Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 56 | 57 | (Page 58) | 59 | 60 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 08/24/13--07:13: Mesaj DUR
 • Mesaj DUR al suporterilor banateni pentru supusii fostului “rege” CIOABA

  autor: FrontPress 24.08.2013

  1ASU Poli a câștigat în deplasare la Timișul Șag cu 5 la 2 în meciul disputat în Liga a IV-a. Partida s-a desfășurat fără probleme pentru echipa timișoreană, galeria remarcându-se prin spectacolul oferit ce cei 400 de suporteri poliști. Ca un fapt inedit, merită menționat mesajul bănățenilor afișat în timpul meciului, o aluzie dură la decesul recent al autoproclamatului ”rege” al țiganilor, Florin Cioabă, și la scandalul ”succesiunii”, evenimente mult prea mediatizate de presa din România.
  Duma-84Mai exact, în timpul meciului, câțiva suporteri au montat pe un gard mesajul ”Toți supușii să-și urmeze regele”.
  Antipatia bănățenilor față de infracționalitatea manifestată de o parte a etniei țigănești este motivată mai ales de acapararea unor zone întregi din centrul istoric al Timișoarei de către clanuri ale mafiei imobiliare. Sursa:FrontPress.ro
  3

  0 0
 • 08/24/13--22:38: Tesak
 • Tesak, “vanatorul” de pedofili

  autor: FrontPress 25.08.2013

  maximMaxim Marcinkiewicz e un cunoscut activist nationalist rus care a inceput o campanie numita “Ocupati Pedofilia”, dupa modelul “Ocupati Wall Street” sau “Ocupati piata Tahrim”. Scopul insa este diferit: demascarea pedofililor prin intermediul platformelor online de socializare.
  Mai exact, pedofilii vorbesc prin intermediul internetului cu copii adevarati, de la care Maxim, poreclit Tesak, a primit in prealabil acceptul parintilor.
  wDupa cateva conversatii, pedofilii sunt invitati intr-un loc anume sub pretextul unei intalniri cu presupusele victime, unde sunt prinsi, umiliti, filmati si fotografiati. Videoclipurile sunt apoi postate in mediul online, pentru ca barbatii sa fie recunoscuti de comunitate. Semnul distinctiv al miscarii “Ocupati Pedofilia” este un “like” de Facebook indoit.
  Miscari similare au inceput sa apara si in Ucraina, Bielorusia si chiar in Republica Moldova, unde victimele nu sunt doar pedofili, ci si homosexuali. Sursa: FrontPress.ro


  0 0
 • 08/24/13--23:50: Bancuri...

 • Ce face un barbat destept ca sa vada o femeie dezbracata?
  Pur si simplu o dezbraca!
  Dar un barbat idiot?
  O ia de nevasta!
  Diferenta dintre o fata mare si un diplomat


  - Care e diferenta dintre o fata mare si un diplomat?
  - Cand un diplomat spune DA inseamna POATE, cand spune POATE inseamna NU, si cand spune NU nu mai e diplomat.
  - Cand o fata mare spune NU inseamna POATE, cand spune POATE inseamna DA, si cand spune DA nu mai e fata mare..

  0 0
 • 08/25/13--00:09: Un banc....

 • O doamna cheama dulgherul sa localizeze si sa repare un zgomot sacaitor pe care-l auzea in casa. Acesta vine si intreaba:
   - Cum se face ca acum nu aud nimic?
   - Nu e intodeauna: numai cand trece autobuzul pe strada.
   - Si de unde il auziti?
   - Din sifonier.
   - Bun, am sa intru in sifonier si cand trece autobuzul o sa-mi dau seama ce este.
   Zis si facut. Dar, dupa cateva minute, sotul doamnei vine in graba acasa sa se schimbe caci avea o intalnire importanta. Deschide sifonierul si da cu ochi de dulgher. La care acesta:
   - Daca-ti spun ca astept autobuzul, ma crezi....?

  0 0
 • 08/25/13--00:25: Banc sadic...

 • Un barbat grav ranit intr-un accident de masina este transportat la spital. Dupa ce deschide ochii, vede ca doctorul statea langa patul sau cu o fata foarte grava si serioasa.
  - Ei bine am o veste buna si una rea. Pe care vrei sa o auzi prima?
  - Mai intai pe cea rea.
  - A trebuit sa iti taiem un picior.
  - Ah, ma asteptam, deoarece a fost un accident destul de serios.
  - Da- a spus doctorul- dar la inceput l-am taiat pe cel bun!
  Cu lacrimi in ochi barbatul a suspinat si a spus:
  - Dar care este vestea cea buna?
  Bucuros doctorul a spus:
  - Barbatul de langa patul tau s-a decis sa-ti ofere un pret destul de bun pe papuci!

  0 0


  0 0
 • 08/25/13--04:10: Imnul Nicadorilor
 • Nicadori este denumirea dată celor trei legionari, Nicolae Constantinescu, Doru Belimace și Ion Caranica care l-au asasinat, la 29 decembrie 1933, pe peronul gării de la Sinaia pe prim-ministrul României, Ion Gheorghe Duca.

  Cuvântul nicador(i) este un acronim format din primele litere din prenumele a doi făptași și dintr-un nume de familie: Nicolae Constantinescu, Caranica Ion, Doru Belimace.

  0 0


  0 0
 • 08/25/13--07:03: Tratatul de la Trianon


 • Palatul  Versailles unde a fost incheiat tratatul


  Tratatul de la Trianon a fost semnat la data de 4 iunie 1920 între Puterile Aliate învingătoare în Primul Război Mondial și Ungaria, în calitate de stat succesor al Imperiului Austro-Ungar, stat învins în Primul Război Mondial. Tratatul a fost semnat în Palatul Marele Trianon de la Versailles de către 16 state aliate (inclusiv România), pe de o parte, și de Ungaria, de altă parte.

  Tratatul a fost semnat pentru a stabili frontierele noului stat Ungaria cu vecinii săi: Austria, Regatul Sârbilor, Croaților și Slovenilor (stat devenit ulterior Iugoslavia), România și Cehoslovacia. Tratatul de la Trianon a făcut parte din seria tratatelor încheiate la finalul Primului Război Mondial.
  Regatul Ungariei, statul rezultat în urma Primului Război Mondial, a urmărit revizuirea, fie și parțială, a Tratatului de la Trianon, aliindu-se în acest scop cu statele revizioniste, Germania și Italia. Deși în perioada 1938-1941 s-a reușit anexarea unor teritorii care aparținuseră Dublei Monarhii (1938 - sudul Slovaciei, 1939 - Ucraina Subcarpatică, 1940 - nordul Transilvaniei, 1941 - teritorii aflate azi în Serbia, Croația și Slovenia), frontierele de la Trianon au fost consfințite din nou în anul 1947, prin Tratatul de Pace de la Paris (10 februarie 1947), încheiat între Puterile Aliate și Ungaria.

  0 0


  0 0
 • 08/25/13--12:27: Buna Dimineata Soare!
 •  articol preluat de pe blogul:fewstuff
  .
  Ei bine, acum câteva zile,am auzit prima dată, că  cei din jurul meu  sunt oglinzile mele!!! 
   De ce toţi?
   Dar cum să mă oglindesc eu în răutatea, invidia, bârfa, şi alte nebunii pe care le văd în ceilalţi?   Eu chiar  nu înţeleg, cum să fie aşa? Poate cei buni , cei amabili  şi iubăreţi.... da!

  Aşa că am rămas pe gânduri şi într-un târziu ,am privit în jur şi am recunoscut!!!! 
   Că acolo unde văd măreţie, văd de fapt propria  măreţie.  
  Dar dacă măreţia n-ar există înăuntrul meu, n-aş fi în stare să recunosc această calitate la altcineva. Fiecare dintre noi vede oamenii în mod diferit, pentru că fiecare proiectează asupra lor aspecte din el însuşi .
   Am înţeles că întotdeauna voi avea nevoie de cineva , să mă  cunosc pe mine însumi. Aşa vedem în alţii ceea ce ne place şi ceea ce nu ne place în noi înşine.
   Acceptând aceste părţi din noi înşine, vom reuşi să-i vedem pe alţii aşa cum sunt, oglinzi în care ne reflectăm, ceea ce ne deranjează sau ne place la aceştia sunt chiar trăsăturile noastre de caracter, de comportament, tiparele de gândire.


    Ei bine, astăzi, după câteva zile, m-am convins că mă oglindesc în toţi cei din jurul meu!  În buni şi răi, în calmi şi nervoşi... în toţi şi în toate!!!  Recomandare "Articolul participă la  jocul "Buna dimineata soare"! Dacă doreşti să participi , IULISAîţi dă mai multe detalii!.

  sursa imag


  0 0
 • 08/26/13--02:20: Violente in Cehia
 • VIOLENTE RASIALE in Cehia: Peste 100 de tineri ARESTATI in timpul marsurilor contra infractionalitatii tiganesti (VIDEO)

  autor: FrontPress 26.08.2013

  ČR-demonstrace-menšiny-extremismus-Romové-Ostrava-25Peste 100 de naţionalişti au fost arestaţi în Cehia după ce au fost organizate sâmbătă în diverse oraşe ale ţării mai multe demonstraţii împotriva infracţionalităţii ţigăneşti.
  În Ostrava, circa 1.000 de radicali de dreapta, suporteri ai echipelor de fotbal, dar şi simplii cetăţeni, au încercat să pătrundă într-un cartier locuit de ţigani, fiind cu greu opriţi de forţele de ordine, care au intervenit cu gaze lacrimogene. Majoritatea arestărilor de  la sfârşitul săptămânii trecute (peste 60) au avut loc  în urma incidentelor din acest oraş.
  Alte câteva zeci  de persoane au fost reţinute în Plzen, în timp ce marşurile din Ceske Budejovice, Decin, Duchcov, Varnsdorf, Jicin şi Brno s-au desfăşurat fără incidente semnificative.
  În paralel, au fost organizate în Praga, dar şi în alte câteva localităţi, contra-demonstraţii la care au participat membri ai organizaţiilor ţigăneşti şi militanţi stângişti.
  Ostrava_Stockholm_CikániTensiunile rasiale dintre ţigani şi cehi au escaladat încă de la începutul anului 2011. Infracţionalitatea crescândă în rândul ţiganilor a dus la organizarea mai multor marşuri de atunci şi până în prezent ale cetăţenilor sprijiniţi de formațiunile naţionaliste, nu de puţine ori aceste proteste degenerând în violenţe de stradă.
  În Cehia, dintr-o populaţie de 10,5 milioane, în jur de 350.000 de persoane aparţin etniei ţigăneşti. Sursa:FrontPress.ro
  13413456789101112131415161718

  0 0
 • 08/26/13--04:05: Tiganiada
 • Marea TIGANIADA

  autor: FrontPress 26.08.2013

  bani tiganiÎmi propusesem să nu scriu despre acest subiect care de secole parcă, ne-a invadat ochii, urechile, nasul, pielea şi toţi porii, graţie televiziunilor dornice de ţigănie şi fuste ridicate la uşa cortului, care asigură rating şi bani unei prese de doi bani. A fost pur şi simplu grotesc, greţos să vezi cum toate televiziunile, toţi moderatorii, toţi redactorii se întreceau care mai de care să prezinte „ultimele noutăţi” de la catafalcul „regelui” Florin, din gura aurită a nu ştiu cărui bulibaşă sau de la poarta cimitirului. Televiziunile se băteau care să ocupe un loc mai în faţă, să transmită mai din” inima” evenimentului ştirile. Reporteri şi cameramani suiţi pe platforme lângă dricul răposatului, probabil s-au bătut care să obţină locul respectiv, alţii probabil ar fi cerut să se suie în tron lângă defunct ca să prindă ultima lacrimă din ochişorii nu ştiu cărei pirande, a fost o bătaie de joc la adresa populaţiei cum rar am mai văzut. 
  A murit acum aproape 2 luni, marele istoric Gheorghe Buzatu. Nu ştiu dacă au pomenit două televiziuni despre moartea acestui om care cu adevărat a însemnat ceva pentru ţara asta. A fost un mare istoric şi nu şi-a acordat singur acest titlu a fost recunoscut, cu toate antipatiile legate de încercarea sa de a-l reabilita pe Antonescu şi de a arăta că românii ca popor nu se fac vinovaţi de faptele săvârşite în Pogromul de la Iaşi.
  Nu am să fac referiri la cel decedat, Dumnezeu să îl odihnească, dar ceea ce s-a întâmplat pe lângă acest deces nefericit şi după el şi mai ales amploarea care a fost dată acestor treburi de familie este curată ţigănie, în sensul cunoscut al termenului. Plecând de la intervenţia preşedintelui cu trimiterea doctorului „penal” în Turcia, urmată de declaraţiile primului ministru, ca de obicei lipsite de orientare, arătând că practic este mai afectat de trimiterea doctorului Brădişteanu la capul unui bolnav decât de vânzarea voturilor românilor, aceluiaşi individ pe care acum îl face nesimţit numai pentru că s-a rupt căruţa în drum şi nu-şi mai vorbesc la telefon, totul a fost o ţigăneală. La aşa preşedinte, aşa premier” coabitator”. A urmat ţigănia cu banii, cei 300 mii euro pe care nu se ştie cine susţinea că trebuia să îi plătească famelia decedatului. Domne ce dramă, rămânea regele în Turcia pentru că nu avea cine să plătească spitalizarea. Mă şi mir că nu s-a organizat un teledon pentru rezolvarea acestui caz social. Până la urmă s-a rezolvat problema cu jumătate din suma vehiculată. Cine a fost isteţul care a venit cu suma aia, numărând a la Anastase? Nu se ştie, nici nu mai interesează pe nimeni, deşi ar fi interesant de văzut de unde a apărut acea cifră şi de ce. A fost cumva aruncată ca cifra celor 60000 de decedaţi la Timişoara în 89? A fost o intoxicare, dacă da, cu ce scop şi a cui ? Iote că nimeni nu vrea să ştie. Dar am mai bifat o ţigănie cu ocazia asta. A urmat cea de la organizarea înmormântării, în care săracii reporteri mai-mai să fie bătuţi de rudele decedatului care nu voiau să îi lase să intre să filmeze şi ei vata din nările regelui. De, aşa e când întri în ţigănie, ieşi cam şifonat. Nu la fel a ieşit şi domnul preşedinte care a intrat ca un soare şi a ieşit ca un preşedinte reales. Am dormit liniştit după ce l-am auzit pe Dorinel, viitorul semirege, declarând cu glasul tremurând că papa Traian este al doilea tată al lui. Acum am înţeles eu şi sensul expresiei prezidenţiale „ţigancă împuţinată” şi capetele în gură date prin Constanţa şi alte expresii neaoşe de care gura prezidenţială face uz cu atâta largheţe. Frăţia cu Cioabă şi cumetria cu Mondialu a făcut din preşedinte un om nu numai extra-ordinar şi ci multilateral. Şi totuşi pe Florian Cioabă nu l-am auzit niciodată vorbind precum ilustrul nostru preşedinte.
  După acest eveniment cu izgonirea reporterilor şi primirea preşedintelui tată, a urmat comanda costumului. După ce toată lumea plângea că nu sunt suficienţi cocoşei să îl aducă pe rege din Turcia, aflăm imediat că „pardesiul” este adus pe 500 de Euro taman din America şi că este dotat cu încălzire centrală şi aer condiţionat, probabil climatronic. Ei da, aşa mai zic şi eu. Nu mai pomenesc de celelalte „pregătiri” că nu mai contează, dar au fost invitaţi să participe toţi supuşii care doreau. Erau aşteptaţi cam 100 de mii de întristaţi. Păi la atâţi participanţi la ultimul suspin, dacă ar fi venit fiecare de acasă cu 4 euro, ar fi achitat onorariul doctorilor şi ar fi lăsat şi un ciubuc peşin doftorilor de îi primeau ăia pe cei din famelie şi în concediu în spital 3 ani gratis. Dar de, aşa e rommul, mai întâi se vaită că nu are apoi aruncă cu banii fără număr dar şi fără rost. De ei nu mă miră, este în tradiţia lor, dar televiziunile care timp de o săptămână ne-au intoxicat cu Cioabă pe 3 ani ce scuză au ? Vorbim de ani de zile de impresia pe care unii ţigani o fac în Europa, ne plângem că suntem confundaţi cu etnia rromă, că toţi europenii când spun români fie din confuzie fie de răutate spun ţigani, dar să îmi spună cineva ce ar fi crezut un cetăţean străin care a deschis televizorul pe un post tv românesc în ultima săptămână, văzând pe toate posturile, la toate orele, un singur subiect: „regele Cioabă”. Tâmpit să fi fost acel cetăţean european să nu creadă că toată România e în doliu că le-a murit regele, regele ţiganilor. Şi atunci de ce ne mai plângem, dacă ne ţigănim singuri ? Ponta se ţigăneşte cu Băsescu, RTV cu Realitatea, B1Tv cu Antena 3, copii lui Cioabă între ei PNL cu PSD, PSD-iştii între ei. Nici nu se aşeză bine ţărâna pe sicriul ăla cu AC, că începu ţiganiada pe moştenire şi coroană. Cei doi băieţi cucuieţi ai lui Florin au pus de o ceartă pe moştenire de era să se lase cu sânge. Până la urmă ca să nu se facă de cacao, mai făcură răpede o coroană de mahmudele prinse în nituri de aluminiu şi gata, ambele capete se văzură încoronate, unul naţional şi altul internaţional. Ca în filmele cu ţigani. Cine crede că s-a terminat ţiganiada se înşeală. Pentru înveselirea telespectatorilor televiziunile ne-au adus în faţa ochilor câţiva pomanagii supăraţi că nu au primit apă şi suc după ce s-au plimbat pe lângă dric 7 km. Săracii oameni, au fost înşelaţi de prezenţa lui Băsescu la curtea regală, au crezut că a început campania electorală şi fuga şi ei la o sticlă de ulei, un kil de zacăr, un pix şi un breloc. Canci, ca să îl parafrazez pe Împăratul Iulian care supărat că domnul Tudor Barbu şi o domniţă reporter se râdea în studio când vorbea el, împăratul, l-a făcut pe nenea Tudor ca la uşa cortului, lăudându-l că e bun la „dat limbi”. De măi nene Tudore, o şti el ceva împăratul şi poate ştie şi DD că până să pleci din partidul lui, nu deschideai gura fără să pomeneşti numele celui care te-a pus pe listele partidului şi te-a făcut parlamentar. Cine se amestecă cu tărâţele cică că e mâncat de porci.
  Acum ţiganiada nu se va termina aici, dihonia abia a intrat în „familia regală”, să vedem cum se termină războiul celor două lalele. Ăla mic era şucărit rău de tot, lu ăl mare nu prea îi mai ardea de declaraţii de presă, situaţia nu e de loc clară. Dar am auzit la unele televiziuni prea curând ţiganizate, unele expresii care mi-au tăiat răsuflarea: „Regina Mamă”, „Consiliu de coroană”, „tradiţii monarhale”.Doamne ajută-mă, dă-mi zile să trec peste această perioadă că dacă o mai ţin televiziunile mult cu Marea Ţiganiadă, o să sparg televizorul.
  După înmormântare, ca la noi, au urmat criticile. Unele voci spun că de fapt nu a fost înmormântare conform „tradiţiilor monarhale”, pentru că regele fiind penticostal, nu trebuia să se arunce bani pe traseu, sau că penticostalii nu poartă bijuterii şi atunci cum se împacă coroanele cu penticostalul? Lucru încurcat, săraca „casă regală” încercând să împace şi capra şi varza, a făcut-o ca la uşa cortului. Ţiganiada merge mai departe. După bătaia pe coroane urmează bătaia pe avere, nu mai contează ce spune tradiţia sau „consiliul de coroană”. Acuma se scot la bătaie toate atuurile, toţi aşii, toţi popii, indiferent de rit sau culoare. Ăla micu socoti că dă bine la şatră să arată el cât de pretin de şpriţane e cu Băse şi scoasă neşte poză dă famelie, în care el se ţine de gât cu iubitorul de „ţigănci împuţite”. Nene Dănuţeeeeeeeeee, mai ştiu eu pă unul dă se filma de gât tot cu prezidentul şi acum joacă table la Jilava, aşa că nu te lăuda tete. Mai uşor cu intimităţile prezidenţiale, că e cu două feţe ca chiloţii la care visează Iulian: pe afară e leopard şi pe dinăuntru… ptiuuuuuuuuuu!
  Bomboana pe coliva regală a pus-o împăratul Iulian, alt auto-înscăunat ca şi Cioabă, ca şi Băsescu. Acesta a făcut un coup de foudre pentru chiloţii Dezvoltării Sociale şi musai să îi ceară de la stăpânire. Fosta madam Cocoş de curând eliberată din ghearele robiei matrimoniale nici nu a apucat să răsufle bine aerul libertăţii că hopa pretindentul. Domnule, mare patimă mare, Junele Iulian, arde ca o flacără cu ochii la chiloţii fecioarei Elena. Acum eu nu ştiu care sunt ”obiceele” pe la fraţii rromi, dar la noi, la români, fata se cere la părinţi sau dacă o inviţi la dans, la bărbat. Nu ştiu ce vrea să facă împăratul cu Nuţi, poate un dans, poate un menaj, dar a cerut-o direct la preşedintele Băsescu. Ce să însemne asta ? Că marele împărat, nu ştie că între Băsescu şi Elena Udrea nu există nici o legătură de sânge sau o şti el ceva ce nu ştim noi ? Să fi schimbat sângele? Nu ştiu, dar declaraţia lui Iulian este cât se poate de serioasă, apelul la domnul preşedinte prin care oferea orice ca să i-o dea sau să i-o lase, fără echivoc. Şi atunci despre ce vorbim aici ? Confuzie, sau informaţii clasificate? Grea situaţie pentru domnul preşedinte care trebuie musai să dea un răspuns împăratului. Păi la cât de plin de solicitudine şi amabil a fost faţă de un amărât de rege, nu poate să îl lase pe Împărat cu ochii în soare nu ? Sau intervenţia sa către Brădişteanu nu s-a datorat „rangului regal” al lui Cioabă ci relaţiilor personale? Păi dacă e aşa e cam nasol, că a făcut uz de prerogativele de preşedinte pentru rezolvarea unei probleme personale şi asta se numeşte trafic de influenţă. Ce spune administraţia prezidenţială?
  Acum, uite că veni şi ziua de 23 August, ziua în care expiră interimatul domnului Ponta pe tronul transporturilor. PNL trebuie să sugereze, Ponta să propună, Băsescu să semneze. Aparent e simplu, practic însă e mai greu decât peţitul lui Udrea. După ce Silaghi, înghesuit de madam Kovesi, prietena lui Ponta a cedat presiunilor prezidenţiale, gândind că e mai bine deputat redistribuit de Satu Mare decât ministru de Rahova, Crin, după ce s-a întâlnit şi el cu Băsescu tot aşa pe ascuns, dar fără Dragnea şi Ponta, a decis să cedeze şi el probabil îmbrobodit sau speriat, sau amândouă, ca şi Ponta, de cererile prezindenţiale. Aşa se face că s-a gândit să i-l propună lui Ponta pe Nini Săpunaru. Gluma asta e mai tare decât cererea împăratului Iulian. Şi copii de grădiniţă ştiu că dacă vămile au ajuns la nivelul de performanţă de pe timpul lui Blejnar, asta se datorează bazelor puse de Nini. Pe lângă Nini, Silaghi este crin imperial. Nici Crin nu este chiar aşa de neajutorat să nu ştie că Ponta, sau Băsescu nu îl vor accepta pe Nini, dar l-a împins în faţă la cererea lui Băsescu, pentru a-l pune pe Ponta într-o situaţie fără ieşire printr-o propunere de neacceptat. Dacă îl acceptă pe Nini, Ponta riscă un refuz justificat al lui Băsescu. Dacă nu îl acceptă, riscă un .. scandal în USL care şi aşa tremură din toate încheieturile. Este foarte curioasă poziţia regatului Transporturilor, este clar ca lumina zilei că Băsescu vrea şi insistă ca Ponta să semneze privatizarea CFR sau să o anuleze şi să se facă astfel de râs în faţa Europei, cu două privatizări ratate. Numai în locul lui Ponta să nu fii. Ce mai tura-vura, a început marea ţiganiadă. Mai ieşim din ea? De Marin Neacsu – Ziua Veche


  0 0
 • 08/26/13--04:21: Elvis Presley Bossa Nova

 • 0 0
 • 08/26/13--05:40: Elvis Presley (1935-1977)

 • 0 0
 • 08/26/13--09:42: Front comun
 • Front comun al nationalistilor SPANIOLI si SIRIENI

  autor: FrontPress 26.08.2013

  libLegăturile dintre formaţiunile naţionaliste seculare siriene şi grupările similare din Europa continuă să se consolideze, pe fondul insurgenţei islamiste sprijinite de Occident împotriva regimului preşedintelui Bashar al Assad. Cea mai recentă reuniune bilaterală a avut loc în Liban, între o delegaţie a Mişcării Social-Republicane (MSR) din Spania şi membri din conducerea Partidului Social-Naţionalist Sirian(SSNP).
  30925230Vezi istoria SSNP aici
  Reprezentanţii MSR au participat zilele trecute în capitala Libanului la o conferinţă pe tema războiului din ţara vecină, Siria. Printre altele, s-a pus accentul şi pe persecuţiile la care sunt supuşi creştinii din regiune, acţiuni organizate de către grupurile islamiste radicale. Din această cauză, majoritatea comunităţilor creştine siriene susţin regimul preşedintelui Assad, care le-a oferit drepturi egale şi protecţie.
  Delegaţii MSR au ţinut să precizeze că naţionaliştii spanioli vor fi mereu alături de cei care luptă, orinde pe mapamond, “împotriva imperialismului manifestat de Axa SUA – Israel, fie că e vorba de Serbia, Palestina, Irak, Libia, Siria sau Iran”.
  libanmsr2Activiştii spanioli au strâns în prealabil cantităţi simbolice de ajutor umanitar, destinat familiilor nevoiaşe din Siria, care au mult de suferit de pe urma conflictului dintre armată şi terorişti. Sursa: FrontPress.ro
  Citeste despre istoria Partidului Social-Nationalist Sirian AICI


  0 0
 • 08/26/13--09:51: Scenariu
 • Scenariu IRAKIAN? SUA ameninta cu razboiul SIRIA din cauza “folosirii armelor chimice”

  autor: FrontPress 26.08.2013

  arme chimice siriaRegimul naţionalist secular al preşedintelui sirian Bashar al-Assad se apără în faţa comunităţii internaţionale, după ce a fost acuzat că ar fi folosit “arme chimice” împotriva teroriştilor islamişti. SUA au folosit acelaşi pretext al utilizării armelor de distrugere în masă şi când au invadat Irakul condus de Saddam Hussein, în 2003. Acuzaţiile s-au dovedit ulterior a fi false.
  Atacul cu gaz sarin invocat în Siria ar fi fost comis însă de rebeli, nu de armată. Ca dovadă, televiziunea de stat a prezentat imagini cu un tunel al insurgenţilor, unde ar fi fost găsit un depozit improvizat de arme chimice. Autorităţile de la Damasc susţin că Opoziţia a plănuit totul pentru a genera o intervenţia internaţională.
  Mai mult, președintele Bashar al-Assad califică drept ”nebunești” acuzațiile care vin din Occident. “Declaraţiile unor politicieni din Statele Unite şi Occident sunt o insultă la adresa bunului simţ. Statele Unite vor avea parte de un eşec ca în toate războaiele anterioare pe care le-au lansat, începând cu cel din Vietnam”, a mai spus acesta.
  “Armata siriană nu are nevoie să utilizeze arme chimice, pentru că moralul ei este ridicat şi ea realizează progrese împotriva terorismului”, a asigurat la rândul lui ministrul sirian al informaţiilor, Omran al-Zohbi.
  Angela Kane, înaltul reprezentant al ONU pentru dezarmare, a ajuns la Damasc şi va negocia cu autorităţile siriene accesul experţilor în zona unde ar fi fost comis atacul cu gaz sarin. În funcţie de rezultate, această evaluare ar putea influenţa o posibilă intervenţie militară a Statelor Unite şi a aliaţilor săi. Chiar şi în lipsa concluziilor, Franţa susţine că nu există urmă de îndoială: regimul sirian se face vinovat de utilizarea armelor chimice, informează Realitatea TV.
  Pe de altă parte, Iranul consideră că s-a folosit arsenalul chimic, doar că dă vina pe rebelii susţinuţi de unele state arabe, Turcia şi Occident.
  Aceeaşi părere o are şi Rusia, care a atribuit insurgenţilor sirieni presupusul atac cu arme chimice care ar fi avut loc la Damasc pe 21 august, afirmând că este un act de manipulare în scop propagandistic. “Opoziţia siriană refuză să ofere acces anchetatorilor la locul incidentului. Apar din ce în ce mai multe dovezi că este vorba de un act criminal plănuit cu mult înainte, un act provocator. Pe Internet, relatările despre incident circulau cu câteva ore înainte de aşa-numitul atac. Este o acţiune premeditată”, a reacţionat Aleksandr Lukaşevici, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe. “În contextul acestui nou val de propagandă antisiriană, credem că apelurile unor capitale europene de a face presiuni asupra Consiliului de Securitate ONU şi de utilizare a forţei sunt inaccceptabile”, insistă Ministerul rus de Externe.
  Şi China, un alt aliat puternic al Damascului, a anunţat că se opune ferm unei intervenţii militară străine în Siria. Partea chineză susţine ONU în demersul de desfăşurare a investigaţiilor privind zvonurile legate de utilizarea armelor chimice în Siria, precizând că potrivit rezoluţiilor, acestea trebuie desfăşurate independent, obiectiv, corect şi profesionist. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 08/26/13--21:16: Mojica de aur
 • Mojica de aur a RMGC s-a dat in spectacol (VIDEO)

  autor: FrontPress 27.08.2013

  sanda lungu fute buhaM-am uitat de mai multe ori, siderat, la înregistrarea postată pe internet care o surprinde pe Sanda Lungu demonstrându-ne cum anume se comportă o mojică (pentru cei care nu știu, Sanda Lungu este cea care croșeta ciorapi pe banii Roșia Montană Gold Corporation ca să ne pișe nouă ochii și să fim de acord cu proiectul minier de la Roșia Montană). Și nu orice fel de mojică, ci una de aur. Mojica de aur a RMGC s-a dat în spectacol. De data asta reprezentaţia ei a fost gratis. N-a mai așteptat să fie plătită.
  Întrebată simplu de o adolescentă despre rolul ei în cadrul companiei Roșia Montană Gold Corporation, coana Lungu s-a apucat să înjure, folosind un limbaj incalificabil. ”Fut buha”, zice coana Lungu. Asta știam și noi cucoană. Mă înteb însă dacă cei de la RMGC te plătesc ca să îți etalezi mitocănia sau doar ca să croșetezi chiloți și ciorapi.
  Comportamentul grobian al RMGC-istei Sanda Lungu este dovada suficientă a mizeriei ordinare pe care o reprezintă întreg proiectul minier al celor de la Roșia Montană Gold Corporation. Practic, toți cei care nu suntem de acord cu acest proiect sunt tratați cu sictir și înjurături pentru simplu fapt că ei pot. Ei au banii să cumpere tot și pe toți și ca atare noi, proștii care ne opunem, nu merităm decât mitocănia ei/lor. De parca țața Sanda a venit cu aurul de-acasă. Sau l-o fi adus mă-sa.
  Sanda Lungu reprezintă arhetipul susținătorului proiectului celor de la RMGC. Incultă și grobiană. Activista perfectă pentru suma corectă. Caracter de slugă, atitudine de țață. De Dan Tanasa

  0 0
 • 08/26/13--21:42: Bancuri cu canibali... • Doi canibali, tata si fiu, duceau pe o barna, legat fedeles, un alb. Tatal spune fiului:
  - Albul contine fluor si combate caria
  O familie de canibali asteptau Craciunul
  PARINTII le-au spus copiiilor sa stea cuminti, ca altfel MOS CRACIUN nu va veni si ei nu v-or avea friptura da craciun.  Un canibal se plimba pe plaja de la Mamaia, unde vede o multime de femei goale. El intreaba un barbat:
  - Ce fac femeile astea aici?
  - Se prajesc la soare.
  - Da' ce, crude nu sunt bune?  Un canibal merge la vraciul tribului:
  - Am arsuri mari la stomac, ce sa fac?
  - Sa inghiti cate un pompier pe saptamana!
  Ce mananca un canibal cand face dieta?
  Un pitic  Trei canibali stateau la masa la restaurant. Primul spune:
  - domnule, atat mi-e de greata ca am mancat acum doua zile un neamt gras si mi s-a aplecat.
  al doilea spune:
  - tu esti fericit, eu am nimerit un american si asta a fost numai piele si os, de ma dor gingiile si astazi.
  Al treiela dupa ce bea un pahar de coniac spune:
   - fericitilor, eu am mancat acum o saptamana un rus si de atunci tot decoratii ma cac.

  0 0
 • 08/26/13--22:00: Bancuri cu unguri...

 • Un cioban cu oile vede niste turisti ca beau apa dintr-un pariu si striga:
  - Nu beti ba ca-i otravita !
  La care turistii nu ziceau nimic.
  Ciobanul venea spre ei :
  - Nu beti ba ca-i otravita !
  Turistii nimic.
  Ciobanul ajunge langa ei :
  - Nu beti ba ca-i otravita !
  - Nem tudom romano...
  - No beti ba ca n-are nici pe dracu'.  - Ce gest credeti ca v-ar aduce mai multe voturi de la cetatenii acestei tari?
  - Pai as face o statuie in mijlocul Clujului !
  - Si cum v-ar ajuta asta?
  - Pai ar fi o statuie cu Iancu !
  - Pai si ?
  - Pai as spanzura de ea un ungur !
  - Si care este ideea ?
  - As schimba ungurul zilnic...  Doi unguri merg la un restaurant românesc.
  - Două ouă mouă, zice primul.
  - Vă rog să-l scuzaţi pe prietenul meu, zice al doilea. Nu prea ştie bine româneşte. Doi oi moi, vă rog!  Un roman merge intr-o limuzina luxoasa pe sosea. La un moment dat se aude un zgomot ca de accident:
  - Sofer! Ce-a fost asta?
  - Am lovit o pisica.
  - N-are nimic, da-i inainte!
  Peste 5 minute alt zgomot.
  - Sofer! Ce mai fost de data asta?
  - Am lovit un caine.
  - N-are nimic, da-i inainte!
  Peste alte 5 minute se aude un zgomot mai puternic.
  - Acum ce mai e mai sofer?
  - Am lovit un ungur!
  - Un ungur? Fii atent si fa cum zic eu. Da-i inainte, da-i inapoi, da-i inainte, da-i inapoi...  Un ungur calatorea cu un tren... la un moment dat citeste pe geam:
  - E periculose sporgesi, nu va aplecati pe fereastra... si zice:
  - Ba da astia au scris in toate limbile da in ungureste nu... la care un rocker:
  - Aaa... voi puteti sa va aplecati baaa...  Q: Cum se numeste in maghiara jocul Popa prostu'?
  A: László Tőkés !

older | 1 | .... | 56 | 57 | (Page 58) | 59 | 60 | .... | 171 | newer