Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 92 | 93 | (Page 94) | 95 | 96 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 01/25/14--23:41: :)))


 • 0 0
 • 01/26/14--03:40: :)


 • 0 0
 • 01/26/14--07:13: Video cumplit


 • VIDEO CUMPLIT! Aproape leșinat, împietrit de spaimă și durere, un suflet se luptăpentru viață… totul în râsetele asistentei. IMAGINEA DEGRADĂRII ROMÂNIEI VIDEO CUMPLIT! .

  Societatea românească de astăzi a decăzut puternic, suntem la apusul civilizației românești, bineînțeles se pune întrebarea când a fost societatea românescă un exemplu bun de urmat. Urmăriți clipul de mai jos, filmat la Bacău, într-o familie despre care nu avem prea multe informații, și o să găsiți explicații la foarte multe probleme cu care se confruntă societatea românescă acum și cu care se va confrunta în viitor.
  O să aflați de ce copiii din ziua de astăzi trec nepăsători pe lângă animalele sau oamenii afați în suferință, pe care îi mai ajută uneori cu un cuvânt de ocară sau cu un picior și un scuipat bine plasate, o să realizați de ce nu mai lasă aceștia locurile în autobuz bătrânilor, gravidelor sau celor ce vădit suferă, o să realizați de ce copiii fură, mint,  lovesc, înșală și uneori iau viața altora.
  Educația oferită de părinți este mama tuturor răspunsurilor. Cand privesti comportamentul unui copil atunci vezi intreaga educatie pe care a primit-o sau nu. In cazul de fata, copilul find mult prea mic ca sa discearna, intreaga vina apartine parintilor. Când educația oferită de aceștia este egală cu zero, atunci este grav de tot. Este extrem de grav ca un părinte să vadă cum copilul său chinuie un animal neajutorat și să nu facă nimic, din contra sa rada si sa incurajeze continuarea comportamentului..
  Recunosc că până acum nu mi-am putut imagina o astfel de scenă și nu credeam că există în țara asta astfel de indivizi …O pisică, speriată până la cer și aproape leșinata, este izbită, sucită, răsucită de o copilă în fața familiei care, în loc să oprească tortura și suferințele animalului, nu face decât să filmeze și să încurajeze comportamentul deviant al tânărului vlăstar. Aceasta este Romania secolului XXI..
  Dragi părinți, copilul vostru nu este vinovat cu nimic, ci voi sunteți. Păcat că Divinitatea îngăduie existența unor astfel de scene. Îmi este scârbă că respirăm același aer. Dumnezeu vă vede. Copilul acela, când veți fi voi pensionari și neajutorați, așa va face și cu voi, daca voi acum nu ii explicati ce este mila, ajutorul, bunul simt. O să țipați atunci vrute și nevrute, dar să nu uitați CINE L-A EDUCAT.

  0 0
 • 01/26/14--07:37: La gura sobei !

 • La gura sobei, de Vasile Alecsandri(1821-1890)


  Aşezat la gura sobei noaptea pe când viscoleşte
  Privesc focul, scump tovarăş, care vesel pâlpâieşte.
  Şi prin flacăra albastră vreascurilor de aluni
  Văd trecând în zbor fantastic a poveştilor minuni.
  Iată-o pasăre măiastră prinsă-n luptă c-un balaur;
  Iată cerbi cu stele-n frunte care trec pe punţi de aur;
  Iată cai ce fug ca gândul; iată zmei înaripaţi
  Care-ascund în mari palaturi mândre fete de-mpăraţi.
  Iată pajuri năzdrăvane care vin din neagra lume,
  Aducând pe lumea albă feţi-frumoşi cu falnic nume;
  Iată-n lacul cel de lapte toate zânele din rai...
  Nu departe stă Pepelea, tupilat în flori de mai.
  Dar pe mine ce m-atrage, dar pe mine ce mă-ncântă
  E Ileana Cosânzeana!... în cosită floarea-i cântă.
  Până-n ziuă stau pe gânduri şi la ea privesc uimit,
  Că-mi aduce viu aminte de-o minune ce-am iubit!  0 0
 • 01/26/14--08:11: :)


 • 0 0
 • 01/26/14--09:05: Bancuri....

 • Bancuri cu melci.... fara perdea

  Bulă se duce la restaurantul chinezesc şi comandă un bol cu melci. Ia primul melc, îl suge şi îl mănancă. Ia al doilea melc, îl suge şi îl mănancă. Ia al treilea melc, îl suge şi nimic. Suge, suge şi nimic. Se uită în cochilie şi îl vede pe melc proptit în cochilie, care îi zice:
  - Suge! Suge!

  Vasile intr-un restaurant:
  -Aveti ciorba de burta?
  - NU
  - Aveti friptura de porc?
  -Nu
  -Aveti pizza?
  -NU
  -Atunci ce aveti?
  -MELCI !
  -Bine, o portie de melci va rog
  Vine portia de melci si pe masa un cleste...fara cutit fara lingura; ce zice Vasile ba eu mananc cu mana, i-a melcu si-l pune la gura si incepe sa traga din chochilie.... nimic
  Se uita in chochilie la care melcu:
  -Daaaaa inca un pic....inca un pic....

  Un tip si o tipa in compartimentul unui tren. La un moment dat tipa scoate o alifie din geanta si incepe sa se frece pe ambii sani zicand "ala bala portocala, ala bala portocala". Tipul, dupa cateva minute, vrea sa se lamureasca ce-i cu alifia...
  - Ma scuzati doamna ca imi permit sa va intreb, dar de ce va frecati pe sani cu alifia aceea zicand "ala bala portocala"?
  - E o alifie recomandata de doctor pentru marirea sanilor. Trebuie sa ma frec pe sani si sa zic "ala bala portocala"...
  - Vai ce bine ca mi-ati spus.. Si mie mi-a recomandat doctorul o alifie.. si scoate o alifie si incepe sa se frece pe p**a zicand "melc melc cotobelc" : ))

  De ce nu merge melcul cu motocicleta?
  - Ii falfaie ochii!

  Care e culmea vitezei?
  - Un melc operator la Fast-Food!

  Sti cum se sinucide un melc????????? R: Se uita in priza.


  0 0
 • 01/26/14--11:21: Nicola Tesla (1856-1943)

 • A fost Tesla “savantul Illuminati”? Chiar dacă Tesla nu a dorit, invenţiile sale au fost folosite în scopuri malefice de forţele luciferice care conduc această planetă!  Toate articolele care le-am publicat până în prezent pe site-ul “Secretele lui Lovendal” au fost apreciative şi pozitive la adresa lui Tesla. Dar, dacă există “schelete în dulap” şi în cazul marelui savant? Dacă acest Tesla nu e ceea ce se crede despre el? Dacă Tesla a lucrat pentru organizaţia Illuminati, căreia i-a oferit toate descoperirile şi invenţiile sale geniale? Dacă Tesla e “mâna Satanei” pe Pământ, ca să zic aşa? Dacă ne-am înşelat cu privire la bunăvoinţa sa faţă de omenire? Sau dacă bunăvoinţa sa a fost una autentică, iar toată opera sa a fost “acaparată” de forţele malefice ale acestei lumi? Toate aceste întrebări sunt doar nişte ipoteze, dar la care trebuie să ne gândim cu multă atenţie.
  De ce-a fost Tesla finanţat de un mare membru Illuminati?
  Într-adevăr, dacă analizezi puţin biografia lui Tesla, sunt lucruri care pur şi simplu te surprind. E ceva care nu se leagă… Mulţi conspiraţionişti spun că Illuminati şi Oculta Mondială au luptat pentru ca descoperirile lui Tesla cu privire la “energia liberă” să nu fie niciodată publice. Dar, totuşi, cine l-a finanţat pe Tesla pentru a-şi realiza experimentele? Nimeni altul decât J.P. Morgan, unul dintre cei mai puternici şi mai influenţi oameni Illuminati din istorie. J.P. Morgan i-a oferit lui Tesla 150.000 dolari (o sumă imensă acum peste 100 de ani), pentru a construi un turn care să utilizeze frecvențele naturale ale Universului nostru pentru a transmite tot felul de date. Turnul a fost folosit de Tesla pentru a-şi pune în aplicare viziunile sale “nebuneşti” cu privire la energia Universului.
  Este Tesla adevăratul creator al proiectului malefic HAARP?
  Dar oare au fost propriile idei ale lui Tesla sau acesta n-a fost decât instrumentul unei forţe supranaturale (poate Lucifer) şi a organizaţiei care i se închină lui Lucifer, Illuminati? Nu cumva Tesla a inventat programul HAARP folosit în prezent, în scop malefic, de către americani? HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program – Programul de Cercetare Aurorală Activă a Frecvenţelor Înalte) este responsabil (precum se ştie, şi precum am arătat de nenumărate ori pe acest site) pentru crearea şi manipularea vremii, pentru proiectul “Blue Beam”, pentru controlul minţii şi pentru multe alte lucruri.
  Tesla a creat “evenimentul Tugunska” din 1908?
  S-a jucat Tesla cu focul sau a ştiut ce face? Există, de exemplu, multe speculaţii care cred că “evenimentul Tugunska”, care a avut loc în iunie 1908, şi care a distrus 2.000 de kilometri pătraţi de taiga în Siberia, ar putea fi legat de experimentele lui Tesla privind transmisiile wireless (citeşte mai multe în acest articol de pe site-ul teslasociety.com). Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci stau şi mă întreb: ce fel de minte diabolică a avut Tesla de a realizat o asemenea grozăvie pe Pământ? Evenimentul Tugunska a fost unul fericit, în sensul că pe suprafaţa sa nu se găseau oraşe şi sate; dacă acesta s-ar fi întâmplat în Europa occidentală, în zona Parisului, de exemplu? Pur şi simplu, ar fi ras de pe suprafaţa Pământului o întreagă aglomeraţie urbană şi poate că milioane de oameni ar fi murit în mod nefericit.
  Tesla n-a fost pământean!Dar Tesla a fost cu adevărat pământean? Într-un articol scris nu demult (Marele fizician Tesla s-a născut pe o navă spaţială care venea de pe planeta Venus! Deci, nu era de origine pământeană…) arătam o ipoteză locantă conform căreia Tesla n-ar fi avut o origine nepământeană. Că o fi adevărată presupunerea, habar n-am; ceea ce ştiu, din diferitele biografii citite până în prezent despre Tesla, este faptul că acest mare savant a avut diferite viziuni de lumină, asupra cărora nu avea niciun control. Mintea sa îi era “torturată” cu diferite imagini luminoase, care îi păreau atât de vii încât credea că sunt reale. Atunci când locuia în camera sa de hotel, Tesla susţinea că vorbea cu diferite fantome din trecutul său. Acelaşi mare inventator era obsedat de numărul 3, şi avea fobii ciudate, ca de exemplu aversitatea faţă de cercuri.
  E posibil ca Tesla să nu fi fost conştient de faptul că invenţiile sale ar putea fi folosite în scop malefic de forţele luciferice / Illuminati care vor să conducă această lume; poate că Tesla credea că el face un bine omenirii. Dar, se pare că tehnologia lui Tesla care ar fi putut face cel mai mult bine omenirii – energia liberă – este ţinută la sertar, în secret, de Illuminati, sau poate deja cei din Oculta Mondială o folosesc în interes propriu sub o altă formă…
  lovendal.ro

  0 0
 • 01/26/14--11:43: Nikola Tesla

 • Nikola Tesla (1856-1943)

  Nikola Tesla, inventatorul excentric care spunea ca poate desparti Pamantul in doua

  techschool

  Un om de stiinta nebun si megaloman. Asa il descria presa pe sarbul cu idei inovatoare. 
  Un savant excentric si megaloman, care facea experimente dubioase pentru a prelua conducerea planetei. Asa il poti descrie pe Nikola Tesla daca citesti articolele aparute in ziarele vremii. Etnic sarb nascut, in 1856, pe teritoriul de astazi Croatiei, dar stabilit in ultima perioada a vietii in Statele Unite ale Americii, Tesla are o multime de legende care s-au tesut in jurul personaltaii tatii sale. 
  Odata, pe cand lucra cu rezonanta magnetica, a descoperit frecventa Pamantului si ar fi provocat un cutremur atat de puternic incat aproape a demolat cladirile din vecinatatea laboratorului sau din New York, de pe 5th Avenue, si a trebuit sa distruga dispozitivul cu un baros inainte sa ajunga politia. Mai tarziu se lauda ca ar fi putut sa construiasca o masinarie atat de puternica incat sa desparta Pamantul in doua. Nimeni nu a indraznit sa-l provoace sa demonstreze asta. 
  In ciuda unor idei care par putin probabile chiar si in ziua de astazi, precum iluminarea oceanului, controlarea vremii sau fotografierea gandurilor, multe dintre inventiile sale sunt de-a dreptul uimitoare si dovedesc capacitatile de geniu ale lui Nikola Tesla. 

  Inventiile lui Nikola Tesla 
  Savantul de origine sarba detinea 700 de brevete pentru inventiile sale, dar se stie ca multe brevete pentru inventii importante i-au fost furate. El vorbea 8 limbi straine, putea memora carti intregi si avea abilitatea de a proiecta masinarii direct din minte, fara sa noteze nimic – motiv pentru care multe experimente nu au putut fi reproduse.
  Tesla a descoperit curentul alternativ si motorul electric alternativ, a inventat radioul - Marconi este doar cel care a devenit renumit in urma transmiterii primului mesaj transatlantic - si radarul, chiar daca Robert A. Watson-Watt este cel creditat, a descoperit radiatia izotopilor radioactivi (radiografia), a inregistrat pentru prima data undele radio din spatiu, a inventat telecomanda si lampa fluorescenta, a realizat prima centrala hidroelectrica la cascada Niagara, demonstrand ca acest tip de energie poate fi folosita, si a fost primul care a facut experimente de criogenie.

  Curent continuu vs. Curent alternativ 
  Thomas Edison este cunoscut ca fiind inventatorul becului, insa nu este decat cel care a reusit sa distribuie la scara larga ideea la care au lucrat 22 de oameni inaintea lui. Tesla a lucrat pentru Edison la inceputul carierei sale, dar in urma nerespectarii intelegerii financiare de catre Edison, colaborarea s-a incheiat.
  Mai mult decat atat, descoperirea sistemului alternativ de electricitate de catre Tesla a devenit inceputul unei lupte intre cei doi, cunoscuta ca „razboiul curentilor”.
  Metoda de iluminat a lui Edison era amenintata de calitatea superioara a noii descoperiri. Curentul continuu producea o lumina galbuie, fluctuanta, si nu putea fi transmis decat pe o distanta de aproximativ doua mile. Curentul alternativ, in schimb, dadea o lumina alba, constanta, si putea fi transmis la distante mult mai mari, intr-un mod mai sigur.

  Electricitatea wireless – un concept care nu mai e deloc utopic
  Daca descoperirea curentului alternativ este o inventie care a influentat foarte mult viata de astazi, o alta inventie electrica, de care Tesla era convins ca functioneaza, a ramas multa vreme in faza de proiect: electricitatea wireless.
  Masurand undele unei furtuni si ciclul de descarcare electrica, Tesla a presupus ca Pamantul si atmosfera poseda electricitate si transforma planeta intr-un conductor nelimitat, care permite transmisia de mesaje telegrafice fara fir si chiar transmisia de electricitate la orice distanta, fara pierderi de rezonanta.
  In laboratorul sau din Colorado Springs a experimentat cu o bobina enorma, cu ajutorul careia putea crea arce electrice de pana la 7 metri si mingi de foc - un fenomen atmosferic rar pe care cercetatorii nu l-au putut reproduce in laborator.
  In 2007 insa, o echipa de oameni de stiinta de la MIT au reusit sa aprinda un bec de la o sursa de energie aflata la 2 metri distanta, confimand principiul lui Tesla de transmitere electrica wireless. Tesla a reusit, in 1899, in Colorado Springs, sa aprinda 200 de becuri de la o distanta de peste 40 km! In septembrie 2012, Nokia anunta lansarea unor telefoane care se incarca prin aer.
  Mai tarziu, in laboratorul din Wardencliffe, statul New York, a incercat sa construiasca un turn care sa genereze energie wireless pentru intreaga planeta, dar din lipsa de fonduri proiectul a fost intrerupt. Turnul a fost daramat, terenul vandut, dar laboratorul a ramas in picioare.
  Casa in care s-a nascut Tesla

  „Let’s Build A Goddamn Tesla Museum” 
  In 2012, acest teren si laboratorul sunt scoase la vanzare si o organizatie non-profit incearca sa le cumpere si sa realizeze primul muzeu Nikola Tesla de pe continentul american. Statul New York a promis sa acopere jumatate din pretul de vanzare, 850.000 de dolari, daca organizatia reuseste sa stranga restul banilor.
  Intre timp, un alt cumparator liciteaza pentru terenul in cauza si se spune ca ar avea interesul de a demola edificiul sau de a construi un centru comercial. Matthew Inman este un artist de benzi desenate, admirator al lui Tesla, care a devenit cunoscut pentru campania online virala de strangere de fonduri - BearLoveGood.
  In august, el a postat pe blogul lui, The Oatmeal, proiectul „Let’s Build A Goddamn Tesla Museum” si a reusit in 9 zile sa stranga un milion de dolari. In cazul castigarii licitatiei de catre organizatie, terenului si laboratorului marelui inventator vor fi protejate ca sit istoric, iar muzeul care va fi amenajat ulterior va face cunoscute inventiile revolutionare ale lui Tesla generatiilor viitoare.

  Inventatorii romani de maine, la Tech School 
  La sectiunea de tehnologie din cadrul Tech School exista doua proiecte interesante, care au ca tema electricitatea. Unul este cel al tricoului cu panouri solare de la care iti incarci telefonul:
  Am atasat pe un tricou 2 panouri solare legate in serie (fiecare de 1,5v). Am conectat aceste panouri la un acumulator de 3,7v, atasat intr-un buzunar ascuns al tricoului. Am conectat un cablu cu adaptor de telefon si gata. (…) folosesc acest tricou in scopuri personale (cand sunt pe munte in drumetii etc.). Este foarte usor de realizat si are costuri mici (pe mine m-a costat cu tot cu tricou 30 lei) “
  Al doilea proiect este cel de generare a energiei electrice folosind presiunea apei asupra a doua pistoane:
  Dispozitivul are 2 gauri – cand una se deschide, cealalta se inchide, cand prima gaura se inchide presiunea scade si pistonul este impins din partea cealalta unde gaura se deschide si presiunea apei impinge pistonul. Aceasta actioneaza un generator de electricitate, ciclul continuand neincetat. Energia produsa este dusa la suprafata printr-un cablu de electricitate. Acest dispozitiv este scufundat in apa cu presiune mare chiar si in oceane si mari unde in cele mai adanci locuri presiunea este fenomenala.
  Vrei sa afli care sunt cele mai noi inventii din tehnologie, cele mai cool domenii ale viitorului si ideile cu care star-uri din stiinta te inspira sa schimbi lumea de maine? Exploreaza www.techschool.ro
  Sursa: Tech School

  0 0
 • 01/26/14--11:52: :)


 • 0 0
 • 01/26/14--23:59: Kiev
 • Dansul cazacilor

  autor: FrontPress 27.01.2014

  ucrainaMultă lume se uită cu jind spre Kiev și spune că și-ar dori să vadă și la noi o asemenea atitudine a populației. Activism și implicare socială în locul letargiei și indolenței civice. Luptă pe baricade împotriva dulăilor mascați ai sistemului, chiar cu prețul vieții. E reconfortant să vezi cum le dârdâie fesele rinocerilor politici când simt furia mulțimii. Corect până aici.
  Principalul scop al protestatarilor ucrainieni este însă integrarea în Uniunea Europeană. Polonia, Cehia, Ungaria, Slovenia, Croația, România și Bulgaria sunt țări din fostul bloc estic care s-au „integrat”. S-a schimbat oare ceva fundamental? În afară de exodul masiv spre Occident al esticilor, acolo unde în proporţie covârşitoare practică munca de jos, nu prea. Unul dintre lucrurile cele mai frapante legate de Uniunea Europeană este că majoritatea reprezentanţilor populaţiei de rând din ţările vestice sunt profund dezamăgiţi şi nemulţumiţi de funcţionarea acestui colos birocratic. De ce se zbat atunci esticii să intre cu orice preţ într-o structură care vesticilor le „pute” de ceva vreme? Probabil pentru că s-au săturat de lipsa de perspective şi consideră că orice fel de Occident este mai bun decât cenuşiul în care au trăit până acum. Într-un fel, oamenii săraci şi necăjiţi, lipsiţi de viziune şi cultură politică, nu pot fi acuzaţi că vor să experimenteze şi altceva în afară de calorifele reci şi frigiderele goale ale (neo)comunismului. Majoritatea se încrede însă într-o iluzie, iar jertfa (demnă de respect prin dimensiunile curajului etalat) va fi percepută ca inutilă peste cel puţin un deceniu.
  Politicienii nu sunt interesaţi nici cât negru sub unghie de nevoile oamenilor. Ei îşi văd doar de propriul interes şi interesul bogătaşilor care le finanţează campaniile. Pentru a-şi legitima unele fapte, sunt capabili să sacrifice oricând câţiva pioni creduli.
  wUitându-mă la Kievul anului 2014, am în faţa ochilor Belgradul din octombrie 2000. Acelaşi scenariu, aceiaşi opoziţie formată din talibani ultraliberali până la activişti ultranaţionalişti, aceleaşi sloganuri patriotice combinate cu sloganuri pro-UE şi aceleaşi promisiuni ale politicienilor anti-guvernamentali. Multă lume a crezut că după căderea lui Milosevic lucrurile se vor schimba. E clar că omul era depăşit de istorie şi că trebuia înlăturat de pe scena politică, dar cei care i-au urmat s-au ţinut numai şi numai de jafuri, privatizări frauduloase şi escrocherii financiare. Zero reforme, zero creştere a nivelului de trai, zero putere de cumpărare, zero investiţii în infrastructură, turism, autostrăzi, învăţământ, cultură, educaţie…Serbia este cel mai bun exemplu de ţară dusă cu zăhărelul de mai bine de un deceniu, dar chiar şi în condiţiile unei umilinţe naţionale şi sărăciri constante, politicienii vorbesc numai şi numai despre necesitatea integrării în U.E, aceasta fiind singura mantră pe care o repetă cu ocazia oricărui discurs. Dacă îi întrebi ce s-a întâmplat în ultimii 14 ani, schimbă subiectul şi pasează responsabilitatea altcuiva, după vechiul şi bunul obicei.
  Prin urmare, înţeleg furia ucrainienilor, dar nu văd nici o finalitate constructivă a protestului lor. Occidentul spre care priveam noi cu jind de după Cortina de Fier în anii 80 a suferit schimbări fundamentale. Cel mai trist lucru este că până şi birocraţii de la Bruxelles sunt de preferat prădătorilor autohtroni, în urma cărora nici iarba nu mai creşte. Politicianul din această parte a lumii este un corupt prin definiţie (incluzând excepţiile marginale care întăresc regula), aşa că populaţia la un moment dat preferă orice altceva în locul său. În aproape toate cazurile, acelui „altceva” i se conferă ca printr-o magie chipul şi asemănarea înlăturatului.
  Politica nu va schimba niciodată omul, aşa cum se iluzionează unii. Ea îl va modela, îl va manipula şi îl va folosi atâta timp cât va fi nevoie: să chiuie, să se bată, să strige, să voteze. După care îl va arunca la coş. Omul în schimb, prin atitudinea sa, poate schimba politica. Dar pentru aşa ceva este mai întâi nevoie de cuget, nu de muget.
  Esenţa vieţii constă în atitudine. Dacă politicienii văd că pot profita de tine în orice fel, cu siguranţă o vor face. Iar dacă alegi să fi veşnicul pion de la periferie, nici nu meriţi altă soartă.
  Le-aș recomanda totuși ucrainienilor ca între est și vest să-l aleagă mereu pe Taras Bulba. De Goran Mrakic
  tarasbulba_28

  0 0
 • 01/27/14--00:55: Un banc....

 • Alo, Radio Erevan , este adevărat că în România s-a legalizat prostituția?
  - Nu, acolo s-a prostituat legea…

  0 0
 • 01/27/14--01:01: Transformare
 • Cum e transformat de presa un infractor tigan din “AGRESOR” in “VICTIMA”

  autor: FrontPress 27.01.2014

  tigan buzauIn vara anului trecut a avut loc in Buzau o altercatie cu bate si bastoane telescopice intre un grup de tineri si tigani. Incidentul a fost filmat cu telefonul monil si surprinde reactia romanilor dupa ce au fost amenintati cu o bata de un tigan in stare de ebrietate.
  Tinerii au fost jigniti si atacati de Ciocoi Ionel, aflat sub influenta bauturilor alcoolice. La inceput romanii nu au dat atentie provocarilor. Riposta, in legitima aparare, a venit abia dupa ce au fost amenintati in plina strada cu un par. Agresorul a fost practic constrans sa renunte la atac fiind lovit peste picior cu un baston telescopic si trantit la pamant. Din momentul in care agresorul nu a mai reprezentat un pericol, tinerii nu au mai continuat sa il loveasca pe barbat. Acesta a fost lasat sa se ridice si i-a dat parul unei tiganci care il insotea.
  Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil si dupa ce imaginile au fost facute publice, cazul a fost intens mediatizat la vremea respectiva de presa locala. Marea majoritate a articolelor au fost insa indreptate impotriva romanilor, prezentati ca niste agresori “rasisti”, desi in oras se stia ca Ciocoi Ionel este un infractor cunoscut de politisti. Mai multe zile la rand, buzoienii au putut citi in presa titluri de scandal precum “Agresivitate rasista din partea unui grup de tineri” sau “Ne confruntam cu un fenomen rasist?”.
  timthumbInsa in urma unor cercetari facute de redactia News Buzau, a fost prezentat publicului adevarul. Tinerii, care au fost cercetati pentru “rasism” de organele de politie, au fost toti gasiti nevinovati. Din pacate majoritatea ziarelor locale nu au prezentat acest deznodamant.
  Mai mult, Ciocoi Ionel, agresorul ce a fost transformat in “victima” de o parte a presei, a reusit sa comita din nou o fapta… si anume una de talharie. Dovada este chiar o informatie publicata zilele trecute pe site-ul Ministerului Justitiei, numar de dosar: 747/200/2014 , inregistrat la data de 15 ianuarie 2014. Partea vatamata de aceasta data a fost din pacate o femeie, care nu a mai putut riposta, iar data urmatorului termen de judecata este fixat pe 11 frebruarie. Sursa: FrontPress.ro
  talharie1

  0 0
 • 01/27/14--01:09: :)))


 • 0 0
 • 01/27/14--01:21: Bancul zilei....
 • De 8 martie vine un inginer cu un buchet imens de trandafiri la director:
  - Dom' director, sa traiti, la multi ani, pentru dv. cel mai mare buchet de 8 martie!!!
  - Baa, tampitule! Ai innebunit? Pai de 8 martie se dau flori la femei si ... ce, am fata de femeie?
  - Nu, dom' director, ... da' sunteti totusi cea mai mare curva din institutie!

  0 0
 • 01/27/14--01:29: Bal vienez
 • Bal vienez perturbat de “antifascisti” (FOTO+VIDEO)

  autor: FrontPress 27.01.2014

  Ball des Wiener KorporationsringesCirca 6.000 de extremişti de stânga au protestat vineri împotriva balului studenţesc organizat anual de formaţiunea identitară Partidului Libertăţii (FPOe) în palatul imperial Hofburg din capitala Austriei. 
  Mai mulţi comunişti şi anarhişti au fost reţinuţi de poliţie pentru că au devastat mai multe vitrine şi au aruncat cu sticle şi pietre înspre forţele de ordine.
  Radicalii de stânga numesc balul vienez “una din cele mai mari reuniuni ale elitei de extremă dreapta din Europa” şi cer an de an interzicerea evenimentului.
  Într-o conferinţă de presă, liderul filielei din Viena a FPOe a condamnat violenţele îndreptate împotriva participanţilor la bal, denumind furia extremiştilor de stânga împotriva naţionaliştilor ca fiind “fascismul secolului 21″.
  În mod tradiţional evenimentul, parte a seriei de baluri care au loc în această perioadă în Viena, este organizat de frăţiile studenţeşti patriotice şi de formaţiunile naţionaliste. Filiala austriacă a Organizației Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) a scos balul de pe lista proprie a evenimentelor culturale încă din anul 2012 din cauza asocierii balului cu “cercurile de extremă dreapta”.
  Partidul Libertăţii este al treilea ca mărime din Austria, câştigând la alegerile din luna septembrie a anului trecut 21 la sută din voturi. Sursa: FrontPress.ro
   232221201918171615141413131210987654322125


  0 0
 • 01/27/14--01:41: Banc cu urs :)))


 • La şcoală este inspecţie. Inspectorul pune următoarea întrebare:
  - Copii, ce faceţi dacă sînteţi într-o pădure şi vine ursul?
  Bulă ridică mîna. Profesoara îngrozită, dar inspectorul deja a observat mîna ridicată.
  - Să răspundă cel din ultima bancă.
  - Bulă, răspunde frumos!
  - Păi încep să alerg către un copac.
  - După aceea ce faci?
  - Mă urc pe copac.
  - Şi dacă ursul se urcă şi el pe copac?
  - Mă sui pînă în vîrful copacului.
  Profesoarei nu-i vine să creadă că pînă acum Bulă a răspuns aşa frumos, că nu a spus nici o prostie.
  - Şi dacă ursul se suie şi el pînă în vîrful copacului?
  - Bă, ia mai du-te-n p***a mă-tii, tu ţii cu ursul?

  0 0
 • 01/27/14--02:09: Paper Lace

 • 0 0
 • 01/27/14--02:51: :)))


 • 0 0
 • 01/27/14--22:58: Ucraina
 • Ucraina: revolutiei proeuropene i-ar putea urma o revolutie nationalista?

  autor: FrontPress 28.01.2014

  ucraina nationalistaUn din cele mai mari probleme pe care ridică așa-numita “revoluție” ucraineană, este problema legitimității. Dacă judecăm conform ultimelor sondaje, Partidul Regiunilor, al lui Victor Ianucovici, rămâne a fi primul în topul celor mai populare partide din Ucraina, ceea ce ar însemna că această formațiune are în spatele său un puternic suport al populației, chiar dacă această populație nu este atât de activă civic.
  Din momentul în care Ucraina este un stat democratic recunoscut de comunitatea internațională și structurile europene, care este finalitatea revoluției? Demiterea unei guvernări legitime alese? Oare nu contravine acest lucru însăși dogmaticii democrației liberale, care a propus mecanismul alegerilor populare tocmai pentru a elimina schimbarea puterii politice prin violență?
  Actualele acțiuni ale opoziției răstoarnă actuala paradigmă politică, venind cu un alt model al “legitimității”: violența. Cu alte cuvinte, legitimă devine puterea care este cea mai violentă. În regimurile autoritare, spre exemplu, anume represiunile și reprezintă elementul esențial al menținerii puterii, iată de ce astfel de regimuri poti fi răsturnate doar prin utilizarea forței.
  În cazul Ucrainei, stat în care schimbarea puterii, pe parcursul ultimelor decenii, a avut prin alegeri democratice, introducerea violenței ca factor politic poate avea trei finalități: ocupație străină, destrămarea teritorială sau instaurarea unui regim autoritar. Ultimele două fiind cele mai probabile, mai ales dacă luăm în considerație faptul că nucleul revoluției constituie activiștii de extrema dreaptă («Правый Сектор»), care declară deschis că scopul lor nu este integrarea în UE sau apărarea „statului democratic’’, ci revoluția națională.
  Se pare, că următorul act al revoluției va fi unul din cele mai interesante. Dacă presupunem că revoluția își va atinge scopurile și actuala guvernare va fi răsturnată prin presiunea străzii, cât de legitimitate și cât susținere va avea noua guvernare? Ce se va întâmpla dacă cea mai activă parte a revoluționarilor – naționaliștii, vor declanșa mișcări violente împotriva partidelor democratice, care nu au primit mandatul populației pentru a conduce țara? Oare nu va păți Kliciko asemenea guvernul Kerenski în 1917, care a fost luat pe sus de bolșevici? Ne-am convins deja că cele trei partide de opoziție nu au capacitatea de a controla strada, în timp ce grupurile de extrema dreaptă o fac foarte abil. Încă niciodată naționaliștii ucraineni nu aveau un rol politic atât de puternic cum îl au acum, ceea ce ar însemna că ambițiile lor ar putea crește. Cine va pierde ocazia de a prelua puterea atunci când are toate condițiile necesare? Mai devreme sau mai târziu, chiar în interiorul revoluționarilor va începe lupta pentru putere. Dacă în cadrul unor alegeri, naționaliștii nu au șanse de câștig, în condiții “revoluționare”, când organele represive vor fi puse la zid, iar în țară va domina haosul și incertitudinea, ei se vor putea plasa foarte ușor în fruntea vieții politice. Dacă strada va prelua putere politică, atunci puterea va aparține cu adevărat celor care controlează strada.
  Revoluția ucraineană îmi amintește foarte mult de revoluția rusească din februarie 1917 și se pare că Ucraina are toate șansele să treacă și printr-o “mare revoluție din octombrie” în faza următoare, sub semnul lui Stepan Bandera. De Octavian Racu

  0 0
 • 01/27/14--23:13: Porumbei atacati
 • Semne rele? PORUMBEII Papei atacati de CIORI si PELICANI (FOTO)

  autor: FrontPress 28.01.2014

  0Papa Francisc împreună cu câţiva copii au eliberat sâmbătă în mod simbolic doi porumbei albi în Piaţa Sf.Petru din Vatican. Spre surprinderea celor câteva zeci de mii de credincioşi, păsările, care simbolizează pacea, au fost imediat atacate de ciori şi pescăruşi.
  Incidentul a avut loc la scurt timp după ce suveranul pontif a rostit un discurs pacifist despre violenţele politice din Ucraina, soldate deja cu câţiva morţi şi sute de răniţi. Sursa: FrontPress.ro
  7123456

older | 1 | .... | 92 | 93 | (Page 94) | 95 | 96 | .... | 171 | newer