încercau să-i împiedice pe chinezi să lucreze pentru amplasarea unei platforme petroliere, informează The Guardian.
  China este „surprinsă şi şocată” de acţiunile vietnamezilor, a declarat un oficial de la Beijing, Yi Xianling, director adjunct în cadrul unui departament al Ministerului de externe. Reprezentantul chinez menţionat a adăugat că operaţiunile navelor chineze în acea zonă sunt „legitime, justificate şi respectă legea”.
  Hanoi şi Beijingul îşi dispută arhipelagurile Paracel şi Spratley, în zona cărora se presupune că există zăcăminte bogate de hidrocarburi şi care se află în centrul unor rute maritime internaţionale. La rândul său, China îşi dispută suveranitatea asupra unor insuleşi cu Japonia, care se află într-un conflict teritorial cu Beijingul mai la nord, în Marea Chinei de Est. Sursa: FrontPress.ro

  181234567891011121314151617

  0 0
 • 05/17/14--05:48: Pofta buna !


 • 0 0
 • 05/17/14--06:23: Nemurirea sufletului

 • Ce se intampla cu sufletul dupa moarte si cum se va reincarna in viata viitoare? 

  Dupa momentul mortii, entitatea este plasata intr-o pozitie foarte precara. Aceasta este perioada de tranzitie sau de ajustare. Mai intai trebuie sa fim constienti de faptul ca am murit. Lucrul acesta se realizeaza prin indrumarea, foarte folositoare, primita de la entitati inalt evoluate, numite Maestri si Ghizi. Acesti Maestri si Ghizi si-au incheiat ciclul karmic cu multe secole in urma. Scopul lor principal este sa ne faca sa ne acomodam cu faptul ca am murit si sa ne conduca spre lumina alba care ne va purta pe planul sufletului, unde ne vom evalua viata trecuta si o vom alege pe cea viitoare.
  In acest timp, vom putea de asemenea vedea prieteni sau rude care au murit inaintea noastra si vom putea comunica prin telepatie cu ei. Aceste entitati vor incerca si ele sa ne convinga sa intram in lumina alba. Daca nu veti intra in lumina alba veti ramane in planul astral, ca spirit tulburat. Entitatile moarte de putin timp isi vor gasi confortul in ultimele locuri in care au trait pe planul pamantesc. Asadar, spiritele acestora vor frecventa casa sau apartamentul lor. S-ar putea ca o persoana din familie sa devina constienta de prezenta lor si sa o interpreteze ca o bantuire a casei de catre fantome. Intr-adevar, multe cazuri de case bantuite isi gasesc aceasta explicatie.
  In cele din urma, veti intra in lumina alba, avand ca destinatie planul sufletului. Ajungand pe acest plan, veti fi intampinati de ghizi alesi anume pentru dumneavoastra, cu scopul de a va orienta. Ghizii va vor dedica atat timp cat va fi necesar pentru a va explica natura realitatii si a discuta scopul dumneavoastra de moment pe acest plan. Vi se vor arata in detaliu evenimente din ultima viata, explicandu-vi-se cum se incadreaza acestea in tiparele dumneavoastra karmice. De asemenea, vi se vor arata scene din vieti trecute si viitoare si vi se va cere sa studiati in amanuntime acele evenimente. Este ca si cum ati fi un antrenor de fotbal studiind inregistrarile echipei adverse. In loc de a pregati un meci de fotbal, va pregatiti pentru alegerea urmatoarei vieti. In luarea acestor decizii extrem de importante, veti primi o cantitate uriasa de ajutor si sfaturi de la Maestrii si Ghizii dumneavoastra. Totusi, este intotdeauna responsabilitatea dvs de a face alegerea in privinta noii vieti. Sufletul are intotdeauna liber arbitru. Aceasta face parte din sporirea fortei personale. In alegerea noii vieti, planul pamantesc s-ar putea sa nu va mai fie pe plac. In acest caz, veti putea alege oricare altul dintre cele cinci planuri inferioare (astral, cauzal, mental sau eteric) pentru a va duce la bun sfarsit ciclul karmic.

  0 0
 • 05/17/14--06:32: :)))


 • 0 0
 • 05/17/14--11:26: :)))

 • Have a wonderful weekend my dear friend!
       

  gif-dog-toilet-sandbox-911513.gifgif-cat-puppy-face-910638.gifgif-cat-sneakers-908351.gifgif-kitten-animals-cute-908415.gif
  kitten-animals-sleep-gif-919919.gifgif-cats-door-917385.gifgif-kitten-animals-fighting-916327.gifgif-cat-cup-table-915358.gif

  0 0
 • 05/18/14--04:17: Conchita
 • Conchita Wurst invitat(a) la Gay Pride Romania de deputatul Remus Cernea

  autor: FrontPress18.05.2014

  CONCHITA WURSTTravestitul austriac Conchita Wurst, câştigătorul finalei concursului Eurovision de anul acesta, a fost invitat zilele trecute de deputatul independent Remus Cernea să vină în România la marşul “Mândriei homosexuale”, care va avea loc în 7 iunie pe străzile Bucureştiului.
  “Conchita Wurst a câştigat Eurovisionul graţie unor calităţi artistice excepţionale, a unei piese foarte frumoase şi a unei imagini care transmite un mesaj de libertate şi de respect pentru diferenţă. Succesul ei are, aşadar, o valoare muzicală, dar reprezintă şi un mesaj de schimbare a mentalităţilor retrograde. Faptul că a primit atât de multe voturi din majoritatea ţărilor europene demonstrează că acest val de deschidere este din ce în ce mai amplu şi mai puternic”, se arată în comunicatul lui Remus Cernea, un propagandist în favoarea minorităţilor sexuale şi împotriva Bisericii Ortodoxe.
  “Anul trecut, la Gay Pride, am avut onoarea şi bucuria să particip şi alături de Ulrike Lunacek, care este membră a Parlamentului European din partea Partidului Verde austriac, care a răspuns invitaţiei mele de a veni la Bucureşti. Îi voi adresa şi Conchitei Wurst invitaţia de a veni la Gay Pride, pe 7 iunie. Dacă agenda nu îi va permite să ajungă atunci, sper totuşi să ne viziteze cât de curând, cu un alt prilej. După cum se ştie, în ţara noastră, bătălia pentru schimbarea mentalităţilor este de asemenea în curs. Prezenţa ei aici sunt convins că va reprezenta un sprijin pentru grăbirea lucrurilor în sensul respectului pentru diferenţă şi libertate”, scrie Remus Cernea în comunicatul său.
  remus cernea gayDe asemenea, acesta solicită Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest, care va avea loc în perioada 2 – 8 iunie, să arboreze pe clădirile acestor instituţii “steagul curcubeu” care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual).
  Pe de altă parte, naţionaliştii români de la Noua Dreaptă au anunţat că vor organiza şi anul acesta “Marşul pentru normalitate”, ca răspuns la demonstraţia provocatoare a minorităţilor sexuale. Acţiunea va avea loc sâmbătă, 7 iunie, cu începere de la ora 11.00. Punctul de întâlnire al participanţilor la marşul în favoarea valorilor tradiţionale este Piaţa Victoriei din Bucureşti. Sursa: FrontPress.ro

  noua dreapta anti gay

  0 0
 • 05/18/14--04:18: :)))


 • 0 0
 • 05/18/14--11:31: Un banc...
 •  De dragoste:
    Doi moldoveni îndrăgostiţi stau pe o bancă, într-un parc.
  - Mărie, vrei să-ţi arăt Ursa Mare?
  - Măi Ioane, aici, de faţă cu atâta lume?

older | 1 | .... | 127 | 128 | (Page 129) | 130 | 131 | .... | 171 | newer