Attn! Always use a VPN when RSSing!
Your IP adress is . Country:
Your ISP blocks content and issues fines based on your location. Hide your IP address with a VPN!
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 90 | 91 | (Page 92) | 93 | 94 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 01/20/14--06:57: Congres Jobbik
 • Congres JOBBIK, cu participarea ambasadorilor din Irak si Iran

  autor: FrontPress 20.01.2014

  0La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc Congresul de început de an al partidului naţionalist Jobbik din Ungaria, unde s-au trasat principalele obiective ale formaţiunii radicale pentru 2014, mai ales că în luna aprilie vor avea loc alegeri parlamentare, care vor fi urmate de cele europarlamentare.
  La congresul de sâmbătă au participat peste 2.000 de membri de partid, inclusiv invitaţi din străinătate, printre care s-au numărat şi ambasadorii din Irak şi Iran.
  Discursurile liderilor Jobbik au fost alternate cu momente artistice. Deasemenea a fost ţinut şi un minut de reculegere dedicat lui Gergely Pongratz, fondator al formaţiunii şi veteran al Revoluţiei antibolşevice din 1956. Memoria acestuia a fost omagiată şi prin vizionarea unui film documentar dedicat vieţii sale.
  De la pupitru au fost anunţate noi filiale înfiinţate în aşa-zisul “Ţinut secuiesc”, deşi în realitate reprezentanţele locale din România ale Jobbik nu au nici un statut juridic.
  Apogeul congresului a fost cuvântarea de peste o oră a liderului naţional, Vona Gabor, care a declarat că urmăreşte obţinerea unui scor electoral care să-l ajute să devină premier. Acesta a criticat atât opoziţia de stânga, cât şi partidul conservator al primului ministru Viktor Orban, acuzat că a ignorat zona rurală şi că nu a negociat reeşalonarea datoriilor externe ale Ungariei. Deasemenea, ambele partide de sistem au fost găsite vinovate pentru faptul că “au gonit cetăţenii din ţară”, în ultimii şase ani peste jumătate de milion de unguri emigrând în ţări străine. Vona Gabor s-a mai împotrivit şi vânzării de teren străinilor, o decizie impusă ţării de către UE. Nu a fost uitată nici problema infracţionalităţii ţigăneşti, un fenomen care îngrijorează un segment important din populaţie.
  În plan extern, Jobbik a anunţat că va lupta pentru crearea unei axe Polonia – Croaţia – Ungaria. Deasemenea, în opinia naţionaliştilor, Ungaria ar trebui să colaboreze mai intens cu Germania, Turcia şi Rusia.
  Alianţa Tinerilor de Dreapta – Mişcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut 17 la sută din voturi în urma alegerilor generale din 2010 şi un număr de 45 de parlamentari. La nivel european partidul are legături strânse cu mai multe formaţiuni naţionaliste importante. După alegerile europarlamentare din 2009, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European.Sursa: FrontPress.ro
  16123456789101112131415

  0 0
 • 01/20/14--07:48: :)


 • 0 0
 • 01/20/14--09:16: La scoala....


 • 0 0
 • 01/20/14--09:49: Al Quaeda
 • 2014

  The Daily Telegraph: Η Αλ Κάιντα ετοιμάζει για τζιχάντ εκατοντάδες πολίτες της Ευρώπης και της Αμερικής


  Ιανουάριος 20, 2014.


  Το ισραηλινό κανάλι ‘9’ επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας «The Daily Telegraph» αναφέρει ότι σε στρατόπεδα τρομοκρατών, εκπαιδεύονται  περίπου 500 Βρετανοί και αρκετές εκατοντάδες νέοι από τη Γαλλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.  Οι νέοι που έχουν συγκεντρωθεί στη Συρία, μαθαίνουν ανατρεπτικές μεθόδους, πώς να φτιάχνουν βόμβες, πώς να χρησιμοποιούν τη ζώνη του βομβιστή, να πυροβολούν, να μεταμφιέζονται, να τοποθετούν νάρκες σε οχήματα.


  Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στην ιδεολογική προετοιμασία των «δοκίμων», μετατρέποντάς τους σε φανατικούς μουσουλμάνους.


  Η «The Daily Telegraph» αναφέρεται στα λόγια ενός από τους αποστάτες, πρώην μέλους του ριζοσπαστικού κινήματος «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε», ότι τα στρατόπεδα εκπαίδευσης των τρομοκρατών βρίσκονται στα εδάφη της Συρίας που συνορεύουν με την Τουρκία.


  Σκοπός της εκπαίδευσης των τρομοκρατών είναι απλός:  μετά την εκπαίδευση,  οι καταγόμενοι από την Ευρώπη και την Αμερική θα επιστρέψουν στις πατρίδες τους για τρομοκρατικές δραστηριότητες.


  Οι βρετανικές, αμερικανικέ και γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών, εκφράζουν την ανησυχία τους για το γεγονός αυτό, λαμβάνοντας υπόψη μια «Πέμπτη Φάλαγγα», ως κύρια απειλή για τις δυτικές δημοκρατίες από τους ισλαμιστές φονταμενταλιστές.  --  0 0
 • 01/20/14--10:10: Cocalar
 • Cocalar de Romania

  .                         ...Cocalar de Romania..
  .

  0 0
 • 01/20/14--14:00: Buna dimineata soare
 • Fiecare răsărit de soare să va aducă o dorinţă, iar fiecare apus să v-o împlinească ! BUCURAŢI-VĂ DE VIAŢĂ STĂPÂNIND TIMPUL PENTRU REZOLVAREA TUTUROR DORINŢELOR. 


  PATUL DE LÂNGĂ FEREASTRĂ

    Povestea următoare este despre doi bărbaţi grav bolnavi, imobilizaţi la pat, împărţind aceeaşi camera de spital.
     Unuia dintre ei i se permitea să stea aşezat în fiecare zi câte o oră pentru a facilita drenarea fluidului din plămâni. Patul sau era poziţionat în dreptul singurei ferestre din cameră.
     Celălalt era imobilizat fiind ,îi era inaccesibilă  priveliştea pe care o oferea unica fereastră
      În fiecare după-amiază, cel căruia i se permitea să stea aşezat, îi descria celuilalt ceea ce vedea afară.
    Barbatul  ce nu putea privi pe fereastră ajunsese să trăiască pentru ora aceea din zi când i se descria  ce se întâmplă în afara spitalului. 
    

  Fereastra pare-se că dădea spre un parc cu un minunat lac. O mulţime de rate sălbatice şi lebede îşi găsiseră cămin în acel lac iar copiii se jucau lansând în apă bărci în miniatură. Îndrăgostiţii se plimbau îmbrăţişaţi admirând florile în toate culorile curcubeului ce creştea din belşug în parc.
    Copaci seculari mărgineau aleile iar pe cer se profilau clădirile oraşului ce se vedeau în depărtare.
    Omul de la fereastră povestea cu voce domoală şi cu detalii minuţios alese tot ce parcul îi dezvăluia.   
   Celălalt se lasă purtat de povestire închizând ochii şi imaginându-şi toate scenele. 
    Într-o după-aminaza călduţă omul de la fereastră povesti despre parada care tocmai trecea prin parc.   Deşi bolnavul imobilizat nu putea auzi muzica, reuşea să îşi imagineze clovnii, carele alegorice, caii împodobiţi şi maşinile decorate de sărbătoare. Zilele treceau iar omul ce nu putea privi pe fereastră începu să fie invidios pe şansă celuilalt. Aprecia efortul celui de la fereastră de a-i descrie în detaliu ce se întâmplă afară, dar şi-ar fi dorit să fie el cel care putea admira priveliştea. Începuse să îşi antipatizeze colegul de camera şi, în cele din urmă, ajunsese să-şi dorească cu disperare să fie el aşezat în locul aceluia.
    Într-o dimineaţă, infirmieră ce îi avea în grijă constată că bolnavul de la fereastră murise liniştit în somn. Cu tristeţe, cheamă asistenţii să ia trupul neînsufleţit. Curând după aceea, bolnavul ce tânjea după patul de lângă geam întreba dacă nu poate fi mutat în locul pe care şi-l dorise atât. Infirmiera îl transferă imediat şi se asigura că stă confortabil apoi îl lasă singur. Încet şi cu mare greutate bolnavul nostru reuşi să se proptească într-un cot şi să încerce să arunce o prima privire afară. În sfârşit se putea bucură nemijlocit de priveliştea de afară!
  Se căzni să se întoarcă şi privi pe fereastră. În locul parcului nu era decât un zid gol! Sună infirmiera şi o întrebă:
     "Cum se face că omul acela, colegul meu de camera, vedea un parc şi un lac şi îmi descria totul atât de fidel? Cum putea să îmi spună despre frumuseţe şi dragoste când, de fapt, el nu putea vedea decât un zid vechi din cărămidă?". 
    Sora îi răspunse surprinsă: "Vai! Nu ştiai că bietul tău coleg de camera era orb? Nu putea vedea nici măcar zidul darămite altceva". 
    Apoi adaugă tristă: "Poate voia doar să te încurajeze".

    Ai auzit o poveste mai emoţionantă decât asta? Ai simţit vreodată ceva asemănător sentimentelor pe care această povestire le invocă? Dacă trăieşti fiind preocupat obsesiv de ceea ce au alţii şi tu nu ai, cu siguranţă vei rată bucuria de a primi ceea ce alţii încearcă să îţi dăruiască. 
     Ai simţit vreodată invidie cruntă faţă de o persoană căreia ai fi vrut să îi iei locul? Ai fost vreodată dezamăgit - poate ceva care ai crezut că va fi minunat, s-a dovedit ulterior a fi mult mai puţin de atât? Ai primit vreodată încurajări fără rezerve şi nu ai apreciat la acel moment importanta lor? 

   sursa mail

  Recomandare     Dacă doresti să participi , in fiecare luni ,publică pe blogul tău , un   articol (video,text,imagini) cu aceasta tema si daca vrei să-l impartasesti cu noi  inscrie articolul la   "Bună Dimineata Soare"!
  .

  0 0
 • 01/20/14--22:51: Nationalistii germani
 • Nationalistii germani isi lanseaza candidatii pentru europarlamentare

  autor: FrontPress 21.01.2014

  NPDLa sfârșitul săptămânii trecute a avut loc în satul Kirchheim din landul Thuringia congresul de început de an al  Partidul Naţional-Democrat German (NPD), cea mai mare formaţiune naţionalistă din ţară, care funcţionează legal încă din 1964 şi care are reprezentanţi în două parlamente regionale. Deși în afara clădirii unde a avut loc evenimentul a existat o demonstrație stângistă la care au participat circa 200 de persoane, nu au existat incidente, datorită prezenței masive a forțelor de ordine.
  Scopul congresului a fost desemnarea candidaților la alegerile europarlamentare din primăvara acestui an, un test pentru formațiunea radicală care va trece prin unul dintre cei mai grei ani de la înființare, din cauza presiunilor legate de noile tentative de scoatere în afara legii și a conflitelor interne.
  Surpriza scrutinului intern a fost câștigarea de către Udo Voight, fostul lider al NPD-ului între 1996 și 2011, a primului loc de pe lista cu 15 candidați. Pe locul secund s-a plasat  actualul lider, Udo Pastors, parlamentar în landul Mecklenburg-Vorpommern. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 01/21/14--01:25: 1 la suta
 • 1 la suta din miliardarii lumii mai bogati decat aproape jumatate din populatia planetei la un loc

  autor: FrontPress 21.01.2014

  bogatas1% dintre miliardarii lumii deţin 46% din averea de pe glob, iar primii 85 cei mai bogaţi oameni au o avere mai mare decât jumătate din populaţia lumii la un loc.
  Conform unui studiu realizat de oranizaţia Oxfam, averea primilor 85 cei mai bogaţi din lume este egală cu cea a jumătate din populaţia globului, 3.5 miliarde de oameni, relatează mirror.co.uk. Aceştia deţin în jur de 1 trilion de lire sterline (1.21 trilioane de euro).
  Anul trecut, 210 oameni au devenit miliardari în dolari, numărul acestora ajungând la 1426. Miliardarii au o avere combinată de 5.4 trilioane de dolari (3.98 trilioane de euro), iar 1% populaţia globului controlează110 trilioane de dolari, (81.24 trilioane de euro), 46% din averea mondială. Momentan, sunt în jur de 12 milioane de milionari în lume, peste 3 milioane doar în Statele Unite şi în jur de 350.000 în Marea Britanie. ” E uimitor cum în secolul 21, jumătate din populaţia globului, adică 3.5 miliarde de oameni, poate să deţină la fel de mult ca o mică elită, care ar încăpea într-un autobuz supraetajat”, spune Winnie Byanyima, din partea Oxfam.
  Conform topului Forbes pe 2013, sunt 1.426 de miliardari în lume, cel mai bogat dintre ei fiind mexicanul Carlos Slim Helu. Nouă din primii zece miliardari sunt bărbaţi, excepţia fiind Liliane Bettencourt, iar în afară de Bill Gates, în vârstă de 58 de ani, toţi miliardarii din top 10 au peste 60 de ani. Bloomberg consideră că Slim a fost detronat de Bill Gates, a cărui avere ar fi crescut cu 11.6 miliarde de euro în 2013.
  WYDJCarlos Slim Helu are o avere de 53.9 miliarde de euro, conform topului Forbes şi 53.1 miliarde, conform Bloomberg Billionaires. Mexicanul deţine Telmex, cea mai mare reţea de telefonie fixă din Mexic, care oferă servicii de telecomunicaţii şi în Argentina, Columbia, Brazilia, Ecuador şi alte ţări din America Latină, dar şi compania America Movil, al cincilea operator de telefonie mobilă din lume, cu 246 de milioane de abonaţi în 18 ţări.
  BillGatesBill Gates ocupă a doua poziţie în topul Forbes, cu o avere de 49.4 miliarde de euro. Bloomberg anunţă însă că averea lui Gates a crescut cu aproape 12 miliarde de euro până la sfârşitul lui 2013, ajungând la 57.7 miliarde de euro şi îi oferă americanului prima poziţie a clasamentului. Bill Gates este fondatorul companiei Microsoft, care dezvoltă, produce şi comercializează softuri pentru calculator, electronice şi computere personale.
  78F9AC3D96FFFEC8EFF4EBF8DACA7BPoziţia a treia este ocupată de Amancio Ortega Gaona, un spaniol cu o avere estimată de Forbes la 42.09 miliarde de euro, şi de Bloomberg la 48.2 miliarde de euro. Ortega este fondatorul Inditex, o companie producătoare de haine, care comercializează mărcile Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius sau Massimo Dutti şi este cel mai bogat european.
  warren-buffett-2Warren Buffet ocupă locul al patrulea, cu o avere estimată de Forbes la 39.4 miliarde de euro şi de Bloomberg la 43.45 miliarde de euor. Buffet este unul dintre cei mai importanţi investitori ai secolului trecut. Americanul este preşedintele Berkshire Hathaway, o companie care deţine numeroase subsidiare, în domenii precum asigurări, transporturi, construcţii, sau mobilă şi care are acţiuni la American Express, The Coca-Cola Company, sau IBM.
  46_larry_ellison_bnPe poziţia a cincea în topul Forbes se află Larry Ellison, fondatorul companiei Oracle, care dezvoltă componente de calculator şi softuri, în special destinate firmelor şi nu utilizatorilor individuali. Oracle este a doua companie de software din lume, iar averea lui Ellison este estimată de Forbes la 31.7 miliarde de euro. Bloomberg îl plasează pe Ingvar Kamprad pe poziţia a cincea, cu o avere de 38.9 miliarde de euro. Kamprad este fondatorul companiei IKEA, care comercializează mobilier casnic. În topul Forbes, Ingvar Kamprad este clasat pe locul 412, cu o avere de doar 2.4 mililarde de euro, aceştia motivând că suedezul şi-a transferat majoritatea acţiunilor către două firme pe care nu le controlează personal şi către copii săi.
  Oricare dintre Bill Gates sau Carlos Slim ar fi cea mai bogată persoană în viaţă, cei doi nici nu se apropie de primele poziţii ale topului celor mai bogaţi oameni din istorie. Averea familiei Rotschild, spre exemplu, ajustată la inflaţie, este estimată undeva între 350 de miliarde şi un trilion de dolari americani, iar John D. Rockefeller prima persoană care a depăşit suma de un miliard de dolari, a avut o avere estimată între 392 şi 663 de miliarde de dolari, dacă se ţine cont de rata inflaţiei între 1937, la moartea sa şi 2013. Andrew Carnegie deţinea la un moment dat o avere estimată la 0.6% din PIB-ul Statelor Unite, 297.8 miliarde de dolari, la valoarea de astăzi, iar Cornelius Vanderbilt, Henry Ford sau ţarul Nicolae al II-lea ar fi depăşit uşor 150 de miliarde de dolari. De Gabriel Burete - Mediafax

  0 0
 • 01/21/14--01:44: Rebeliunea legionara
 • “Rebeliune legionara” sau “lovitura de stat” orchestrata de Ion Antonescu? (FOTO)

  autor: FrontPress 21.01.2014

  00După nici 140 de zile de la instaurarea Statului Naţional Legionar în toamna anului 1940, coabitarea la putere dintre generalul Ion Antonescu şi comandantul Mişcării Legionare Horia Sima a luat sfârşit în mod sângeros. Conflictele dintre cei doi erau vechi, deşi Antonescu ajunsese la putere datorită legionarilor care cu un an în urmă organizaseră proteste populare masive care au dus la fuga regelui dictator Carol al II-lea la 6 septembrie 1940. Generalul dorea însă puterea absolută prin preluarea conducerii Mişcării Legionare, afişându-se de mai multe ori în cămaşă verde cu diagonală.
  02În plan extern, atât legionarii cât şi Ion Antonescu doreau continuarea alianţei politice, economice şi militare cu Germania. Legionarii erau simpatizaţi de cadrele înalte din Partidul Naţional-Socialist al Muncitorilor Germani, deoarece aveau o bază ideologică şi organizatorică solidă la nivel naţional, în vreme ce Ion Antonescu era susţinut de armata germană. Pentru a media conflictul intern dintre forţele naţionaliste româneşti, cancelarul german Adolf Hitler i-a chemat la Berlin pentru negocieri pe Ion Antonescu şi pe Horia Sima, cel din urmă refuzând să dea curs invitaţiei din motive necunoscute şi nelămurite total nici în prezent. Deznodământul a fost unul previzibil, Germania, care plănuia Operaţiunea Barbarossa de invadare a Uniunii Sovietice, avea nevoie de stabilitate în România, mai ales datorită resurselor petroliere şi astfel a decis să tranşeze problema în defavoarea legionarilor.
  person_antonescu6Astfel, în perioada 21-23 ianuarie 1941 a avut loc aşa-zisa “rebeliune legionara”,  practic o lovitură de stat a armatei, orchestrate de generalul Ion Antonescu, după ce acesta a obţinut în prealabil acceptul Berlinului. Armata a luat cu asalt mai multe instituţii conduse în conformitate cu legea din acea perioadă de legionari. Aceştia au ripostat, baricadându-se în sedii şi birouri, rezistând eroic în faţa asaltului antonescian.
  “N-a existat o ‘rebeliune legionară’. A existat o lovitură de Stat a Generalului Antonescu. Aceasta lovitură s-a împotmolit în masiva împotrivire a unui popor întreg. Adevăratul protagonist a fost poporul. N-a existat o rezistenţă organizată de mine, un ordin sau chemare la luptă. Nu poate nimeni să dovedească, prin vreun act oarecare, că am răzvrătit poporul. Poporul s-a răzvrătit de la sine, presimţind că lovitura lui Antonescu va aduce nenorociri mari pentru ţară, cum s-a şi întâmplat. Căci de aici pleacă tot răul care s-a abătut asupra neamului nostru de atunci şi pâna astăzi. Planul lui Antonescu, de a înlănţui din nou naţiunea, a fost pulverizat de spontaneitatea şi amploarea reacţiei populare”, scria ulterior Horia Sima în volumul “Era libertăţii”.
  Horia-Sima_0Văzând că situaţia se degradează rapid, existând riscul unui război civil, Adolf Hitler cere Mişcării Legionare să se predea, cu garanţia exilului în Germania a cadrelor din conducere.
  După depunerea armelor însă mii de legionari vor fi omorâţi sau arestaţi, trecând apoi din puşcăriile antonesciene direct în cele comuniste. Alţi legionari vor fi trimişi pe frontul de est în misiunile cele mai grele, unde se înregistrau pierderi uriaşe.
  În timpul aşa-zisei rebeliuni, cu ajutorul serviciilor secrete, au fost organizate mai multe acte de vandalism, îndreptate în special împotriva evreilor, dar şi a populaţiei majoritare, cu scopul denigrării imaginii Mişcării Legionare. Au existat martori oculari care au relatat că în unele cartiere periferice autorităţile au oferit cămăşi verzi ţiganilor şi infractorilor care “au primit liber” la spargeri şi jafuri. Deasemenea, uriaşa maşină de propagandă a vremii s-a pus în mişcare şi s-au lansat mai multe zvonuri şi relatări, care ulterior s-au dovedit a fi false, despre diverse fapte sângeroase ale legionarilor contra civililor şi militarilor.
  aaaaaaaaaa19 Aaprilie 1941: Horia Sima, primind raportul legionarilor de la Berkenbruck, Germania, la scurt timp după lovitura de stat antonesciană.
  Un mic grup de legionari se va refugia în diverse state din Europa, inclusiv în Germania, unde vor fi inetrnaţi în lagăre, având însă un statut diferit de cel al prizonierilor. Aceştia vor fi mereu folosiţi de Berlin ca o metodă de şantaj la adresa lui Ion Antonescu, până la sfârşitul regimului militar, odată cu lovitura de stat de la 23 august 1944, organizată de data aceasta de partidele istorice, comunişti şi regele Mihai. Sursa: FrontPress.ro
  vacaresti1academie1academie2academie3bonaparte1bonaparte2bonaparte3bonaparte4bonapartecalea-victorieidudesti1dudesti2dudestipiata-victorieistr-roma2str-roma5vacaresti1vacaresti2vacaresti5

  0 0
 • 01/21/14--09:12: Al Capone Full program

 • 0 0
 • 01/21/14--09:28: Cine ne uraste ?
 • Cine ii uraste mai mult pe romani: Jobbik sau clasa politica?

  autor: nationalist 21.01.2014

  Pancarta PCRDupă ”știrea bombă” că partidul extremist Jobbik și-a deschis filială la Cluj-Napoca, mi-am pus întrebarea: Oare cine are mai multă ură pentru români, extremiștii unguri sau clasa politică? Din păcate orice acțiune anti-românească a organizațiilor xenofobe ungurești pe teritoriul Transilvaniei a devenit ceva normal, încât astfel de știri nu ar trebui să mai mire pe nimeni. Iar dacă atacurile la adresa României și a românilor au devenit ceva normal, asta numai din cauza faptului că politicienii sunt mult prea toleranți cu antiromânismul.
  În fiecare an au loc tabere extremiste în județele Harghita și Covasna, unde participă organizații paramilitare din Ungaria, în fiecare an formația xennofobă Karpatia vine să cânte în Ardeal și cere prin cântecele sale anexarea acestei provincii la Ungaria, extremiștii unguri se pot plimba liniștiți pe străzile orașelor românești cu tricouri cu harta Ungariei mari, liderii UDMR pot declara ce vor ei: că trebuie să schimbăm ziua națională a României, că minoritatea maghiară nu poate trăi fără autonomie, că limba maghiară trebuie să fie oficială în România și multe altele, acolo unde din consiliile locale fac parte membri ai partidelor ungurești organizațiile anti-românești sunt finanțate din bani publici, pe instituțiile publice din Harghita, Covasna sau Mureș drapelul secuiesc și drapelul Ungariei sunt arborate fără probleme (și fără tricolorul românesc alături), au fost deja o mulțime de cazuri de români bătuți pentru că nu vorbeau limba maghiară. În acest context, o filială Jobbik la Cluj e, din păcate, doar o picătură de apă într-un lac. Ce e mai grav e faptul că toate acestea se întâmplă cu acordul politicienilor români, ca nu cumva să supere UDMR-ul (că e la guvernare, că e în opoziție), care a devenit un aliat de nelipsit a tuturor partidelor corupte. Celor de la UDMR li s-a permis să se ocupe și de educația tinerilor unguri, pe care i-au învățat să fie tot mai xenofobi față de români, să nu învețe limba română și să dorească anexarea Ardealului la Ungaria. Iar atunci când au loc conflicte inter-etnice politicienii dau vina tot pe naționaliștii români.
  Extremiștii maghiari știm bine cine sunt: dușmani declarați ai României și ai românilor, ne urăsc pentru că trăim pe acest pământ și nu doresc sub nici o formă ca românii și ungurii să se înțeleagă bine. Dar cine sunt politicienii români? Dușmani ai poporului român care se ascund sub masca patriotismului și a promisiunilor. Cei care promit locuri de muncă, dar au distrus economia țării; cei care promit că ieșim din criză, dar au împrumutat bani de la FMI și Banca Mondială adâncindu-ne tot mai mult în criza financiară; Cei care fură din banul public condamnând românii la sărăcie; cei care fac opusul a tot ce promit în campania electorală. Pe scurt: sunt trădători de neam. Căci atunci când ne promit binele și își asumă obligația ce o prevăd funcțiile pe care le dețin, devine datoria lor să servească națiunea română. Iar atunci când de 24 de ani toate partidele: PSD, PDL, PNL, PC, UNPR, etc distrug totul în toate domeniile de activitate și îngroapă viitorul României, e evident că aceasta e trădare. Și trădătorul e mereu mai periculos decât dușmanul. Când nu lucrează direct cu dușmanii împotriva poporului român, trădătorii permit acestora să facă tot ce vor împotriva românilor și a României.
  Dar pe lângă faptul că permite extremiștilor să lucreze în liniște împotriva României, clasa politică se face vinovată de transformarea țării într-o colonie de rang secund a UE și FMI, într-un stat din care tinerii trebuie să emigreze pentru a câștiga un salariu decent, într-o națiune care se află în criză demografică, într-un stat în care drepturile cetățeniilor sunt încălcate tocmai de cei care trebuie să le asigure. A devenit evident că politicienii lucrează împotriva poporului român, că ne urăsc, chiar dacă în mod indirect. Oare cine a făcut mai mult rău României: politicienii sau extremiștii maghiari? Cei din urmă sunt asemenea unui câine turbat, dar clasa politică e mai periculoasă decât ciuma. Toți se trag până la urmă din PCR, dar niciodată nu vor recunoaște că sunt comuniști, ci se ”transformă” atunci când le cere electoratul în liberali, democrați, socialiști, creștini, patrioți, ecologiști, etc. Aceștia sunt cei mai periculoși adversari ai poporului român.
  Atât timp cât vom fi conduși de rămășițele Partidului Comunist, nu vom fi o țară dezvoltată, nu vom fi o țară liberă și independentă, și în nici un caz nu vom rezolva problema extremismului maghiar în Transilvania. Cei ce tolerează antiromânismul și dau legi împotriva poporului român în propria țară, nu sunt altceva decât cei mai mari anti-români, cei care urăsc cel mai mult acest popor. Codrin Goia – FrontPress.ro

  0 0
 • 01/21/14--23:31: Dusmanii
 • Dusmanii cei mai mari ai Romaniei sunt la Bucuresti

  autor: FrontPress 22.01.2014

  politicianRomânia se va mișca din loc atunci când va conștientiza că dușmanii ei cei mai mari nu sunt la Cluj, Târgu Mureș sau Timișoara, ci mai degrabă la București, pentru că epicentrul tuturor deciziilor catastrofale și a manevrelor mafiote este acolo. Și aici mă refer evident la hoții din clasa politică și la toate slugile lor dresate să-i voteze și să li se subordoneze orice ar fi.
  Până la iredentiștii reali sau imaginari, eu unul îi văd mult mai prezenți, nocivi și diabolici pe Ponta, Dragnea, Videanu, Năstase, Mazăre, Zgonea, Udrea și toată pleiada de farseori politici, prădători și ticăloși fără scrupule, care, surpriză, sunt români sadea, mulți dintre ei jurând pe biblie că-și vor sluji țara. Poate că n-aș fi scris asta dacă nu aș vedea cum luptă unii zilnic cu fantomele trecutului, fără să vadă că principalii vinovați pentru toate relele din România sunt tratați cu delăsare. De Goran Mrakic

  0 0
 • 01/22/14--01:21: Prietenul la nevoie


 • Aseară am întrebat pe cineva cum arată cel mai bun prieten?
   Si am primit un răspuns de genul "prietenul este cel care e gata să te ajute la orice oră din zi şi din noapte". Pe principiul "prietenul la nevoie se cunoaşte"
  Cât de banal sună dar cât de adevărată este zicala?
    Adică prieteniile, în mare parte, sunt bazate pe troc, ca şi când îţi faci un prieten pentru ce poate să-ţi dea şi aşteptând mereu atenţie?
    Dar poate am putea să privim lucrurile şi din alt unghi.
    Concluzi mea este că :
  ingredientele unei prietenii sînt : simpatia, disponibilitatea, reciprocitatea, preocupări comune,valori morale comune, gusturi comune, sinceritatea, respect. Dar ingredientul esenţial într-o prietenie este fidelitatea.
    Indiferenţa, interesul meschin, minciuna sau tăcerea, sunt noţiuni care nu-şi au locul alături de prietenie.
      De fapt, prietenul nu este cel care se trădează pe el pentru a-mi face mie pe plac, din teamă că aş putea să mă supăr şi să-l abandonez.
    Un prieten  îmi oferă  căldura sufletului ,de care am nevoie ,pentru a simţi speranţa şi un sprijin moral.
    Este  el însuşi. Îmi împărtăşeşte experienţele sale.Şi tot ce face  pentru mine o face cu bucurie. Mă respectă şi când nu suntem deacord în toate privinţele
    Prietenul este pentru suflet şi lumea care se ascunde acolo.
   Un prieten se conjunga prin "a fi"şi nu prin "a face" sau "a avea".
     Dacă ai cel puţin un prieten adevărat atunci eşti un om cu adevărat norocos!
  .sursa:fewstuff.blogspot.ro

  Recomandare "Articolul participă la  jocul "Buna dimineata soare"! Dacă doreşti să participi , IULISAîţi dă mai multe detalii!.


  0 0


  Ii da cu piciorul pentru ca nu-l mai suporta - Romanita se plange ca Iovan e batran, gras, sarac si betiv

       
  Romanita Iovan s-a hotarat in sfarsit sa divorteze. Desi ea nu se mai intelegea cu sotul ei, Adrian Iovan, de cel putin un an, aceasta a dorit sa-i mai acorde pilotului o sansa. Insa cum Iovan nu a dorit sa se schimbe asa cum ea isi dorea, s-a decis ca dupa aniversarea de doi ani a fiului lor, Albert Adrian, sa intenteze actiune de divort. L-a despartit de nevasta Romanita l-a cunoscut pe Adrian in 2003, cand se intorcea de la Viena cu o cursa Tarom si, dupa spusele sale, s-a indragostit ...citeste toata stirea
  Miercuri, 29 Octombrie 2008, ora 12:59
  Sursa: Ziarul Atac
  Articol citit de 203 ori

  0 0
 • 01/22/14--09:40: Violente
 • Violentele din Ucriana escaladeaza. Politia a deschis focul cu munitie de razboi!

  autor: FrontPress 22.01.2014

  reculegereForţele de ordine au început o nouă ofensivă contra baricadelor instalate de demonstranţii din Kiev, care protestează contra deciziei guvernului de a întrerupe negocierile cu Uniunea Europeană, în favoarea apropierii de Rusia. Ca urmare a ciocnirilor violente, trei persoane au fost ucise în această dimineaţă. Doi protestatari au murit împuşcaţi de poliţişti, în timp ce al treilea a decedat din cauza rănilor provocate de căderea de la înălţime de pe un stâlp.
  Alte cel puţin 50 de persoane au fost răpite în noaptea de marţi spre miercuri din mai multe cămine studenţeşti de către indivizi necunoscuţi, a anunţat Parchetul General. Victimele au fost în prealabil bătute, conform martorilor oculari.
  Autorităţile ucrainene vor recurge la forţă împotriva manifestanţilor dacă “provocatorii” nu vor înceta să incite la violenţă, avertizase ieri aseară premierul Mikola Azarov.
  De aproximativ două luni în Ucraina, în special în mairle oraşe din vest şi în capitală, au loc manifestaţii populare, la care participă atât forţe naţionaliste cât şi partide moderate. Acţiunile sunt motivate de decizia guvernului de a orienta ţara în afara sferei de influenţă a Uniunii Europene. Sursa: FrontPress.ro

  0 0
 • 01/22/14--22:33: Incompetentii
 • Dictatura incompetentilor

  autor: FrontPress 23.01.2014

  clasa politicaUnde se duc managerii demişi, când se duc? Cum unde? La partid, pentru redistribuire. E aşa o lipsă de „cadre” prin formaţiunile politice că nimeni nu-şi permite să renunţe la vreun incompetent. Astfel că prin eşaloanele doi şi trei ale ministerelor, dar şi la vârful societăţilor şi companiilor naţionale se flutură, după cum vâjâie vântul algoritmului, un grup restrâns de personaje, plasate strategic în funcţie de necesităţi: azi la CFR, mâine la Comunicaţii, poimâine la Electrica sau unde dă Domnul… pardon, partidul.
  Grav este că oricât ar vrea unii miniştri care se ţin mai băţoşi să-i „radă” pe aceşti şefi de profesie, nu pot, pentru simplul motiv că au altă coloratură şi sunt susţinuţi de propriul partid până în pânzele albe, indiferent câte ilegalităţi comit sau cât de incompetenţi sunt. Că doar de asta au şi fost numiţi: să facă ce i-o tăia capul, numai interesul partidului să fie neştirbit! Această situaţie, care a cuprins politica precum o molimă, adânceşte pe zi ce trece fisura din USL. Miniştrii PNL s-au trezit pe post de paiaţe, fiind nevoiţi să închidă ochii la matrapazlâcurile politrucilor proptiţi de copilotul de guvernare în posturi-cheie sau chiar în funcţii de mâna a treia. S-a ajuns în situaţia în care un ministru nu poate demite nici măcar un director din teritoriu, dacă PSD nu-şi ia mâna de pe el. Iar de managerii aşa-zis privaţi… ce să mai vorbim? Nu există o funcţie mai politizată decât cea de manager „privat” la firmele de stat. Situaţia este atât de stranie în ministerele controlate de PNL, încât membrii Consiliilor de Administraţie racolaţi cine ştie cum din mediul privat pleacă mâncând pământul imediat ce se lămuresc cum stă treaba (vezi cazul de săptămâna trecută de la CFR SA, care a fost precedat de altele asemenea în Ministerul Transporturilor).
  Cât de bine se înţeleg PSD şi PNL după marea împăcare dintre Ponta şi Antonescu se vede limpede în dezbaterea asupra aşa-zisei accize suplimentare la carburanţi (în fapt o nouă taxă nesimţită pe care social-democraţii de stânga vor s-o impună, tovărăşeşte, pentru a mai cârpi la bugetul pe care nicicum nu reuşesc să-l rotunjească). PNL, deşi conduce ministerul care a emanat Legea bugetului pe anul în curs, nu ar mai susţine acciza suplimentară. Asta, în timp ce premierul, care ţine morţiş să marcheze în faţa lui Traian Băsescu, anunţă ritos că de la 1 aprilie ne va taxa şi mai scump viciul de a avea o maşină sau de a consuma orice produs sau serviciu care implică costuri de transport.
  La „happy-end” va ieşi domnul ministru Voinea să ne spună că noua acciză nu e nouă şi nici măcar acciză nu e. Aşa cum a făcut zilele trecute, când a afirmat că celebra taxă pe stâlp nu reprezintă o taxă nouă, ci doar eliminarea unei excepţii. De Marilena Dan - Puterea

  0 0
 • 01/22/14--22:47: Un banc....

 • Arta fotografica 
  - Ma, Vasile? Tu ai, poze cu nevasta-ta goala? 
  - Nu, ma, n-am! 
  - Cumperi?


  0 0
 • 01/23/14--01:05: Mihai Margineanu Aviatia

 • 0 0
 • 01/23/14--01:23: Implicare
 • Noua Dreapta se va implica “major” in campaniile electorale din 2014

  autor: FrontPress 23.01.2014

  NDSâmbătă, 18 ianuarie 2014, în staţiunea Predeal, sub patronajul preşedintelui Tudor Ionescu, s-au desfăşurat lucrările Conferinţei naţionale a Noii Drepte din România. Această conferinţăr, conform tradiţiei organizaţiei, se desfăşoară în fiecare an, în luna ianuarie şi are ca obiective:
  – Analiza activităţii şi raportul pe anul precedent;
  – Direcţiile şi măsurile ce urrmează a se desfăşura şi aplica pe anul 2014.
  În ceea ce priveşte anul 2013, pentru Noua Dreaptă a fost un an cu evenimente deosebite. Am să fac referire doar la acţiunile desfăşurate de organizaţie, în zonele fierbinţi din Harghita, Covasna şi Mureş, unde s-a simţit prezenţa NOII DREPTE ca o formaţiune politică implicată direct în apărarea INTEGRITĂŢII ŞI SUVERANITĂŢII ROMÂNIEI, contracarând prin marşuri, mitinguri şi proteste la declaraţiile şi violenţele lansate de extremiştii separatişti, şovinii unguri şi secui.
  Liderii filialelor din ŢARĂ prezenţi la CONFERINŢA NAŢIONALĂ, împreună cu conducerea centrală a NOII DREPTE şi-au stabilit principalele obiective pe 2014.
  Dintre cele mai importante acţiuni la care Noua Dreaptă se va implica, prin toate filialele, se disting cele 4 mari acţiuni la care organizaţia va fi prezentă şi anume: 15 martie, Ţebea, 6 octombrie şi 1 Decembrie. Sunt acţiuni la nivel naţional scrise clar în agenda de lucru.
  În ceea ce priveşte filiala din Arad, avem directă implicare în special în acţiunile de pe 15 martie şi 6 octombrie, Aradul fiind o zonă sensibilă vizând pseudopartidul antiromânesc care este UDMR şi care, an de an, provoacă aici, la Arad, cu largul concurs al unei administraţii conduse de alogeni precum primarul Falcă, preşedintele CJ Arad Nicolae Ioţcu şi compania din fruntea PD-L Arad, de multe ori străină de sentimentul patriotic şi românesc, de multe ori permiţând elementelor făţiş antiromâneşti să se manifeste aici, la noi acasă, cu steaguri şi discursuri ce sfidează România ca stat naţional, indivizibil şi unitar. 2014 este anul în care Noua Dreaptă, va fi mult mai vizibilă, şi aici la Arad, pentru a stopa astfel de manifestări iredentiste, revizioniste, şovine şi antiromâneşti.
  Pe altă direcţie Noua Dreaptă va menţine relaţiile internaţionale cu organizaţii ce au cunoştinţă naţională, în special cu organizaţiile frăţeşti din Republica Moldova (care au fost împiedicate să vină la Predeal, neacordându-le viza de intrare în România, în timp util!).
  Pe parcursul anului 2014 Noua Dreaptă se va implica major în cele 2 campanii europarlamentare şi prezidenţiale. Fac precizarea că în luna martie ne vom pronunţa punctual cu precizie la campania europarlamentară cu candidaturi, alianţe şi strategii concrete.
  Tot pentru 2014, Noua Dreaptă va derula o serie de campanii de tip social, implicându-se în acţiuni caritabile de sprijin pentru familii nevoiaşe din România.
  O altă direcţie principală şi fundamentală pe 2014 este implicarea Noii Drepte în stoparea vânzării terenurilor către cetăţenii străini. Pentru pământul ţării s-a vărsat sânge românesc eroic, iar nici euro şi nici valuta străină nu poate acoperi valoarea gliei străbune. Ne vom opune unor astfel de legi şi, mai ales, a unor astfel de practici.
  Tot pe această coordonată Noua Draptă se opune ferm politicii deplasate de regionalizare a ţării.
  La ora actuală, alcătuirea României pe judeţe este una bine structurată şi dă posibilitatea unei dezvoltări sub toate aspectele: scciale, economice şi culturale, cu un caracter UNITAR al ŢĂRII ceea ce este vital pentru România, într-o zonă în care mişcările separatist etnice încep a fi remarcate şi sprijinite de la Budapesta, chiar făţiş.
  În ceea ce priveşte doctrina Noii Drepte, ne vom urma calea de adevăraţi români, iar pentru cultivarea spiritului românesc autentic Noua Dreaptă va înfiinţa în 2014 o bibliotecă naţionalistă atât în mod clasic (cărţi, documente, arhivă) cât şi pe suport electronic (digital). Biblioteca va funcţiona la Bucureşti.
  Tot în 2014 se va organiza şi o tabără de vară pentru tineret, care va fi stabilită în timp util. A consemnat Angel Popescu, preşedintele Noii Drepte Arad

  0 0
 • 01/23/14--01:49: Sustinere
 • Primarul Timisoarei invita Noua Dreapta sa sustina candidatura orasului pentru titlul de Capitala Culturala Europeana

  autor: FrontPress 23.01.2014

  ND timisoaraTimişoara candidează la titlul de Capitală Culturală Europeană pentru anul 2021, cu scopul promovării oraşului şi a deschiderii de noi oportunităţi de dezvoltare. În acest sens, primarul liberal Nicolae Robu a anunţat în urmă cu câteva zile că va propune înfiinţarea unui comitet director al rectorilor universitari şi al șefilor de partide din Timişoara, pentru susţinerea candidaturii. Printre cei invitaţi să participe la prima şedinţă a acestui organism consultativ se numără şi naţionaliştii de la Noua Dreaptă, organizaţa primind o invitaţie oficială în acest sens, ca o recunoaştere a acţiunilor de interes public desfăşurate în ultimii ani în oraşul de pe Bega.
  “Candidatura Timişoarei la poziţia de Capitală Europeană a Culturii în 2021 trebuie să fie una de largă susţinere, una a comunităţii timişorene în ansamblul ei, indiferent de criteriile de diferenţiere a membrilor: afiliere sau simpatie politică, apartenenţă etnică, afiliere religioasă etc”, se poate citi în scrisoarea adresată Noii Drepte de edilul şef.
  Constituirea “Board-ului Preşedinţilor Partidelor Politice”, va avea loc astăzi, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara. Sursa: FrontPress.ro
  invitatie ND copy copy

older | 1 | .... | 90 | 91 | (Page 92) | 93 | 94 | .... | 171 | newer