Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 24 | 25 | (Page 26) | 27 | 28 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 02/08/13--03:06: 3 dorinte


 • 0 0
 • 02/08/13--03:14: Statul National
 • Statul National si sexul

  autor: FrontPress08.02.2013
  fata nationalaCând aud comentându-se pe tema sintagmei „stat naţional”, gândul mă duce la o gaşcă de beţivani care povestesc scene din filme xxx. Ascultându-i, mă încearcă un sentiment de curiozitate amestecat cu jenă, pentru că eu consider că tot ce face omul din pornire lăuntrică nu suportă comentarii. Statul naţional, la fel ca şi sexul, îl face numai cine poate.
  Nu există o definiţie unanim acceptată pentru „stat naţional”, după cum nici pentru sex nu există. Dar pe ambele le caracterizează starea de bine pe care o generează.
  Crearea unui stat naţional este manifestarea maximă a potenţei unei naţiuni: se decide, dintr-o dată, cu mai mult sau mai puţin preludiu, ca toate instituţiile statului să fie organizate după chipul şi asemănarea ei. Şi le pune un steag în vârf.
  Nu există o reţetă de succes, dar au devenit clasice următoarele metode: diplomaţie, martiraj, război, bani, fund. Da, trebuie să recunoaştem că fundul a jucat un rol major în istoria umanităţii, în special cel de femeie.
  Aşa cum în viaţă ai nevoie de noroc, şi pentru crearea unui stat naţional e nevoie de ceva similar – conjunctura politică.
  Ca orice pe lumea asta, pentru unii se întâmplă mai uşor şi pentru alţii mai greu, sau chiar deloc. La noi a fost mai greu şi a durat mai mult, dar am ştiut să fim în gară când a venit trenul nostru.
  La diplomaţie am stat binişor când a fost să ne naştem statul: ne-a vrut occidentul regat, ne-am jucat de-a regatul, apoi ne-au vrut ruşii republică, ne-am făcut republică. Acum ne vor stat membru, deci membru suntem… Regat din nou? Nicio problemă, deja avem câţiva regi în stand-by…
  La capitolul martiri am stat excelent, fără prea mari eforturi. În general, martirilor noştri nu le-a plăcut să fie corecţi din punct de vedere politic, dar cei mai mulţi au fost cool.
  Când a fost de război, am fost şi noi pe acolo, şi nu puţin.Şi la stânga, şi la dreapta, după cum s-a învârtit hora. Nu s-a plâns nimeni dintre cei care şi-au dorit să se bată cu noi că nu ne-am luat rolul în serios.
  Am scos şi bani din buzunar… Bismarck a vrut o mică atenţie pentru Germania, iar Anglia şi Franţa au zis că merită… Hai să nu fim cârcotaşi – câţi nu ar da bani ca să-şi cumpere independenţa, cum am făcut noi?
  În ceea ce priveşte arma frumoasă, suntem gentlemani şi păstrăm discreţie. Zică lumea ce o vrea, noi suntem mândri de bogăţiile patriei!
  Privind de la o sută de ani distanţa, totul ne pare foarte simplu. Dar, înainte de a spune asta, hai să ne uităm la cum s-au descurcat ghinioniştii, şi dau exemplul rutenilor. Câţi au auzit de ei? Am ales rutenii ca să arăt că, fără un stat naţional, rişti să dispari ca naţie. Ba, mai rău, să apară voci care să spună că nici n-ai existat vreodată ca naţiune.
  Sau, mai aproape de noi, secuii. Ce au fost şi ce-au ajuns! Naţiunea care a luptat alături de Mihai Viteazul împotriva ungurilor, pentru a-şi recupera drepturile furate de aceştia, acum nu reuşeşte să se desprindă de imaginea de apendice al Budapestei. Aşa păţeşti când uiţi că îţi este mai aproape de piele cămaşa decât haina.
  Aşadar, noi, românii, deocamdată ne-am descurcat binişor. În statul acesta al nostru, ne certăm liniştiţi că suntem ba daci, ba romani, unii mai mitici, alţii mai moldoveni, unii mai comunişti, alţii mai europeni. În locul acesta, nu ne uităm în stânga şi în dreapta înainte să sărim în sus când dă România gol. Aici, într-un fel tresărim când cineva ne spune „dă-te mai încolo!” cu accent românesc, şi în cu totul alt fel dacă e altfel.
  E sentimentul de a te simţi la tine acasă, oriunde ai fi pe pământ românesc, sau, cu alte cuvinte, Articolul 1 din Constituţie! Cel cu „Statul naţional unitar”…
  Politicienii noştri au început să chibiţeze pe tema lui şi să vină cu „argumente” pentru a-l pune la bătaie într-un Referendum. Numai că, deoarece nu dezbaterile logice au fost cele care l-au creat, ele nu au cum să fie motivul pentru modificare.
  Politicienilor le-a mai rămas o singură opţiune: trădarea… Or fi buni la asta? De Mihai Tociu – Adevarul


  0 0
 • 02/08/13--05:31: Se gadila..


 • 0 0
 • 02/08/13--05:39: Rasism

 • Consilier municipal suspendat pentru “RASISM” dupa ce a comparat imbracamintea islamista cu sacii de gunoi

  autor: FrontPress08.02.2013
  saci de gunoiUn consilier conservator din Marea Britanie a fost suspendat şi este anchetat de poliţişti pentru că a făcut pe o reţea de socializare mai multe comentarii împotriva musulmanilor, informează The Guardian. Pagina de FaceBook a lui Chris Joannides, consilier în Enfield, nordul Londrei, conţinea în plus şi o imagine unde îmbrăcămintea islamistă “burqa” este comparată cu nişte saci de gunoi.
  Sub poza în care apăreau doi saci de gunoi menajer şi o mamă cu o fetiţă, îmbrăcate din cap până în picioare cu o pânză de culoare neagră, politicianul a relatat în câteva cuvinte o întâmplare imaginară. Acesta susţine că nu înţelege de ce femeia s-a supărat pe el după ce i-ar fi spus că are trei copii frumoşi. “A fost o confuzie neintenţionată”, concluzionează bărbatul.
  Colegii de partid ai lui Chris Joannides au decis să-l suspende pentru remarcile sale considerate ofensatoare.
  dPoliticianul, care are origini elene, a mai postat în trecut şi mesaje împotriva turcilor din nordul Ciprului, teritoriu revendicat de greci.
  În urma scandalului mediatic şi al presiunilor din interiorul partidului, pagina de pe FaceBook a lui Joannides a fost ştearsă de acesta.
  Azad Ali, un reprezentant al comunităţii locale a musulmanilor, a declarat că “acesta este un exemplu şocant de islamofobie instituţionalizată”. El mai spus că aşteatpă “măsuri dure” din partea conservatorilor şi a precizat că va urmări atent şi ancheta poliţiei. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 02/08/13--08:08: Depozitarea lemnelor

 •  F.interesant- Asa se depoziteaza lemnele...  0 0
 • 02/08/13--10:03: Protest

 • Protest NATIONALIST in fata ambasadei Ungariei din Bucuresti

  autor: FrontPress 08.02.2013
  protest NDLuand act de atitudinile provocatoare ale unor oficiali de la Budapesta si ale liderilor iredentisti ai maghiarilor din Romania privind sutinerea fatisa a arborarii ilegale a asa-zisului drapel secuiesc pe institutiile publice din Harghita si Covasna, organizatia nationalista de tineret Noua Dreapta a anuntat ca va picheta ambasada Ungariei din Bucuresti.
  Biroul de relatii cu presa al organizatiei a informat ca este posibil ca saptamana viitoare sa aiba loc proteste similare si in fata consulatelor ungare din Cluj, Timisoara, Iasi si Constanta. Totul depinde de aprobarea acestor manifestari de catre autoritatile locale.
  Demonstratia din Bucuresti va avea loc luni, 11 februarie, cu incepere de la ora 11, in fata reprezentantei diplomatice a statului vecin, din Str. Dimitrie Gerota, nr. 63-65, Sector 2. Sursa: FrontPress.ro
  Sustine si TU campania STEAGUL SUS!

  0 0
 • 02/08/13--10:22: Unde gasiti icoane deosebite
 • Daca cautati niste icoane frumoase si de calitate, accesibile la pret, sau daca doriti sa faceti cadou unei biserici icoane, sau daca aveti o catapeteasma de lucrat fie sculptura, fie icoane aplicate pentru o biserica, va recomandam cu toata dragostea acest site:

  http://icoane-comenzi.blogspot.ro/

  Gasiti de toate!
  0 0
 • 02/08/13--12:26: Bancuri..... • 0 0
 • 02/08/13--12:32: Un banc....
 • 0 0
 • 02/08/13--21:32: Incendieri

 • Birourile clubului Beitar Ierusalim incendiate de suporteri

  autor: FrontPress 09.02.2013
  beitar rasistiRăzboiul deschis între conducerea clubului de fotbal israelian Beitar şi suporteri a continuat şi zilele acestea cu incendierea birourilor echipei din Ierusalim. Conflictul dintre cele două tabere a început la sfârşitul lunii ianuarie, când au fost transferaţi doi jucători ceceni, în ciuda protestelor fanilor cunoscuţi pentru reacţiile lor agresive la adresa străinilor şi musulmanilor.
  Incendiul de la birourile clubului de fotbal a avut loc joi noaptea, poliţia suspectând o mână criminală. Conform publicaţiei evreieşti Jerusalem Post, pagubele au fost însemnate, fiind distruse şi mai multe obiecte simbolice, precum trofee sau medalii.
  Conducerea clubului a organizat o conferinţă de presă, afirmând că de data aceasta “s-a depăşit orice limită”. “Cei care sunt vinovaţi pentru acest act monstruos au cauzat pierdei inimaginabile, legate de istorie clubului”, au suţonut oficialii, care au adăugat că vor coopera cu poliţia în vederea identificării autorilor. Aceştia au mai ţinut să precizeze că vor continua “lupta împotriva rasismului şi violenţei”.
  În tot acest scandal a intervenit şi ministrul culturii şi sporturilor, Limor Livnat, care a declarat vineri că atacul asupra clubului a fost “unul periculos şi violent”. Aceasta a mai spus că este solidară cu conducerea clubului şi că va fi prezentă la stadion duminică, la partida dintre Beitar Ierusalim şi Bnei Sakhnin, o echipă din oraşul arab Sakhnin.
  Suporterii clubului Beitar, în special cei din gruparea La Familia, sunt unii dintre cei mai sancţionaţi din Israel, majoritatea fiind susţinători ai forţelor politice extremiste din ţară. Deasemenea clubul este singurul din Israel care nu a semnat niciodată un contract cu un jucător de origine arabă, tocmai din cauza presiunii fanilor. În ultimii ani Beitar Ierusalim a fost amendat şi chiar depunctat de mai multe ori ca urmare a scandalurilor provocate de suporteri. Sursa: FrontPress.ro
  beitar


  0 0
 • 02/08/13--22:55: NUUUUUU ?????

 • Studiul de PALEOGENETICA care a bulversat Romania. Nu suntem urmasii Romei! (VIDEO)

  autor: FrontPress09.02.2013
  dacCeea ce a bulversat, probabil, cel mai mult spațiul media românesc în cursul anului 2012, a fost studiul de paleogenetică realizat în Germania de domnul Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, directorul Institutului de Biologie Umană și Antropologie al Universității din Hamburg, și doamna Dr. Georgeta Cardoș, cercetător științific biolog, specialist în genetică.
  Potrivit concluziilor acestui studiu, populația actuală a României este clar înrudită cu populațiile care au locuit pe teritoriul României în epoca bronzului și a fierului, adică acum 2.500 – 5.000 de ani, un lucru care pune în evidență continuitatea acestui popor, în pofida tuturor vicisitudinilor istoriei. Înainte de a aduce în discuție și celelalte concluzii uimitoare ale studiului, care răstoarnă teoria romanizării Daciei și a descendeței romane a poporului român, să vedem ce este paleogenetica și ce a presupus această cercetare, realizată în Germania, pentru a fi cu bine dusă la capăt…
  Prin urmare, am putea spune că Paleogenetica este o “fereastră“ către trecutul omenirii. Fiind un domeniu de studiu al ADN-ului vechi și degradat, Paleogenetica poate aduce informații importante despre originea și evoluția omului și a genomului uman, migrațiile populațiilor umane, relațiile de înrudire ditre populațiile umane vechi și cele actuale. Așadar, ne poate spune, printre altele, cine ne sunt strămoșii reali. Iar strămoșii noștri reali nu sunt romanii, ci traco-geto-dacii. Cum s-a ajuns la această concluzie și la altele, chiar și mai șocante?
  Iată povestea acestui studiu de paleogenetică: în toamna anului 2001, în urma unei discuții purtate între domnul Decan al Facultății de Biologie (Universitatea București), Prof. univ. dr. Călin Tesio și domnul Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, se naște ideea realizării unui studiu de paleogenetică având ca scop determinarea originii poporului român. Un astfel de demers presupunea compararea genetică a unor rămășițe osoase aparținând populațiilor vechi care au trăit pe teritoriul României cu situația genetică actuală a populației acestei țări, pentru a se verifica gradul de înrudire.
  În proiect s-au alăturat, pe parcurs, antropologii Andrei Soficaru și Nicolae Mirițoiu de la Institutul de antropologie Francisc Rainer al Academiei Române, care au oferit cea mai mare parte a materialului osos studiat. O altă cantitate de material osos a fost pusă la dispoziție, pentru studiu, de doamna dr. Alexandra Comșa de la fostul Institut de Tracologie al Academiei Române. În total, studiul a avut la dispoziție material osos din peste 20 de situri din România (bazinul carpato-danubiano-pontic), de la un număr de 50 de indivizi aparținând populațiilor vechi (22 din epoca bronzului, 28 din epoca fierului).
  În ceea ce privește probele de sânge de la populația actuală a României, acestea au fost obținute prin sprijinul doamnei Prof. dr. Emilia Iancu, Director al Muzeului Omului din Ploiești și al Muzeelor de Științe Naturale din Regiunea Prahova, respectiv prin sprijinul doamnei Dr. Dorina Bănică, de la Institutul Marius Nasta și Clinica de Ftisiologie București.
  Și cum o cercetare întinsă pe mai mulți ani (2003-2006) are și cheltuieli importante, precizez faptul că acestea au fost finanțate majoritar din bugetul directorial al Institutului de Biologie Umană și Antropogie al Universității din Hamburg, Germania, prin sprijinul domnului Prof. univ. dr. dr. Alexander Rodewald, directorul instituției, de DAAD – Germania și prin Programul Sokrates-Erasmus al Uniunii Europene.
  Munca efectivă de cercetare a fost realizată de doamna Dr. Georgeta Cardoș, în cadrul lucrării de doctorat a domniei sale, o muncă dificilă și de lungă durată în care condițiile de securitate ale probelor genetice au fost atât de stricte, pentru a preveni contaminarea, încât până și curățenia din laborator a fost realizată exclusiv de doamna Dr. Georgeta Cardoș.
  Având la dispoziție toate aceste informații, putem înțelege foarte ușor complexitatea demersului și prestigiul științific incontestabil al persoanelor și instituțiilor implicate.
  adn-1-276x300Concluziile studiului s-au dovedit, până la urmă, bulversante pentru spațiul românesc deoarece ele răstoarnă principala teză a istoriei României, cea a etnogenezei poporului român. Dar pentru a evalua în ansamblu șocul cultural provocat de prezentarea publică a concluziilor studiului, să le prezentăm:
  - Între actuala populație a României și populațiile care au trăit pe teritoriul acestei țări acum 2.500 – 5.000 de ani există o clară înrudire genetică, ceea ce vorbește despre o continuitate incontestabilă a poporului român pe aceste meleaguri. Chiar dacă există și urme genetice aparținând diverselor populații migratoare care au trecut pe aici, fondul genetic de bază dovedește continuitatea și legătura cu populațiile vechi;
  - Actuala populație a României se înrudește genetic în special cu populațiile Greciei și ale Bulgariei, care s-au dezvoltat într-un spațiu locuit cândva de traci, cu care s-au și amestecat, și doar într-o mică măsură cu populația italiană;
  - S-a mai dovedit, iar aceasta este cea mai șocantă concluzie a studiului, că o parte dintre italieni, în special cei din nord, sunt la rândul lor înrudiți genetic cu populațiile vechi care au trăit în Arcul Carpatic acum 2.500 – 5.000 de ani. De unde concluzia halucinantă că nu noi suntem urmașii Romei, ci o parte dintre italieni sunt urmași ai tracilor.
  Totuși, există o aparentă contradicție: dacă noi suntem urmașii traco-geto-dacilor, iar o parte dintre italienii au la rândul lor rădăcini tracice, de ce astăzi românii și italienii se înrudesc genetic atât de puțin?
  Explicația pare să fie cât se poate de simplă: la sosirea tracului Enea (considerat de istoricul roman Titus Livius, fondatorul Romei ) în penisula italică, aici trăiau și alte triburi cu rădăcini tracice – venetii și etruscii, aceștia din urmă dând primii regi și alfabetul noului regat, viitoarea Romă Imperială. Totuși, în penisula italică trăiau, în afara populațiilor cu rădăcini tracice, și populații aparținând altor familii etnice – sabinii și samniții.
  În timp, aceste popualții s-au amestecat între ele. Apoi, Roma Imperială a dus o politică agresivă de amestecare a populațiilor în interiorul Imperiului. Astfel, dacă ne referim doar la capitala Roma, constatăm că avea un număr important de cartiere etnice – cartierul grecesc, evreiesc, hispanic ș.a.m.d.
  Nu în ultimul rând, pentru aproape 1.400 de ani, între 476, anul căderii Romei și 1861, anul unificării Italiei, Italia nu a existat ca stat național, această perioadă fiind marcată de o serie de invazii și strămutări de populații… Cu alte cuvinte, istoria penisulei italice este marcată de trei etape esențiale în care populațiile cu rădăcini tracice s-au amestecat cu celelalte, diluându-și semnificativ contribuția etnică în acest spațiu…
  Iata că, privind din această perspectivă, orice aparentă contradicție dispare, deoarece putem înțelege de ce, astăzi, deși o parte dintre italieni, în special cei din nord, se mai înrudesc genetic cu populațiile care au locuit în spațiul carpatic acum 2.500 – 5.000 de ani, populațiile României și ale Italiei, în ansamblul lor, se înrudesc genetic foarte puțin.
  În concluzie, rezultatele studiilor de paleogenetică sunt intărite de izvoarele istorice iar mesajul final este cât se poate de limpede: nu noi suntem urmașii Romei, ci o parte dintre italieni sunt urmași ai tracilor!
  Cu toate că acest studiu de paleogenetică are o importanță uriașă în stabilirea adevărului istoric, cu toate că concluziile lui sunt extrem de folositoare interesului național, istituțiile statului român și forurile academice și universiatare românești care au căderea să îl cerceteze, îl ignoră cu o impardonabilă indiferență!
  Fiind curios să aflu dacă autorii studiului au fost contactați de reprezentanții statului român sau de vreo instituție academică ori universitară care să își arate, în mod oficial, intersul pentru acesta, i-am întrebat, atât pe doamna Dr. Georgeta Cardoș, cât și pe domnul Prof. Alexander Rodewald, despre o astfel de posibilitate. Răspunsul a fost NU! A existat o singură situație în care cineva de la Academia Română a dat un telefon vorbind despre o posibilă expunere pe această temă, dar apelantul nu a mai dat niciun semn de viață după aceea… În rest, tăcere maximă. Și atunci apare fireasca întrebare: cui slujesc reprezentanții Statului Român din politică, cercetare sau învățământ?!…
  Pentru că sunt trei concluzii mari și late născute din acest studiu de paleogenetică, concluzii care vin în sprijinul păstrării integrității teritoriale a României, în folosul restabilirii adevărului istoric și a recuperării demnității poporului român:
  1. Conform rezultatelor studiului de paleogenetică, poporul român se dovedește a fi continuatorul populațiilor de acum 2.500 – 5.000 de ani și locuitorul de drept al acestor melaguri, un lucru extrem de important, astăzi, când pretențiile revizioniste maghiare încep din nou să se amplifice.
  2. Faptul că această cercetare confirmă dovezile istorice care ne spun că romanizarea Daciei nu a fost posibilă și nu s-a produs, că suntem un popor mai vechi, continuator al „nemuritorilor” daci, este un motiv de mai mare mândrie națională decât acela de a fi rezultanta unei etnogeneze formate ca urmare a unei presupuse împreunări a femeile dace cu un amestec multietnic de coloniști și soldați ai Imperiului Roman.
  3. Nu în ultimul rând, confirmarea surselor istorice care spun că romanii aveau la rândul lor rădăcini tracice, nu face decât să ne mărească și mai mult respectul față de adevăratele nostre rădăcini, cele traco-geto-dacice, să ne redea și mai mult demnitatea națională furată!
  De aceea, cred că toți ar trebui să medităm la următoarele întrebări: Îi putem considera loiali României și poporului român pe politicienii, academicienii și istoricii care ignoră sau combat acest studiu (fără ca măcar îl cerceteze!!!), în condițiile în care concluziile lui sunt eminamente benefice pentru noi, românii?! De ce să ignori sau să lupți cu înverșunare împotriva acestor rezultate, dacă iubești România și Românii?! De pe Adevarul despre daci

  0 0
 • 02/09/13--01:10: Bancuri...:)))

 • PE PRINCIPIUL: MAI TRAGE ODATA!   
  Serioja apare cu un ochi vanat la lucru. Colegii il intreaba ce a patit.
  - Ieri am fost la sedinta de sindicat. Natasa, care a stat in fata mea s-a ridicat la cuvant. Am observat ca i s-a prins fusta intre bucile curului, iar eu i-am scos-o. S-a intors si mi-a trantit o laba peste ochi, de am crezut ca s-a prabusit cladirea pe mine. Peste doua saptamani Serioja apare iar vanat la ochi.
  - Dar acum ce ai patit? - il intreaba colegii.
  - Iar am fost la sedinta de sindicat, si Natasa a stat iar in fata mea, si iarasi a luat cuvintul. Fusta iar i s-a prins intre buci. Nicolai a observat si i-a scos-o. Eu am stiut ca nu-i place, si i-am bagat-o inapoi.
   
  Americanii au inventat un computer medical foarte performant. Doctorii o cam bagasera pe maneca: asta ne ia painea de la gura! Unul dintre doctori, mai smecher de felul sau, le spune celorlalti confrati:
  - Las' ca-i vin eu de hac! Se duce la computer. Acesta intreaba:
  - Ce va doare?. Doctorul spune:
  - Ma doare-n cot! Computerul raspunde:
  - Dati o proba de urina si dupa doua ore veniti pentru rezultat. Doctorul se duce acasa si urineaza intr-o sticluta, apoi o pune sa faca acelasi lucru si pe nevasta-sa, pe fiica-sa, ba chiar si pe pisica lor. Apoi duce sticluta cu cocktailul de urina la computer. Dupa doua ore primeste rezultatul:
  - Sotia dvs. are sifilis, fiica dvs este gravida in luna a patra, pisica nu are nimic, iar dvs n-o mai frecati in baie, ca-i locul stramt si va loviti la coate!
   
   
  Unul la 7 dimineata, sub balcoanele unui bloc, zbiera din toti bojocii:
  - Nutii! Nuutiii!
  Nici un raspuns. Iarasi :
  - Nutii! Nuutiii!
  Tot nici un raspuns. Iarasi :
  - Nutii! Nuutiii!
  Catadicseste unul sa deschida :
  - Ce aia ma-tii vrei ma, de zbieri asa la 7 dimineata?
  - Nuti s-a sculat?
  - Nu mi s-a sculat!
   

  0 0
 • 02/09/13--01:28: Bancuri scurte .....:))))

 • Bancuri scurte......:)))


  Ştiţi ce parte a corpului se suge cel mai des?
  Burta!
  Aia la care v-ați gândit voi e pe locul doi.
  === 
   
  - Ieri am agățat o negresă! Superbă! Picioare splendide, corpul - un miracol! Faţa - un vis!
  - Şi?
  - Păi... Am mers la mine acasă, au băut şampanie, am dansat, ne-am sărutat ...
  - Şi?
  - Am dezbrăcat-o încet apoi am stins lumina...
  - Şi apoi?
  - Apoi n-am mai găsit-o!
  ===

  Ai observat că toţi cei care conduc mai încet decât tine sunt nişte idioţi iremediabili şi toţi cei care conduc mai repede sunt complet nebuni?
  ===
   
  Sexul are doar 68 de poziţii.
  69 se folosește exclusiv pentru a curăţa instrumentele.
  ===
   
  Am îmbătrînit fraților...
  Sunetele pe care le făceam înainte în timpul sexului, le fac acum când mă dau jos din pat.

  0 0
 • 02/09/13--01:54: Fertilitate

 • Sedentarismul scade fertilitatea la barbati

  autor: FrontPress 09.02.2013
  fattyUn studiu de la Universitatea Harvard vine cu o concluzie inedită: prea mult timp petrecut în faţa televizorului scade fertilitatea la bărbaţi.
  La cercetare au participat 189 de bărbaţi cu vârste între 18 şi 22 de ani. Oamenii de ştiinţă au analizat câte o mostră de spermă de la fiecare şi le-au adresat întrebări despre stilul de viaţă.
  Conform AFP, cercetătorii au observat că tinerii care petreceau mai mult de 20 de ore pe săptămână la televizor, aveau o cantitate de spermatozoizi cu 44% mai mică, comparativ cu cei care stăteau mai puţine ore.
  Studiul publicat în British Journal of Sports Medicine arată că un factor important care afectează calitatea spermei este şi sportul. Cercetătorii au declarat că bărbaţii care făceau mai mult de 15 ore de sport pe săptămână, prezentau o concentraţie a spermatozoizilor cu 73% mai ridicată, comparativ cu cei care făceau mai puţin de cinci ore de sport.
  Cu toate astea, cercetătorii spun că în toate cazurile prezentate, concentraţia de spermatozoizi era destul de bună pentru a putea concepe un copil. Dar nu încape îndoială că stilul de viaţă sedentar este parţial responsabil pentru degradarea calităţii spermei, un fenomen întâlnit de mai mulţi ani în ţările occidentale. De pe Semnele Timpului

  0 0
 • 02/09/13--02:03: Bancuri...


 • Un bărbat adevărat este acel bărbat care se ridică din pat pentru a se odihni un pic!

  Burlacii ar trebui să plătească un impozit mai mare, nu este corect ca unii bărbaţi să fie mai fericiţi decât alţii.


  Profesoara vorbeste despre temperatura corpului:
  - Oamenii au 36.5 C, salbaticiunile au 38 C, iar pasarile au chiar 41... Bula tu ma asculti? Te rog sa repeti ce am spus.
  - Oamenii au 36,5 C, cand devin salbatici temperatura creste la 38 C, iar cand vad o pasarica au chiar 41.
  Soţia şi-a bătut crunt soţul. La judecată este întrebată ce s-a întâmplat:
  - Mai întâi m-a chemat acasă în timpul serviciului, apoi m-a dezbrăcat şi m-a întins în pat. Iar apoi, cu un rânjet de cretin a dat să fugă spunându-mi că este 1 aprilie!
  I: Cum vine un copil pe lume?
  R: Il aduce barza pana la usa , dupa care il pune jos si-i zice: "Du-te-n piz-da ma-tii!"
  Două prietene discută:
  - Iubesc bărbaţii la fel de mult ca şi cafeaua.
  - Înţeleg: negri, tari si fierbinţi!
  - Nu, de patru ori pe zi!

  Patronul unei intreprinderi se hotaraste sa mearga sa faca o vizita neanuntata muncitorilor, sa vada cum lucreaza acestia. Plimbandu-se pe santier, vede la un moment dat un tanar care fuma tacticos la umbra unui pom, rezemat comod de trunchiul copacului. Vazand ca tanarul nu se sinchiseste de aparitia lui, patronul se apropie de el si il intreaba
  - Cu cat esti tu platit pe luna?
  - Cu 350 de Euro, raspunde baiatul.
  - Uite aici iti dau 350 Euro, dar cara-te si sa nu te mai vad pe aici! Tanarul ia banii si pleaca. Nervos, patronul il cheama pe seful de santier si il intreaba: - De cat timp lucra lenesul asta in firma mea?
  - A, baiatul acela? Nu lucra aici! Venea doar sa ne aduca pizza!

  Doi scoţieni zgârciţi au pus pariu, cine va pune mai puţin în cutia milei la biserică. Şi iată că se apropie cutia pentru bani. Primul pune o monedă de un ban şi priveşte triumfător la celălalt. Acesta spune calm: - Pentru amândoi!
  Două ouă, un el şi-o ea, fierbeau într-un ibric. Ea i se confesează:
  - Ştii, am o crăpătură…
  El: -Ai răbdare până mă-ntăresc!

  Două blonde priveau cu interes la o pereche de mănuşi din cauciuc aflate într-o vitrină: - La ce pot folosi oare aceste mănuşi? întreabă una dintre ele.
  - Păi, cum la ce?! Cu ele te poţi spala pe mâini fără să te uzi!
  La poliţie: - Mi-a dispărut soacra.
  Politistul :- Au trecut 48 de ore?
  El:- Au trecut 48 de zile.
  Politistul:- De ce nu aţi venit mai repede?
  El:- Nu-mi venea să cred ce noroc am!
  Bulă agaţă o tipă şi o duce acasă. Bulă îşi dă jos tricoul, la care tipa ţipă: - Oau, ce pectorali ai!
  - Am făcut flotari, îi răspunde Bulă. Îşi dă Bulă jos şi pantalonii. - Ooo, ce muşchi ai!
  - Am făcut genoflexiuni. Dă jos şi chiloţii, la care tipa dezamăgită:- Dar pipi nu ai prea făcut…
   - Nevastă, mă bănuieşti degeaba. Nu fac altceva decât să ajut o prietenă într-o perioadă dificilă pentru ea.
  - Dar ce-a păţit? - A intrat în călduri…
  În general, bărbaţii bagă banii în găuri, excepţie fac ginecologii şi dentiştii care scot bani din ele

  Am ajuns să trăim ca niște sărăntoci: mâncăm cașcaval cu mucegai, bem vin învechit, mergem cu mașini fără acoperiș și mai nou, nici butoane la telefon nu ne mai putem permite.
  - Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea.
  - Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă.
  - Cum aşa?
  - Păi în fiecare zi îl cântăreşte.

  Un studiu american arată că femeile sunt tentate să înşele atunci când ovulează. Bărbaţii, atunci când respiră.

  Nedumerire mare într-o familie de berze. De cateva zile, cei doi pui au început să-ntrebe: - Dar pe noi… cine ne-a adus?

  La automobilele chinezesti, toate piesele de schimb sunt originale

  Daca intalnesti o femeie frumoasa, fierbinte, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul..., las-o in pace! Are gripa.

   La un spital de psihiatrie, telefonul sună în timpul nopţii. O voce de bărbat întrebă:
  - Spuneţi-mi, vă rog, n-a scăpat ieri un nebun din ospiciu?
  - Nu. Dar de ce întrebaţi?
  - Cineva a fugit astă noapte cu nevastă-mea.

  Discutie intre doi prieteni: - Acasa sunt ca un tigru.
  ..
   - Adica?  - Merg in patru labe si fara zgomot!

  Ai luat Bac-ul?
  - Da.
   - Cu cât?
   - Cu 2000 de euro...

  Directorul îl cheamă pe Gigel la el în birou şi îi spune: - Gigele, am o veste proastă şi una bună: Cea proastă e ca ai picat BAC-ul...
  - Şi cea bună?
   - Cea bună este că ai ieşit şef de promoţie!

  Un tip se duce la magazin sa cumpere o paraşută.
  - Bună ziua, aş dori o parașută.
  - Bine, iată, cea mai bună pentru dumneavoastră!
  - Si cum o deschid când sunt în zbor?
   - Trageţi de manerul verde.
  - Si dacă nu se deschide?
  - Trageţi de cel rosu.
  - Si dacă nici după asta nu se deschide?
   - O aduceţi înapoi şi v-o schimbăm cu alta.

   Inginerul agronom către badea Ion:- Bade, cu metoda asta învechită nu o să obţii nici cinci kile de pere din pomul ăsta...
  -Apai  ai dreptate, ca asta e prun...!

  0 0
 • 02/09/13--02:17: Noua ordine mondiala


 • MIND CONTROL                                                                                                  
  http://labrebisgalleuse.blogspot.com/

  0 0

              

  0 0
 • 02/09/13--21:01: Minoritari

 • Crestinii au devenit MINORITARI la o scoala a Bisericii Anglicane din Tara Galilor

  autor: FrontPress10.02.2013
  scoala tara galilorO şcoală primară din Butetown, o suburbie a oraşului Cardiff, Ţara Galilor, ce aparţine de Biserica Anglicană, a ajuns să aibă mai mulţi elevi musulmani decât creştini. Situaţia, cauzată de imigraţia masivă, este similară în fiecare clasă de la Şcoala Feciara Maria.
  Conform ultimelor inspecţii la unitatea de învăţământ, 90 la sută din cei 181 de elevi aparţin diferitelor minorităţi etnice. Şcoala, care este singura instituţie de acest fel păstorită de Biserica Anglicană unde creştinii sunt minoritari, a primit calificativul “excelent” din partea autorităţilor, fiind dată drept exemplu al toleranţei religioase şi etnice.
  “Suntem unici pentru că fiind o şcoală a Bisericii avem mai mulţi elevi musulmani. Avem ca puncte comune toleranţa şi respectul pentru valori. Toţi se roagă împreună”, a declarat pentru Daily Mail profesoara Ruth Jackson.
  Copiii care învaţă în această şcoală au până la 11 ani iar mulţi dintre ei au părinţi refugiaţi din Yemen sau din Somalia. Alţi elevi au origini în Arabia Saudită sau Bangladesh. Sursa: FrontPress.ro


  0 0
 • 02/09/13--21:31: Sanatatea mentala

 • Exercitiile fizice ne pot salva sanatatea mentala

  autor: FrontPress10.02.2013
  sportDupă actuala dinamică, se estimează că în câţiva ani depresia va ajunge să fie a doua afecţiune ca răspândire pe glob. Dar nu numai depresia ameninţă omenirea. Majoritatea boli­lor mentale au o răspândire aproape epidemică la nivelul societăţii actuale. Spre exemplu, în America, conform Institutului Naţional pentru Sănătatea Mentală (NIMH), 26,2% din populaţia peste 18 ani suferă de o boală mentală. Aceasta înseamnă peste 57,7 milioane de oameni, mai mult de o pătrime din populaţia adultă a acestei ţări!
  - 18,8 milioane suferă de depresie (9,5% din populaţie), din care 15% comit suicid;
  - 40 milioane sunt marcaţi anual de anxietate (18,1%);
  - 2,2 milioane suferă de comportament obsesivo-compulsiv (1%);
  - 2,4 milioane suferă de schizofrenie (1,1%);
  - 6 milioane suferă de atac de panică (2,7%);
  - 7,7 milioane de stres post-traumatic (3,5%).1
  Deşi am dat doar exemplul Americii, unde statisticile sunt mult mai uşor de găsit, bolile mentale fac ravagii în toate ţările dezvoltate. Spre exemplu, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 15% din populaţia acestor ţări suferă de depresie. În România, populaţia care suferă de depresie se ridică la limita de vârf a Comunităţii Europene, adică peste 3 milioane de români – un procent de 15% din întreaga populaţie a țării!
  Dar cum să nu i se strice mintea omului modern, când stresul depăşeşte cu mult capacitatea creierului de a rezista, modul de viaţă în sine este bolnav şi patimile cele mai diverse, conflictele, frustrările, complexele şi alte solicitări psihice macină întreaga populaţie a ţărilor dezvoltate? Televiziunea şi internetul, jocurile pe calculator şi pornografia sunt ele însele importanţi factori de risc în apariţia depresiilor, a deficitului de atenţie cu hiperactivitate, a pierderilor de memorie, a dependenţei şi depresiei etc. Din păcate, nici copiii nu scapă neatinşi de morbul bolii mentale. În America, spre exemplu, 2,5% dintre copii suferă de depresie, în timp ce în România ponderea se pare că este cu mult mai mare. Desigur, lipsa afectivităţii părinţilor, certurile dintre aceştia şi divorţul sunt printre cele mai importante cauze ale depresiei la copii. La noi, un factor semnificativ îl constituie lipsa de acasă a unuia dintre părinţi, plecat la lucru în străinătate.
  Bolile mentale au însă şi o cauză organică, determinată fie de alimentaţie, fie de me­dicamente gen antidepresive, anticoncepţionale sau chiar de cure de slăbire. Privind alimentaţia, e bine de ştiut că multe dintre alimentele prelucrate conţin substanţe care au un efect depresiv – în mod paradoxal, produse în multe cazuri tocmai de companiile farmaceutice care livrează pe piaţă şi antidepresivele2.
  În fine, bolile mentale, în multe cazuri, nici nu ar fi chiar atât de periculoase dacă nu ar interveni chiar medicalizarea acestora. În mod evident, ştiinţa a progresat mult în cercetarea creierului şi sunt medicamente care ajută la stabilizarea situaţiei în boli precum schizofrenia, psihozele afective şi chiar depresiile severe, însă şi aceste medicamente trebuie luate cu mult discernământ – adică eliminate treptat în momentul în care este depăşită criza, concomitent cu aplicarea altor terapii nemedicamentoase. Spunem aceasta deoarece majoritatea medicamentelor pentru afecţiuni psihice au grave efecte adverse, cum ar fi chiar cronicizarea bolii. Din păcate, dorinţa de câştig a companiilor farmaceutice este mult mai mare decât interesul faţă de sănătatea mentală şi vindecarea oamenilor bolnavi. Companiile farmaceutice nu sunt instituţii filantropice şi nici nu sunt mişcate de o etică creştină. Astfel că, la mijloc fiind profitul, medicaţia recomandată în afecţiunile psihice ajunge să fie un important factor de risc pentru populaţie în general.
  Ai o depresie postnatală, una cauzată de stresul de la serviciu, de vreun necaz în familie, deces sau un divorţ, sau pentru o mie de alte motive – dacă abordezi medicul, te poţi trezi că iei un antidepresiv care te poate face dependent pe viaţă. Vrei, nu vrei, devii clientul sigur al companiilor farmaceutice! Spunem aceasta deoarece apelarea la antidepresive atunci când afecţiunea poate fi tratată prin alte mijloace presupune riscul agravării bolii.
  Antidepresivele cresc cantitatea unor neurotransmiţători precum dopamina, serotonina şi noradrenalina, prelungind în genere timpul în care aceştia se află în spaţiul intersinaptic. Problema este însă aceea că antidepresivul afectează mecanismul de producţie şi recepţie al neurotransmiţătorilor, încât, fără antidepresiv, respectivele mecanisme nu-şi mai îndeplinesc funcţia nici măcar cât o făceau înainte de începerea tratamentului. Studiile vorbesc despre apariţia unui fenomen de neuroadaptare, în care sunt auto-blocaţi sau pur şi simplu distruşi receptorii serotoninici în cazul consumului de antidepresiv3. Astfel că medicamentul func­ţionează în acest caz ca un drog, dând dependenţă, agravând simptomatologia în cazul în care nu mai este luat. În felul acesta, companiile farmaceutice nu vor avea decât de câştigat, lucru vizibil în cotarea lor la bursă. Câştigul global numai din vânzările din domeniul medicamentelor psihiatrice se ridică la imensul profit de 80 miliarde dolari anual. Evident, aceasta în condiţiile în care peste 200 de milioane de oameni consumă regulat astfel de medicamente. Ce putem face pentru a nu ajunge şi noi clienţii marilor companii de medicamente psihiatrice?…
  Există şi alte terapii, nemedicamentoase, ale bolilor mentale, care, potrivit cercetărilor, pot ameliora sau chiar vindeca depresiile şi alte boli psihice – în funcţie, bineînţeles, de gravitatea lor. Acestea însă nu sunt deloc profitabile, de aceea nu sunt incluse în protocoalele medicale studiate în facultăţi.
  Cea mai simplă metodă, aflată la îndemâna oricui, este exerciţiul sau efortul fizic. De la începutul secolului al XX-lea şi până astăzi s-au realizat sute de studii care demonstrează beneficiile imense pentru sănătatea mentală aduse de exerciţiile fizice regulate. Rezultatele cercetărilor, care au implicat sute de mii de persoane, nu pot fi contestate de nici un membru al comunităţii ştiinţifice, de aceea se şi preferă păstrarea tăcerii sau pur şi simplu eludarea acestei terapii din protocoalele medicale învăţate în şcolile de medicină. Aşadar, deoarece în zonă se mişcă foarte mulţi bani, suficient cât să fie cumpărate institute de cercetări, politicieni şi psihiatri, lumea suferă şi va suferi din ce în ce mai mult de diverse afecţiuni mentale, deşi ameliorarea şi chiar vindecarea poate fi atât de aproape. Cercetările dovedesc efectele pozitive ale exerciţiilor fizice pentru majoritatea bolilor mentale: anxietate, depresie, atac de panică, schizofrenie, demenţă Alzheimer etc.
  Anxietatea
  Anxietatea este o stare de nelinişte patologică, teamă, îngrijorare, însoţite de multe ori de tulburări fiziologice.
  Sunt cunoscute şase meta-analize care au luat în considerare între 5 şi 159 de studii4. Con­cluzia acestor meta-analize, bazată pe studii care au implicat sute de mii de subiecţi, este că exerciţiul fizic are o legătură semnificativă cu reducerea anxietăţii. Efectele depind de gravitatea anxietăţii, dar şi de natura, intensitatea şi durata exerciţiilor efectuate. Spre exemplu, din aceste meta-analize rezultă că efectele cele mai puternice apar când:
  (a) exerciţiul este „aerobic” (de exemplu: alergatul, înotul, ciclismul), spre deosebire de cel non-aerobic (de exemplu: handbalul, exerciţiile la sală);
  (b) durata programului de formare aerobic este de cel puţin 10 săptămâni şi, de preferinţă, mai mare de 15 săptămâni;
  (c) subiecţii au avut iniţial o condiţie fizică slabă sau niveluri mai ridicate de anxietate. Când spunem „niveluri mai ridicate de anxietate”, le avem în vedere şi pe cele care includ problemele coronariene şi atacul de panică5.
  Depresia
  De la începutul secolului al XX-lea şi până la jumătatea anilor ’90 s-au realizat peste o sută de studii care au analizat relaţia dintre exerciţiile fizice şi depresie. După 1990, la aceste studii s-au adăugat cel puţin încă cinci meta-analize, care au luat în considerare între 9 şi 80 de studii realizate anterior. Concluzia acestor meta-analize a fost aceea că exerciţiile fizice au un adevărat efect antidepresiv, care depinde în magnitudine de următoarele condiţii:
  (a) programul de antrenament se desfăşoară pe o durată mai mare de nouă săptămâni şi a implicat mai multe sesiuni;
  (b) efectele sunt proporţionale cu durata exerciţiilor, intensitatea acestora şi numărul de zile pe săptămână în care au fost realizate.6
  Concluzia este aceea că exerciţiile fizice sunt cel puţin la fel de eficiente ca terapiile tradiţionale. Ele pot fi folosite pentru tratamentul depresiei, chiar şi a afecţiunilor mai severe, mai cu seamă pentru că oferă beneficii remarcabile pentru starea generală de sănătate a individului.
  Aceleaşi dovezi ştiinţifice sunt aduse şi pentru beneficiile aduse de efortul fizic în privinţa unor boli mentale mai grave sau a unor constante psihice precum stima de sine, starea de spirit pozitivă sau, pur şi simplu, privind favorizarea unui somn odihnitor. Psihopedagog Silvia Crivean, Material aparut in nr 25 al revistei Familia Ortodoxa

  0 0


  Dacă mesajul dvs. nu se afişează corect, vă rugăm să faceti click aici


  Partajează:   Împarte cu prietenii:


older | 1 | .... | 24 | 25 | (Page 26) | 27 | 28 | .... | 171 | newer