Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 74 | 75 | (Page 76) | 77 | 78 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 12/04/13--08:06: Bancuri.....
 • Cine fluieră după femeile trecute de 45 ani?
  -Oala sub presiune.
  --------
  Astăzi am găsit o valiză, în parc. Când am deschis-o, am văzut că are un fund fals şi acolo erau 100 000$.
  Nu-mi venea să cred ce noroc a dat peste mine. Toată viaţa mi-am dorit o valiză cu fund fals.
  ……………………………………………..
  Cand vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie!
  ---------
  Am fost acuzat că sunt rasist. Nu este adevărat!
  Vă rog să înțelegeț
  i că îmi este mai ușor să scriu ”țigan” în loc de ”șomer de etnie romă cu cazier”.
  --------
  -Gheorghe si Ion.
  -Ba, Ioane, lumea vorbeste ca nevasta-ta si-o pune cu tot satul.
  -No, las ma Gheo, ca nu-i bai, ca satu-i mic.
   

  0 0
 • 12/04/13--08:33: Jean Moscopol

 • 0 0
 • 12/04/13--10:00: Maimuta persoana fizica ?

 • SUA: instanţa judecă declararea cimpanzeilor persoane fizice
  De Ioana Raluca Ghioarcă | Yahoo News – 6 ore în urmă


  Chiar dacă nu pot vorbi, cimpanzeii ar putea fi reprezentaţi legal


  Un grup de activişti din SUA a intentat un proces la Curtea Supremă de justiţie din New York în numele a 4 cimpanzei, solicitâd respectarea dreptului lor la libertate fizică, drept garantat în faţa legii americane tuturor pesoanelor. Animalele sunt ţinute în cuşti de persoane fizice sau juridice private din statul New York.

  „Atunci când vor merge în instanţă în numele primilor reclamanţi cimpanzei, le vom cere judecătorilor să recunoască, pentru prima dată, că aceste fiinţe autonome, complexe din punct de vedere cognitiv au dreptul legal de a nu fi încarcerate”, a declarat pentru cnn.com, Steven M. Wise, fondator şi preşedinte al organizaţiei Nonhuman Rights Project.

  Cimpanzeii pentru care activiştii pledează sunt: Tommy (26 de ani), încarcerat într-un parc pentru rulote din Gloversville, Kiko (26 de ani), care a lucrat anterior în industria de divertisment şi trăieşte acum într-o cuşcă pe o proprietate privată din Niagara Falls, Hercules şi Leo, doi cimpanzei tineri deţinuţi de Centrul de Cercetare New Iberia şi folosiţi în cadrul unui proiect al Universităţii Stony Brook.

  „Nu cu mult timp în urmă oamenii erau de acord asupra faptului că sclavii nu pot fi persoane fizice, ci doar proprietatea cuiva. Noi vom susţine, plecând de la dovezi ştiinţifice că a venit vremea să recunoaştem că aceste animale nu pot fi exploatate în continuare ca şi când ar fi proprietatea oamenilor”, a mai spus Steven Wise.

  Alţi activişti pentru drepturile animalelor susţin că imposibilitatea de a se exprima verbal nu reprezintă un motiv pentru care cimpanzeii nu pot fi reprezentaţi legal. Aşa cum copiii pot fi luaţi de lângă părinţii abuzivi de la vârste foarte fragede, deşi ei nu pot vorbi în instanţă, şi cimpanzeii ar trebui să poată fi ajutaţi, a declarat Joyce Tischler, co-fondator al Animal Legal Defense Fund.

  0 0
 • 12/04/13--20:41: Condamnat
 • Lider nationalist german CONDAMNAT pentru ca vindea muzica “nazista”

  autor: FrontPress 05.12.2013

  NPD berlinUn tribunal german l-a condamnat miercuri la opt luni de închisoare cu suspendare pe liderul filialei din Berlin Partidul Naţional-Democrat German (NPD), cea mai mare formaţiune naţionalistă din ţară, care funcţionează legal încă din 1964 şi care are reprezentanţi în două parlamente regionale. Acesta a fost acuzat că vindea CD-uri cu muzică ce “glorifica nazismul şi incita la violenţă”.
  Sebastian Schmidtke, în vârstă de 28 de ani, a declarat că avocatul său va contesta decizia judecătorului.
  Liderul NPD a fost trimis în judecată pentru că în magazinul său au fost comercializate CD-uri cu mai multe trupe de rock identitar. Acesta a negat că acele compact discuri i-ar aparţine.
  Pentru a combate propagarea mesajului naţionalist prin intermediul muzicii, presa din Germania a relatat zilele trecute că poliţia ar putea fi dotată cu o aplicaţie pentru telefoanele mobile, care să detecteze “cântecele naziste”, similară aplicaţiei Shazam. Autorităţile doresc să ajute astfel ofiţerii de poliţie să identifice mai uşor melodiile ilegale de la concerte, din cluburi sau de la demonstraţiile publice. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 12/04/13--22:24: Connie Francis Siboney

 • 0 0
 • 12/05/13--07:01: Ajutor !!!
 • Presedintele MOLDOVEI cere ajutor MILITAR americanilor impotriva RUSIEI

  autor: FrontPress 05.12.2013

  armata moldovaPreşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a lăsat să se înţeleagă că solicită SUA ajutor militar împotriva Rusiei, pe care o acuză că va declanşa un război în provincia separatistă Transnistria, în timpul întrevederii cu Secretarul american John Kerry. Oficialul SUA a declarat la rândul lui că Washingtonul susţine aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.
  47794f92e67b4a5b81e9b8f4f14740e7Liderul de la Chişinău a afirmat că, după Olimpiada de iarnă de la Soci, se vor intensifica încercările de destabilizare a situaţiei politice din cel de al doilea stat românesc. „Vă spunem deschis că avem nevoie de o participare puternică a Statelor Unite în asigurarea securităţii în regiune. Rusia îşi consolidează prezenţa militară în regiunea separatistă transnistreană, sfidând angajamentele sale internaţionale”, a declarat preşedintele Nicolae Timofti, în cadrul unei întrevederi cu Secretarul de Stat al SUA, John Kerry.
  Federaţia Rusă sprijină în mod progresiv nu doar administraţia de la Tiraspol, dar şi alte forţe anti-occidentale şi pro-ruse de pe teritoriul Republicii Moldova. Ne putem aştepta în timpul apropiat la provocări în regiunea transnistreană şi în cea găgăuză. Toate aceste acţiuni vor urmări anumite scopuri – zădărnicirea semnării Acordului de Asociere cu UE şi influenţarea rezultatelor alegerilor parlamentare din ţara noastră care vor avea loc peste un an. Rugăm SUA să acorde o atenţie specială acestor tendinţe care se pot intensifica după Olimpiada de la Soci”, a mai spus Timofti.
  09georgia03_650Nicolae Timofti a făcut aluzie indirect şi la războiul ruso-georgian din 2008, care a avut loc tot în proximitatea unui eveniment sportiv de anvergură, Olimpiada de vară din China. Acest lucru a fost propabil gândit de strategii ruşi deoarece atenţia publicului de pe mapamond era îndreptată mai cu seamă asupra sportivilor şi nu asupra unui conflict armat relativ minor dintr-o fostă republică sovietică. Medaliile de la Beijing au avut prima pagină a ziarelor şi nu victimele din războiul din vara anului 2008.
  wÎntre timp, liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, a cerut zilele trecute ministrului Apărării din Transnistria, Aleksandr Lukianenko, să pună trupele armate în stare de alertă maximă. “Este important pentru fecare ţară, mai ales una nerecunoscută pe plan internaţional, ca forţele armate să fie în stare să o apere”, a declarat Şevciuk, citat de ABCnews.
  Secretarul de stat al SUA, John Kerry, aflat în vizită oficială în Republica Moldova, a fost primit miercuri, la Reşedinţa de stat, de către conducerea ţării, în frunte cu şeful statului, Nicolae Timofti, preşedintele Parlamentului, Igor Corman, şi prim-ministrul, Iurie Leancă. La întrevedere au participat, de asemenea, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, precum şi liderii Coaliţiei Pro-europene: Vlad Filat, Marian Lupu şi Ion Hadârcă. Sursa: FrontPress.ro
  a

  0 0
 • 12/05/13--08:28: Tigani
 • Fotbalist ENGLEZ batut crunt de TIGANI

  autor: FrontPress 05.12.2013

  1Connor Wilton, un fotbalist englez mutat în România, este cea mai recentă victimă din şirul de sportivi agresaţi de ţigani, după cazul boxerului Ciprian Apodaresei din Deva, care a ajuns în spital după ce a fost lovit în cap cu un bolovan. Englezul a fost bătut cu sălbăticie de un grup de ţigani, sportivul care joacă în liga a 5-a din Sălaj la Gloria Ban fiind lovit cu toporul în cap.
  Fotbalistul a ales să se mute în România, in comuna Starciu, pentru a trăi alături de soţia sa, cu care are doi copii.
  Agresiunea a avut loc în localitatea sălăjeană, sâmbătă seara, scrie Sportul Sălăjean. Acesta se afla într-un local din Stârciu când a intrat într-o dispută cu un grup de ţigani. Aceştia nu au stat pe gânduri şi au sărit cu toţii asupra fotbalistului, lovindu-l de mai multe ori la nivelul capului şi vandalizându-i maşina.
  wSoţia acestuia a povestit pentru Gazeta Sporturilor că fotbalistul a fost bătut pentru că a refuzat cererea ţiganilor de a-i duce acasă cu maşina lui.  “A vrut să le explice omeneşte că nu putea să îi ia. Cînd s-a dat jos din maşină, i-au băgat lanternele în ochi şi l-au lovit cu toporul”, a  spus Andreea Wilton.
  În urma scandalului, Connor Wilton, de 26 de ani, a necesitat îngrijiri medicale şi suturarea plăgilor cu mai multe copci la spitalul din Zalău.
  Connor Wilton nu este unicul străin atacat în judeţul ardelean. În 2012, un grup de 19 turişti, aflaţi într-un tur al Europei, pe biciclete, au fost atacaţi cu pietre de ţiganii din comuna Surduc. Sursa: FrontPress.ro
  32

  0 0
 • 12/05/13--21:18: Raspuns
 • Un raspuns la ironiile englezesti despre romani

  autor: FrontPress 06.12.2013

  Fuck-off7Un flyer răspândit în mii de exemplare în Marea Britanie de către Partidul Independenţei îi transformă pe români în sperietoare publică, spunând despre noi că arătăm ciudat şi că acţionăm ca nişte lăcuste-gândaci. Dacă e să vorbim de frumuseţea englezilor şi mai ales a englezoaicelor, autorii flyerului ar trebui să se uite în oglindă mai bine. Cât despre invazia lăcustelor, cine a cotropit lumea şi a avut colonii pe care le-a supt până la sânge?
  646x404Ironia englezească şi-a ratat grav ţinta nu doar pentru că a condamna comunităţi întregi şi a speria lumea că 29 de milioane de români şi bulgari vor invada Marea Britanie este absurd chiar şi în glumă. Ci pentru că a ataca felul în care arată românii când tu eşti englez şi arăţi ca englezii, asta chiar pare un banc reuşit… La fel stau lucrurile şi în cazul comparaţiei cu lăcustele-gândacii extratereşti. Când şi pe cine a invadat România? Se vorbeşte despre ”preluarea planetei” în flyer? La un moment dat în istorie, Imperiul Coroanei Britanice deţinea şi controla cea mai mare suprafaţă a planetei aflată vreodată în graniţele unei singure puteri. Dacă vorbim de invazie, hai să-i întrebăm pe indienii din Asia cum au trăit ei colonizarea britanică şi cum erau măcelăriţi de armata marelui imperiu civilizator atunci când au început revoluţia paşnică sub Gandhi. Cum rânduri, rânduri de protestatari paşnici erau doborâţi cu lovituri de bastoane, unii omorâţi în bătaie, deşi protestau cu mâinile goale şi fără să riposteze. Despre care alte colonii britanice să povestim? Credeţi că e vreun loc pe lume în care Imperiul britanic să se fi dus cu flori, iar lumea să îi primească de bunăvoie? Hai să ne amintim de Războiul de Independenţă al Statelor Unite atunci. Deci cine e lăcusta în toată această poveste?
  UKIPMai uşor cu acuzaţiile şi cu ironiile, stimaţi politicieni sau formatori de opinie din Marea Britanie! Amintiţi-vă de Irlanda, dacă vreţi să faceţi comparaţii de comportament invaziv. Până şi Scoţia vrea să scape de voi. Aşa încât nu ar fi mai bine să ne vedem fiecare de neamul lui, urâţi sau frumoşi cum suntem? Nu am nicio ezitare dacă poporul român ar dori să participe la un concurs de frumuseţe cu cei care ne fac ciudaţi. După cum nici la un concurs de istorie, ca să vedem cine a cotropit pe cine şi cine a invadat în trecutul său alte neamuri şi le-a supt de vlagă şi de resurse. Problema este că aceste glume proaste au ajuns politică naţională şi că premierul britanic vorbeşte serios când anunţă că doreşte anularea regulilor UE pentru români. Iar tabloidele britanice nu mai ştiu cum să ne facă mai detestaţi de către populaţie. Ar trebui mai bine să întrebe prin lume cum sunt percepuţi britanicii lor ”frumoşi” când îşi afişează fiţele şi superioritatea. Au ceva de corectat la ai lor înainte să ne poarte nouă de grijă.
  Nu avem voie să mai stăm cuminţi şi să încasăm jignirile nimănui. Putem răspunde cu aceeaşi monedă, dacă numai aşa popoarele ”civilizate” înţeleg să ne respecte. Putem face şi noi flyere cu tinerele britanice prăbuşite în comă alcoolică pe străzi şi cam dezgolite, în toată ”frumuseţea” lor, dacă e să ne jucăm de-a răul celorlalţi. Sau cu isprăvile soldaţilor britanici din diferite epoci, măcelărind populaţii nevinovate. Ş.a.m.d. Sunt siguri cei care demarează acest gen de campanii împotriva României că aceasta este calea către o Europă Unită? Sau, pentru voturi, au voie să împroaşte cu noroi pe oricine, cu scuza că aşa e când ai alegeri? De Bogdan Diaconu – Adevarul


  0 0
 • 12/05/13--21:18: Raspuns
 • Un raspuns la ironiile englezesti despre romani

  autor: FrontPress 06.12.2013

  Fuck-off7Un flyer răspândit în mii de exemplare în Marea Britanie de către Partidul Independenţei îi transformă pe români în sperietoare publică, spunând despre noi că arătăm ciudat şi că acţionăm ca nişte lăcuste-gândaci. Dacă e să vorbim de frumuseţea englezilor şi mai ales a englezoaicelor, autorii flyerului ar trebui să se uite în oglindă mai bine. Cât despre invazia lăcustelor, cine a cotropit lumea şi a avut colonii pe care le-a supt până la sânge?
  646x404Ironia englezească şi-a ratat grav ţinta nu doar pentru că a condamna comunităţi întregi şi a speria lumea că 29 de milioane de români şi bulgari vor invada Marea Britanie este absurd chiar şi în glumă. Ci pentru că a ataca felul în care arată românii când tu eşti englez şi arăţi ca englezii, asta chiar pare un banc reuşit… La fel stau lucrurile şi în cazul comparaţiei cu lăcustele-gândacii extratereşti. Când şi pe cine a invadat România? Se vorbeşte despre ”preluarea planetei” în flyer? La un moment dat în istorie, Imperiul Coroanei Britanice deţinea şi controla cea mai mare suprafaţă a planetei aflată vreodată în graniţele unei singure puteri. Dacă vorbim de invazie, hai să-i întrebăm pe indienii din Asia cum au trăit ei colonizarea britanică şi cum erau măcelăriţi de armata marelui imperiu civilizator atunci când au început revoluţia paşnică sub Gandhi. Cum rânduri, rânduri de protestatari paşnici erau doborâţi cu lovituri de bastoane, unii omorâţi în bătaie, deşi protestau cu mâinile goale şi fără să riposteze. Despre care alte colonii britanice să povestim? Credeţi că e vreun loc pe lume în care Imperiul britanic să se fi dus cu flori, iar lumea să îi primească de bunăvoie? Hai să ne amintim de Războiul de Independenţă al Statelor Unite atunci. Deci cine e lăcusta în toată această poveste?
  UKIPMai uşor cu acuzaţiile şi cu ironiile, stimaţi politicieni sau formatori de opinie din Marea Britanie! Amintiţi-vă de Irlanda, dacă vreţi să faceţi comparaţii de comportament invaziv. Până şi Scoţia vrea să scape de voi. Aşa încât nu ar fi mai bine să ne vedem fiecare de neamul lui, urâţi sau frumoşi cum suntem? Nu am nicio ezitare dacă poporul român ar dori să participe la un concurs de frumuseţe cu cei care ne fac ciudaţi. După cum nici la un concurs de istorie, ca să vedem cine a cotropit pe cine şi cine a invadat în trecutul său alte neamuri şi le-a supt de vlagă şi de resurse. Problema este că aceste glume proaste au ajuns politică naţională şi că premierul britanic vorbeşte serios când anunţă că doreşte anularea regulilor UE pentru români. Iar tabloidele britanice nu mai ştiu cum să ne facă mai detestaţi de către populaţie. Ar trebui mai bine să întrebe prin lume cum sunt percepuţi britanicii lor ”frumoşi” când îşi afişează fiţele şi superioritatea. Au ceva de corectat la ai lor înainte să ne poarte nouă de grijă.
  Nu avem voie să mai stăm cuminţi şi să încasăm jignirile nimănui. Putem răspunde cu aceeaşi monedă, dacă numai aşa popoarele ”civilizate” înţeleg să ne respecte. Putem face şi noi flyere cu tinerele britanice prăbuşite în comă alcoolică pe străzi şi cam dezgolite, în toată ”frumuseţea” lor, dacă e să ne jucăm de-a răul celorlalţi. Sau cu isprăvile soldaţilor britanici din diferite epoci, măcelărind populaţii nevinovate. Ş.a.m.d. Sunt siguri cei care demarează acest gen de campanii împotriva României că aceasta este calea către o Europă Unită? Sau, pentru voturi, au voie să împroaşte cu noroi pe oricine, cu scuza că aşa e când ai alegeri? De Bogdan Diaconu – Adevarul


  0 0
 • 12/05/13--22:37: ***
 • LA MULTI ANI, TUTUROR ACELORA CARE POARTĂ  NUMELE NICOLAE SAU DERIVATE DIN ACESTA!

  0 0
 • 12/05/13--22:46: ***

 • 0 0
 • 12/05/13--22:48: ***
 •  

  0 0
 • 12/06/13--02:22: Tradare
 • TOKES reclamat de Noua Dreapta la Parchet pentru TRADARE

  autor: FrontPress 06.12.2013

  tudor ionescu marsEuroparlamentarul Laszlo Tokes a fost reclamat de organizaţia naţionalistă Noua Dreaptă pentru “trădare” la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Acesta a fost citat să dea explicaţii pentru afirmaţiile provocatoare din această vară prin care a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, un sistem de cooperare prin care să ofere “protectorat” Transilvaniei.
  Pastorul reformat a declarat joi în cadrul unei conferinţe de presă că a fost citat pentru a fi audiat ca făptuitor, într-un dosar în care este cercetat pentru trădare, în urma unei reclamaţii formulate de Noua Dreaptă. “Am primit citaţia pe 3 decembrie, într-un dosar care a fost iniţiat în septembrie şi despre care nu ştiu nimic. Am aflat că s-a depus o plângere de către Asociaţia Noua Dreaptă, pentru trădare. Mai multe nu ştiu”, a spus Tokeş, conform Mediafax. “Am avut vreo cinci dosare pentru trădare, în ultimii ani, însă în toate s-a dispus neînceperea urmăririi penale”, a mai precizat acesta.
  tudor ionescuLiderul Noii Drepte, avocatul Tudor Ionescu, a precizat la rândul lui că a depus o plângere penală împotriva lui Laszlo Tokes “pentru săvârşirea infracţiunii de trădare, după declaraţiile acestuia făcute în vară, în prezenţa premierului Ungariei, Viktor Orban, în care a cerut protectoratul Ungariei pentru Transilvania”. “Mi s-a părut că sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de trădare. Aşteptăm să fim informaţi despre mersul cercetărilor în acest dosar. Tőkés trebuie să dea socoteală faţă de declaraţiile făcute”, a spus Ionescu.
  În 27 iulie, europarlamentarul Laszla Tokes i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, ca împreună cu Guvernul pe care îl conduce să construiască “un sistem de cooperare naţională”, astfel încât să ofere “protectorat” Transilvaniei, “aşa cum a făcut Austria cu Tirolul de Sud”. Ulterior, după ce scandalul a degenerat, acesta a apreciat drept “grave” şi “neadevărate” acuzaţiile că ar fi cerut protectoratul Ungariei asupra Transilvaniei, Tokes susţinând că afirmaţiile sale au fost “denaturate într-o manieră inimaginabilă”. El a susţinut că în data de 27 iulie, la lucrările Universităţii de Vară “Balvanyos”, s-a referit la o autonomie funcţională şi apreciată, cea a Tirolului de Sud din Italia. Sursa: FrontPress.ro
  tokes

  0 0
 • 12/06/13--06:31: Prigoana
 • Prigoana anti-nationalista continua in Grecia: Perchezitii la locuintele mai multor parlamentari

  autor: FrontPress 06.12.2013

  0Prigoana îndreptată împotriva partidului parlamentar Zorii Aurii din Grecia continuă în ciuda protestelor populare de solidaritate cu fomaţiunea naţionalistă. Joi dimineaţa, locuinţele a trei deputaţi au fost perceziţionate de forţele speciale ale poliţie. Stathis Boukouras, Giorgos Germenis şi Panayiotis Iliopoulos (foto) sunt acuzaţi că ar face parte dintr-o organizaţie criminală, vinovată de mai multe presupuse violenţe împotriva imigranţilor şi extremiştilor de stânga.
  În luna octombrie, Parlamentul din Atena a ridicat imunitatea celor trei politicieni naţionalişti.
  Mai mulți lideri ai partidului parlamentar grec au fost arestați la începutul lunii octombrie, aceştia fiind suspectați de implicarea în uciderea unui cântăreț anarhist de hip-hop. Doi inculpaţi, inclusiv liderul formaţiunii, Nikos Michaloliakos, se află în prezent în arest preventiv în penitenciarul Korydallos, situat în apropiere de Atena, după ce li s-a refuzat judecarea în libertate. Aceștia au negat orice legătură cu crima și susțin că ei sunt de fapt victimele unor înscenări și prigoane, cauzate de creșterea constantă în sondaje a partidului. Mai mult, reprezentanții Zorilor Aurii acuză autoritățile statului că închid ochii la atentatele teroriste îndreptate împotriva sediilor formațiunii și la tentativele de asasinat care i-au vizat pe mai mulți lideri de partid. Toate aceste fapte au fost puse pe seama grupărilor comuniste și anarhiste.
  Un exemplu în acest sens este şi asasinarea în plină stradă a doi membri ai partidului Zorii Aurii, care au fost împușcaţi mortal în 1 noiembrie, în faţa sediului formaţiunii din Atena. Victimele sunt Manolis Kapelonis de 22 de ani și Giorgos Fountoulis de 26. O a treia persoană a fost grav rănită. Este vorba tot de un membru al partidului, în vârstă de 29 de ani. Toţi au fost împușcaţi de la mică distanţă. Cei trei atacatori, cel mai probabil extremiști de stânga, au fugit de la faţa locului pe o motocicletă. Tinerii greci ucişi păzeau sediul partidului în momentul atacului, după ce au fost primite în prealabil mai multe telefoane de amenințare. Un purtător de cuvânt al Zorilor Aurii, Ilias Kasidiaris, a declarat la vremea respectivă că aceste amenințări au fost dezvăluite autorităților și s-a solicitat protecția poliției, dar cererea naționaliștilor a fost refuzată. Aceștia au fost nevoiți să apeleze la aripa de tineret, grupuri de voluntari stând de gardă regulat în fața sediilor de partid.
  Partidul Zorii Aurii a zguduit în luna iunie a anului 2012 sistemul politic din Grecia obţinând la alegerile parlamentare 7 la sută din voturi, revenindu-i astfel 18 locuri în Parlamentul din Atena. De atunci a crescut constant în sondaje, depășind constant 12-15 procente din opțiunile de vot. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 12/06/13--10:20: Bancuri cu soldati.....

 • Sergentul intreaba:
   - Bula, de ce tot te plimbi pe langa magazia de munitie?
   - Vreau sa ma las de fumat!


  - Soldat, ce-ai facut inainte de a te inrola in armata?
   - Am facut un liceu si doua facultati !
   - Bravo, esti un om cu carte !
   - Nu, domnule, sunt inginer constructor!


  Prezentarea tancului T-52 la garnizoana:
   - Tancul greu T-52 este mandria armatei ruse. E totul clar? intreaba sergentul.
   - Da!!! raspund soldatii in cor.
   - El este dotat cu un tun de 88mm. E totul clar?
   - Da!!!
   - El mai are pe el si un radio performant. E totul clar?
   - Pe ce e radioul, pe tranzistori sau electronic? intreaba un soldat.
   - Ba, pentru prosti ca tine, am sa mai repet odata: E PE TANC!!!


  Stefan catre osteni:
   - Osteni, sa luptam pana la unu.
   - De ce pana la unu ?
   - Pentru ca la unu jumatate mergem la bingo


  0 0
 • 12/06/13--22:15: Noua tentativa
 • Noua tentativa de INTERZICERE a celui mai mare partid NATIONALIST din Germania

  autor: FrontPress 07.12.2013

  NPDAutorităţile din landurile germane vor să interzică Partidul Naţional-Democrat German (NPD), cea mai mare formaţiune naţionalistă din ţară, care funcţionează legal încă din 1964 şi care are reprezentanţi în două parlamente regionale. Cererea a ajuns pe masa Curţii Constituţionale.
  Reprezentanţii miniştrilor de interne ai celor 16 landuri consideră că demonstraţiile NPD-ului contra imigraţiei masive constituie o “dovadă clară” a neconstituţionalităţii partidului.
  Pe de altă parte, ministrul federal de Interne, creştin-democratul Hans-Peter Friedrich, nu împărtăşeşte acelaşi optimism. Potrivit săptămânalului Der Spiegel, el ar fi spus: “de această dată, landurile vor pierde, bine mersi, de unele singure”, aluzie la tentativa eşuată de interzicere a partidului din 2003. Cert este că nici guvernul federal şi nici Bundestagul nu s-au alăturat demersului de scoatere în afara legii a NPD-ului.
  Nici Claudia Luzar, profesor de politologie în cadrul Şcolii Superioare Dortmund, care a citit cele 244 de pagini ale cererii de scoatere în afara legii, nu crede că demersul va avea succes. “În cerere nu sunt elemente noi. De aceea nu cred că va avea urmări”, susţine aceasta, citată de Deutsche Welle.
  Ultima tentativă guvernamentală de interzicere a NPD-ului a fost în 2003, atunci Curtea Constituţională respingând cazul pe motiv că multe acuzaţii se bazau pe date şi declaraţii oferite de informatori plătiţi de stat şi infiltraţi în funcţii de conducere, care numai de obiectivitate nu puteau fi bănuiţi. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 12/07/13--07:49: Pungesti
 • Protestatarii au demolat gardul Chevron de la Pungesti. Jandarmii au intervenit in forta!

  autor: FrontPress 07.12.2013

  1Sute de protestatari s-au strâns sâmbătă în comuna vasluiană Pungești, localitate devenită epicentrul luptei contra exploatării gazelor de șist și a înstrăinării resurselor naturale. Demonstranții au reușit să culce la pământ gardul care delimita perimetrul terenului de 20.000 de metri pătrați unde compania americană Chevron urmează să monteze sonde de exploatare.
  2Jandarmii au intervenit în forță și au început să ridice la întâmplare protestatari, indiferent de vârstă, petru a-i urca în dube. Unii au încercat să fugă în pădurea din apropiere dar au fost urmăriți de militari. Deasemenea jandarmii au instituit filtre rutiere unde îi legitimează pe toți cei care doresc să ajungă la Pungești, unele autoturisme nefiind lăsate să avanseze, deși astfel este îmgrădit dreptul la liberă circulație al românilor. La fața locului au fost prezenți și jurnaliști din străinătate.
  În urma violențelor, Chevron a anunțat că își suspendă temporar activitățile în zonă. Potrivit unui comunicat de presă, reprezentanţii societăţii Chevron în România au anunţat că respectă dreptul oamenilor de a-şi exprima opiniile, însă acestea trebuie făcute în limitele legii.
  3La protestele de astăzi, localnicilor li s-au alăturat români din orașe precum Iaşi, Bucureşti, Braşov sau Sibiu. ”Tabăra de Rezistență” a fost amplasată pe un teren privat, alături de perimetrul concesionat de Chevron, proprietarul fiind solidar cu demonstranții contra exploatării gazelor de șist prin fracturarea hidraulică a solului şi introducerea unor substanţe chimice în acest proces, un procedeu care, conform opozanților Chevron, dăunează mediului înconjurător. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 12/07/13--08:41: Dezbinarea
 • DEZBINAREA, “boala” NATIONALISMULUI romanesc (FOTO)

  autor: FrontPress 07.12.2013

  nÎn ciuda intenţiei preşedintelui PNL Crin Antonescu de a interzice organizaţiile “cu caracter legionar” şi a Institutului Naţional pentru Studiul Holocaustului în România “Elie Wiesel”, care a cerut nici mai mult nici mai puţin decât demolarea “troiţei legionare” de la Tâncăbeşti ridicată în memoria lui Corneliu Codreanu, naţionaliştii români şi-au dat întâlnire la sfârşitul săptămânii trecute la marginea Bucureştiului pentru a omagia sacrificiului înaintaşilor lor ideologici. La fel însă ca în anii precedenţi, marşurile şi slujbele religioase comemorative din pădurea de la Tâncăbeşti, unde a fost asasinat fondatorul Legiunii Arganghelul Mihail, au avut loc separat.
  Practic formaţiunile naţionaliste din România nu au reuşit să lase deoparte neînţelegerile devenite cronice şi să aducă un omagiu unitar întemeietorului Mişcării Legionare, Corneliu Codreanu. Noua Dreaptă, Partidul Totul pentru Ţară, grupul lui Şerban Suru şi membrii Fundaţiei George Manu, au mărşăluit, au rostit discursuri şi au organizat slujbe comemorative. Acţiuni diferite în memoria aceluia care a lăsat ca testament în “Cărticica şefului de cuib” următoarea “poruncă”: “Unde sunteţi numai trei legionari, trăiţi ca fraţii între voi: unire, unire şi iar unire”.
  Chiar dacă atacurile făţişe dintre noii legionari nu au depăşit în general micile şicane exprimate după colţuri sau postate pe internet, de multe ori sub protecţia anonimatului, acestă stare de fapt, care nu se va remedia în viitorul apropiat, a condamnat naţionalismul românesc de după 1989, el devenind un fenomen marginal în cultura politică actuală. Din această cauză naţionaliştii români, alţii în afară de cei care şi-au tras seva din ideologia ceauşistă a naţional-comunismului (cum este cazul Partidului România Mare), nu au reuşit să acceadă la funcţii politice, nici măcar pe plan local, privind cu jind la omologii lor din Europa care sunt în plină ascensiune şi obţin procente însemnate la alegerile parlamentare şi locale din ţările lor.
  Având în vedere situaţia de azi şi fără a intra în detaliile care îi dezbină pe naţionaliştii români, singura posibilitate ca acest curent să devină un element de luat în seamă pe scena politică din ţară este dezvoltarea organică şi puternică a uneia dintre aceste organizaţii, în detrimentul celorlalte, punându-i automat şi definitiv în umbră pe cei rămaşi în spate. O cale amară, rece şi cinică. Şi asta doar pentru că de unire sau alinaţă nici nu poate fi vorba. Orgolii, suspiciuni reciproce, acuze diverse sau perspective diferite asupra unor lucruri neînsemnate au făcut posibilă fărâmiţarea actuală.
  După aceeaşi reţetă a “legii celui mai puternic” au reuşit să se impună şi naţionaliştii greci de la Zorii Aurii sau ungurii de la Jobbik.
  Exact aşa s-a întâmplat şi România interbelică, bineînţeles păstrând proporţiile şi luând în calcul formele de manifestare specifice vremurilor. În România existau formaţiuni patriotice de dimensiuni mai mici sau mai mari: de la organizaţiile anticomuniste muncitoreşti, precum Garda Conştiinţei Naţionale din Iaşi, la cele studenţeşti sau la cele de inspiraţie fascistă, precum Fasciile Române, şi până la Liga Apărării Naţional Creştine a profesorului A.C.Cuza sau Legiunea Arhanghelul Mihail, desprinsă din cea din urmă. Dintre toate acestea, legionarii lui Codreanu au reuşit să polarizeze după ani de lupte şi sacrificii marea masă a naţionaliştilor români, chiar dacă nu în totalitatea lor.
  În zilele noastre, cea mai activă mișcare naționalistă este Noua Dreaptă, cu filiale în majoritatea marilor oraşe din ţară, dar şi în Basarabia şi în diaspora românească. Cu toate acestea, organizația nu are încă magnetismul necesar pentru a atrage o masă mare de militanți, în principal din cauza unor conflicte interne cauzate de foști lideri regionali și vechi membri ai formațiunii și a eșecului primei tentative de formare a unei aripi politice, care să permită intrarea în lupta electorală. În viziunea conducerii Noii Drepte, un pas în față ar fi reușita celei de a doua încercări de formare a unui nou partid naționalist.
  În loc de final, prezentăm câteva imagini de la acţiunile comemorative dedicate lui Corneliu Codreanu, desfăşurate săptămâna trecută la Tâncăbeşti, în apropiere de capitală, remarcându-se marşul Noii Drepte şi cel al Partidului Totul pentru Ţară. Sursa: FrontPress.ro
  Marşul Noii Drepte din 30 noiembrie, la care au participat şi delegaţii străine din Spania, Italia, Danemarca, Suedia şi Germania
  1bcdefghijklmopqrsMarşul celor de la Partidul Totul pentru Ţară
  Tancabesti 3Tancabesti 1Tancabesti 2Parastasul organizat în 28 noiembrie de Fundaţia George Manu
  tancabesti2013

  0 0
 • 12/07/13--10:30: Anihilarea fiintei umane
 • Anihilarea fiinţei umane de către Oculta Mondială: un român curajos a fost arestat de 5 ori pentru că a încercat să expună public Politica de Depopulare Globală a elitei mondiale!

  Kevin Mugur Galalae este un activist pentru drepturile omului și exilat politic, care a renunțat atât la cetăţenia canadiană cât şi la cea română, în prezent fiind apatrid, în semn de protest față de încălcarea gravă a drepturilor și libertăților omului, în numele luptei împotriva terorismului. Deci, este un compatriot al nostru. El a acţionat în judecată guvernele din Canada și Marea Britanie la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, pentru încălcarea libertății academice și a libertăţii de exprimare în universități.
  Domnul Galalae a expus planurile secrete ale Ocultei Mondiale de depopulare şi de folosire a mijloacelor chimice şi biologice pentru intoxicarea populaţiei; drept răzbunare, guvernele din Canada și Marea Britanie l-au arestat pe Kevin numai puţin de 5 ori, confiscându-i proprietatea sa intelectuală și materială, și despărţindu-l cu forța de copiii săi. Românul nostru a demonstrat clar că există un plan secret al elitelor lumii pentru a degrada intelectual şi fizic specia umană, până la dispariţia omenirii.
  Kevin este autorul mai multor cărţi şocante, din care vom aminti: “Apă, sare şi lapte: ucigându-ne copiii” şi “Ucigându-ne uşor: cauzele şi consecinţele politicii de depopulare globală”. Această din urmă carte este poate cea mai cenzurată carte modernă din zilele noastre, o mare parte din guvernele occidentale pur şi simplu interzicând-o. Ea este prea periculoasă pentru public!
  Citez câteva fragmente dintr-un articol scris pe 4 decembrie 2013 de către românul nostru pe site-ulThe Sleuth Journal şi intitulat “Aţi fost programaţi pentru anihilare” 

  Una din 5 femei din Occident nu au capacitatea de a se reproduce, în comparaţie cu una din 20 de femei (în China) sau una din 30 de femei (în India). O asemenea diferenţă contrastantă nu are nimic de-a face cu normele culturale sau sexuale sau cu metodele de control ale populaţiei utilizate de aceste ţări.Acest om are completă dreptate: de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial şi până în prezent, Oculta Mondială a început o campanie ascunsă de otrăvire a fiinţei umane cu tot felul de chimicale introduse intenţionat în apa şi în alimentele noastre. Întâi ele au fost “însămânţate” în ţările din Occident (aflate cel mai mult sub controlul Ocultei Mondiale). Apoi, au urmat ţările din estul Europei (dintre care şi România), odată cu destrămarea blocului comunist şi acest proces începe cu paşi mărunţi şi în cele din Asia şi în ţările în curs de dezvoltare. Scopul este acesta: degradarea codului genetic al omului, distrugerea sa fizică şi spirituală şi transformarea omului într-o fiinţă bolnavă în permanenţă. Iar marile corporaţii petroliere, chimice, farmaceutice şi alimentare, aflate sub acelaşi control al Ocultei Mondiale, vor prospera din punct de vedere financiar…
  Bravo românului Kevin Mugur Galalae pentru că a avut imensul curaj de a expune acest plan secret al elitei mondiale!
  lovendal.net/

  0 0
 • 12/08/13--04:55: Oculta mondiala

 • “Nimic nu ne poate scăpa!” Oculta Mondială îşi arată în mod oficial sigla şi sloganul! O caracatiţă uriaşă ne sufocă Pământul…

  Oculta Mondială devine din ce în ce mai îndrăzneaţă. Nici măcar nu se mai ascunde şi îşi arată muşchii din ce în ce mai mult. Priviţi, de exemplu, sigla de la începutul articolului. Ea aparţine satelitului NROL-39, care a fost lansat pe 5 decembrie 2013 de la Baza spaţială Vandenberg ce aparţine de Forţele Aeriene Americane. Satelitul se află în proprietatea lui National Reconnaissance Office (NRO), adică Biroului Naţional de Observare.
  Biroul Naţional de Observare reprezintă una din cele 16 agenţii de securitate din Statele Unite şi este considerată alături de CIA, NSA, DIA (Agenţia de Informaţii a Armatei Americane) şi NGA (Agenţia Naţională de Informaţii Geospaţiale) drept una din cele 5 mari agenţii de securitate ale Statelor Unite. NRO are drept sarcină principală proiectarea, construirea şi operarea sateliţilor-spioni ai guvernului american. Nu se cunoaşte bugetul instituţiei, dar se pare că ea atinge colosala sumă de 10 miliarde de dolari anual. NRO se află în subordinea Departamentului Apărării al Statelor Unite.
  Dar, să revenim la NROL-13. Comunicatul oficial al lansării sale în spaţiu îl putem citi pe site-ulnro.gov. De acolo putem afla că NROL-13 va lansa o sarcină auxiliară în orbita Pământului pentru Sistemul Guvernamental Experimental Multi-Satelit (Government Experimental Multi-Satellite – GEMSat), ce conţine 12 nanosateliţi.Dar, încă o dată, să privim sigla satelitului. Putem vedea o caracatiţă ce îşi acoperă cu tentaculele sale întreg Pământul! Iar jos scrie “Nothing Is Beyond Our Reach”, adică “Nimic nu ne poate scăpa!” Mie acest simbol imi spune următoarele: “Noi conducem întreg Pământul asemenea unei caracatiţe gigantice, iar tentaculele noastre sunt peste tot. Nimeni şi nimic nu ne poate scăpa!” De fapt, acest simbol, ca şi sloganul “Nimic nu se poate scăpa” se poate aplica foarte bine Ocultei Mondiale. De ce a fost făcut public printr-un comunicat de presă? Pur şi simplu e un avertisment către noi toţi că nu avem cum să scăpăm de această Ocultă…
   lovendal.net/

older | 1 | .... | 74 | 75 | (Page 76) | 77 | 78 | .... | 171 | newer