Attn! Always use a VPN when RSSing!
Your IP adress is . Country:
Your ISP blocks content and issues fines based on your location. Hide your IP address with a VPN!
Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 144 | 145 | (Page 146) | 147 | 148 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 08/09/14--09:16: Rionegro e Solimoes

 • 0 0


  0 0
 • 08/09/14--22:24: :)))


 • 0 0
 • 08/10/14--01:24: Inrolare
 • Pretul imigratiei masive: Circa 100 de “austrieci” s-au inrolat in organizatii teroriste jihadiste

  autor: FrontPress 10.08.2014

  jihadistiCirca 100 de persoane care locuiesc în Austria s-au înrolat în diverse mişcări jihadiste şi iau parte alături de teroriştii islamişti la luptele din Siria şi Irak, susţin autorităţile din Viena.
  Nu mai puţin de o tremie din luptătorii mişcării Statul Islamic, care operează în principal în Siria şi Irak, provin din ţări Europene. Conform Oficiului Federal Austriac pentru Protejarea Constituţiei (BVT), cel puţin două duzini de austrieci luptă în cadrul acestei organizaţii teroriste.
  Majoritatea extremiştilor care provin din Europa zboară întâi în Turcia, de unde trec graniţa în Siria, scrie cotidianul Kurier. Această rută este preferată deoarece sediul central al mişcării Statul Islamic este situat în localitatea Ar-Raqqa din nordul Siriei.
  Conform spuselor localnicilor, toate hotelurile şi locurile de cazare din zonă sunt ocupate de voluntari străini, printre aceştia numărându-se şi aproximativ 50 de luptători din Austria.
  În total, peste 100 de rezidenţi din Austria sunt suspectaţi de BVT că luptă în prezent în Siria. Aproape toţi sunt imigranţi musulmani, foarte mulţi provenind din Cecenia.
  Unii dintre jihadişti s-au reîntors în Austria şi sunt clasificaţi de autorităţi ca fiind persoane cu un potenţial ridicat de periculozitate.
  Se estimează că 20 de jihadişti din Austria au murit până în prezent pe câmpurile de luptă din Orientul Mijlociu. Sursa: FrontPress.ro


  0 0
 • 08/10/14--09:04: Consecventa
 • Un premiu pentru consecventa

  autor: FrontPress10.08.2014

  becaliÎn aceste zile foarte agitate, în care opinia publică este împărțită între extaziații de înfundarea Profesoruluiși isterizații săi partizani, un post de televiziune (eufemistic vorbind) merită un premiu pentru consecvență.
  Mai exact, în momentul în care întreaga țară oscila între extazul condamnării și isteria sectantă din bârlogul varanului, România TV a prezentat un raportaj înduioșător despre durerea sfâșietoare a mamei lui Becali, care, asemenea legendarei Tudora Vrâncioaia, și-a sacrificat fiul pe altarul neamului.
  Pe un fond muzical de Grigore Leșe, îndurerata mamă își croia drum prin pădurea deasă de reporteri și cameramani, ducând în spate povara condamnării nedrepte a fiului inocentisim. Două suflete oropsite, două inimi ortodoxe, două flăcări pâlpâinde în fața viforului năucitor al acestei lumi netrebnice. Gigi, lăncierul arhanghelului Mihail, s-a lăsat atras de nipște oameni haini în apele tulburi ale tentațiilor lumești, iar acum, din cauza răutății și samavolniciei unui sistem eminamente anticreștin, el este supus unei torturi sufletești zămislite de Irozii neamului românesc. Sărmanul zilot al noii generații a fost nevoit să poarte temporar și o gutieră cervicală pentru a nu avea soarta tragică a Sfântului Ioan, a cărui Apocalipsă, atunci când va veni, va fi ignorată de România TV, această urmând să prezinte în clipele cele din urmă ale umanității un reportaj în exclusivitate despre triumful escatologic al lui Becali asupra dușmanilor săi și ai Bisericii. De Goran Mrakic


  0 0
 • 08/10/14--09:22: Rionegro e Solimoes

 • 0 0
 • 08/10/14--22:06: Minciuni
 • Minciunile lui OBAMA despre demografia din RUSIA

  autor: FrontPress 11.08.2014

  obama pinochioÎntr-un recent interviu acordat The Economist, președintele american Barack Obama a făcut câteva afirmații interesante despre situația economică și socială din Rusia: „Russia doesn’t make anything”, “Immigrants aren’t rushing to Moscow in search of opportunity”, „The life expectancy of the Russian male is around 60 years old” şi „The population is shrinking”. Să ne oprim puțin asupra ultimelor două:
  - Speranța de viață a bărbatului rus, conform website-ului serviciului rus de statistică a fost în 2013 de puțin peste 65 de ani (tehnic, 65,14). În anii 90, în perioada de haos social care a urmat prăbușirii URSS, indicatorul era într-adevăr catastrofal: 58 de ani, în special din cauza ravagiilor alcoolismului. Lucrurile însă s-au schimbat, la fel ca și pentru femei, la care speranța de viață este la cel mai ridicat nivel din istoria Rusiei (inclusiv perioada URSS): 76,5 ani. Între 60 și 65 e o diferență de 5 ani sau, statistic vorbind, de 8%!
  - Așa cum am relatat anteriordin 2009, Rusia a intrat pe spor demografic pozitiv, iar 2013 a fost primul an în care populația a crescut prin spor natural (diferența între nașteri și decese), cu circa 24.000 de persoane, în timp ce sporultotal, care include imigrația, a fost în același an de 242.000 de persoane. Fertilitatea este de 1,7 copii/femeie, adica mai mult decât în majoritatea țărilor europene (în România ea se situează la un nivel catastrofal de 1,3-1,4). Rata anuală a nașterilor a crescut cu câte 50.000-100.000 per an în ultimii ani, până la 1,9 milioane în 2013De asemenea, rata avortului a scăzut la jumătate în 10 ani, ajungând similară cu cea din SUA (puțin peste 30%).
  De ce minte, deci, Obama – pentru că este imposibil de presupus că cel mai puternic om din lume nu știe date statistice simple pe care un obscur blog din România le-a putut compila? Putem presupune, cu o bună marjă de succes, că joacă și el un act din nemilosul război informațional și imagologic declanșat de câteva luni între Occident și Rusia, în care fiecare parte încearcă prin toate mijloacele să o demonizeze pe cealaltă.
  Dacă tot este să alegem cifrele și datele în locul unor afirmații vagi, atunci ar fi util cititorilor noștri să afle că în țara președintelui Obama, în 2013, 20% din gospodării (1/5) au trăit pe „food stamps” (un fel de tichete de masă acordate gratuit persoanelor fără venituri sau cu venituri foarte scăzute), conform cu datele U.S. Department of Agriculture. De asemenea, clasa medie americană, considerată etalon la nivel mondial, este cu 20% mai săracă azi, decât în urmă cu 30 de aniAșadar, unora le-ar șade bine să mai privească și în propria ogradă… De pe Cultura Vietii

  0 0
 • 08/11/14--04:56: Pichetare
 • Ambasada Ucrainei din Budapesta pichetata impotriva recrutarii etnicilor maghiari si trimiterea lor pe frontul anti-rusesc din est (FOTO)

  autor: FrontPress11.08.2014

  0Membrii formaţiunilor radicale ungare HVIM şi Jobbik au pichetat vineri după-amiază ambasada Ucrainei din Budapesta în semn de protest faţă de recrutarea de către Kiev a tinerilor etnici maghiari din regiunea Transcarpatia şi trimiterea lor pe frontul de est, unde armata este angajată în lupte grele contra separatiştilor pro-ruşi. Cu o situaţie similară se confruntă şi comunitatea românească din Ucraina, fiind semnalate recent în zona Cernăuţiului manifestaţii contra politicilor războinice ale autorităţilor din Kiev, inclusiv blocarea unor artere de circulaţie.
  În cadrul pichetării de vineri din Budapesta, vicepreşedintele Jobbik Stephen Szavay şi fondatorul HVIM Laszlo Toroczkai, interzis în Româniaau declarat în discursurile rostite că războiul din estul Ucrainei nu este “un conflict al ungurilor”.  Deasemenea au mai fost făcute în discursurile care au urmat paralele cu războaiele din fosta Iugoslavie.
  Participanţii la acţiune au mai cerut autorităţilor din Budapesta să facă presiuni pentru stoparea “recrutării forţate” a etnicilor maghiari şi trimiterea lor pe frontul anti-rusesc.
  Map_of_Ukraine_political_simple_Oblast_TranskarpatienRegiunea Transcarpatia este situată în vestul Ucrainei şi găzduieşte o importantă comunitate magiară. Teritoriul Transcarpatiei actuale a făcut parte, până în 1918, din Regatul Ungariei, care organizase în regiune comitatele Maramureș, Ugocea, Bereg și Ung.
  “Mişcarea tinerilor maghiari din cele 64 de comitate” (referire la împărţirea teritorial-administrativă a Ungariei Mari) a fost înfiinţată în anul 2001 în Ungaria de către Toroczkai LaszloOrganizaţia are filiale active şi în România, în unele localităţi din Ardeal unde populaţia maghiară alcătuieşte un procent important din totalul populaţiei. Membrii HVIM s-au remarcat anul trecut cu ocazia Zilei Naţionale a României, când au organizat o contra-demonstraţie la “Marşul Unirii” din Sfântu Gheorghe al Noii Drepte.
  Alianţa Tinerilor de Dreapta – Mişcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut puțin peste 20 la sută din voturi în urma alegerilor generale din aprilie 2014 şi un număr de 24 de parlamentari. La nivel european partidul are legături strânse cu mai multe formaţiuni naţionaliste importante. După alegerile europarlamentare din mai 2014, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European.
  În ultimii ani şi-a intensificat prezenţa şi pe teritoriul României, revizioniştii unguri contestând statalitatea ţării noastre. Deasemenea, la începutul anului, conducerea Jobbik a decis mărirea numărului membrilor cu drept decizional de la 60 la 65, cooptând câte un membru din Ucraina, Slovacia, Serbia şi doi din România, ţări unde minoritatea maghiară este relativ puternic reprezentată în anumite regiuni. Jobbik este primul partid din Ungaria care a aprobat în statut că grupurile partidului din afara graniţelor pot avea delegat cu drept decizional la congresul naţional. Astfel s-a decis ca Transilvania şi aşa-zisul Ţinut Secuiesc să aibă câte un delegat. Sursa: FrontPress.ro

  912345678

  0 0
 • 08/11/14--08:37: :)))


 • 0 0
 • 08/11/14--09:53: Secret


 • 15 share 1 inShare Aboneaza-te la newsletter Abonare Papa Negru, liderul ordinului iezuiţilor din care face parte şi noul Suveran Pontif

  Citeste mai mult: adev.ro/mjpqdz

  CIA, agenţia centrală americană, a fost creată de cavalerii de la Malta. Unul dintre fondatorii CIA a fost un romano-catolic fanatic irlandez”.

  Adolfo Nicolas e «creierul» ordinului


  Şeful Ordinului Iezuiţilor, generalul superior, e supranumit “papa cel negru”.


  Istoria Secreta a Iezuitilor


  Published by Ronin Tim
  Cei mai periculosi oameni sunt cei ce apar ca foarte religiosi, în special atunci când sunt organizati si au o autoritate. Ei se bucura de un respect adânc din partea celor ignoranti, care nu vad dorinta lor necurata de putere. Acesti oameni religiosi, care pretind ca-L iubesc pe Dumnezeu, vor recurge la crima, vor incita la revolutii si razboaie daca este în sprijinul cauzei lor. Sunt sireti, inteligenti, politicieni religiosi slefuiti care traiesc în lumea secretelor, a intrigii si a falsei sfintenii. Acest model, aratat în "Istoria secreta a iezuitilor", poate fi vazut, din punct de vedere spiritual, în carturarii, fariseii si saducheii din timpul lui Isus Hristos. Acelasi duh rau i-a facut pe imperatorii romani sa dea cele zece decrete ucigatoare prin care a fost persecutata biserica primara.

  scribd.com 


  0 0
 • 08/11/14--10:01: :)))


 • 0 0
 • 08/11/14--12:36: :)))


 • 0 0

  Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, prima varianta luata in calcul

  de Ionut Baias    HotNews.ro
  Marţi, 12 august 2014, 2:21Actualitate | Film


  Robin Williams
  Robin Williams
  Foto: AGERPRES

  Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru "Good Will Hunting", a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP.

  Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie.

  Intr-o declaratie data publcitatii, politia din Marin County, California , a explicat ca un "subiect de sex masculin, identificat ca Robin Williams McLaurin, a fost declarat mort", iar cauza probabila a decesului a fost "sinucidere prin asfixiere."

  O ancheta este in curs pentru a stabili conditiile decesului, a declarat politia, adaugand ca actorul a fost vazut in viata pentru ultima oara duminica dimineata, in casa lui, unde locuia cu sotia sa.

  Printre rolurile lui Robin Williams care au ramas de nesters in memoria cinefillor din lumea intreaga, le amintim pe cele din filmele "Cercul poetilor disparuti" sau "Doamna Doubtfire".

  0 0
 • 08/11/14--18:28: :)))


 • 0 0
 • 08/12/14--01:35: Arme laser
 • 2014


  ARME LASER

  Israelul foloseşte în operaţiunile din Gaza împotriva palestinienilor arme avansate cu laser, utilizate şi în filmul SF “Star Wars”! 

   
  laser IsraelMai multe rapoarte, inclusivdovezi fotografice,arată căIsraelul foloseşte oarmă energetică” pentru a atacaținte dinGaza, în recentele confruntări cu palestinienii. Fasciculul distructiv, considerat a fiunlaser de mare putere, este emis dintr-un avionidentificat ca fiind un BoeingKC707Re’em”, configuratinițialpentrurăzboiul electronic.
  Cei care au observat atacurile cu asemenea arme au relatat prezenţaunui fascicul, ce provenea dintr-un avion cu 4motoare, care, după ce lovea ţinta, aceasta se transforma într-un “alb luminos”. După acesteatacuri, zona-țintăeraapoilovităfie debombe, fie deartilerie,pentru a distruge dovezilede utilizare aunei arme energetice de construcţie americană, care a ajuns ilegalîn mâinile statului Israel.
  Armafolosită a fost identificată ca făcând parte din sistemulYAL1, un laserCOIL(Chemical Oxygen/Iodine Laser – Laser chimic cu oxigen şi iod), acesta fiind conceput inițialcaunsistem montat pe aeronave, pentru a doborî rachetele balistice intercontinentale. Boeinga abordatDepartamentul American al Apărării încădin2002, pentru montarea acestui sistem. Corporaţia americană l-a convins pe secretarul Apărării de atunci, Donald Rumsfeld, caacestsistem, montatpe7avioane, ar putea survola (24 de ore din 24)Iranulșiapăralumea liberă” împotriva rachetelor continentale nucleare pe care Iranul le-ar fi putut folosi.

  Boeinga testatsistemulîn2007;DepartamentulApărării a susţinut că acest sistem ar putea doborî satelițiimici ce orbitează Pământul, iar în cadrul testelor efectuateîn2010, s-au distrus mai multe rachete. Nu existănicio altă confirmaredecâtuncomunicat de presăde atunci alsecretarului apărării,Robert Gates.
  Mai jos puteţi observa un videoclip al sistemului laser YAL-1 şi felul în care el poate doborî o rachetă. Parcă pare desprins din filmul “Star Wars / Războiul stelelor”.
  lovendal.ro

  0 0
 • 08/12/14--02:32: Ion Pribeagu
 • Dispută religioasă

                          de Ion Pribeagu

  Deşi port o mare stimă

  Şi am respectat mereu

  Şi pe popă şi pe pastor

  Şi pe rabinul evreu

  Totuşi eu am o remarcă

  Deşi nu e paradox

  Însă cel mai vesel popă

  Este popa ortodox.

  Fie praznic, nunţi, botezuri
  Sau la orice slujbă sfântă
  Chiar şi la înmormântare
  Popa cântă, popa cântă.

  Dar cel mai deştept dintr-înşii
  Mai dibaci, mai diabolic
  Este fără îndoială
  Bruder, pastorul catolic.

  Auziţi iubiţi prieteni
  Ce abil, ce diplomat
  Pe toţi tinerii îi însoară
  El rămâne neînsurat.

  Cel mai crunt însă-i rabinul
  Ăsta, merge-n contra firei
  Vrea mortiş ca să distrugă
  Fericirea omenirii.

  Auziţi ce barbarie
  Zău că merită bătaie
  Unde trebuie să adauge
  Rabinul de acolo taie!

  (circumcizia)  0 0
 • 08/12/14--08:32: Europa de est
 • Vicepresedintele Dumei de Stat: Europa de est va si STEARSA de pe fata pamantului

  autor: FrontPress12.08.2014

  jiriExcentricul Vladimir Jirinovski, vicepreşedinte al Dumei de la Moscova (Camera inferioară a Parlamentului Federaţiei Ruse) şi liderul Partidului Liberal Democrat, cunoscut pentru ieşirile sale xenofobe şi provocatoare, s-a lansat într-o serie de ameninţări la adresa statelor din Europa de est. 
  „Polonia şi statele baltice vor fi pur şi simplu şterse de pe faţa pământului, spulberate. Nimic nu va mai rămâne acolo. Şefii acestor state pitice ar trebui să se gândească mai bine cine sunt”, şi-a început politicianul rus seria de ameninţări într-o intervenţie la postul naţional de televiziune Russia 24.
  „Toate problemele legate de război şi pace în general şi cele legate de Ucraina în particular vor fi rezolvate de o singură persoană, liderul Federaţiei Ruse”, a continuat Jirinovski, un susţinător al lui Vladimir Putin, informează un portal de ştiri polonez, citat de Mediafax.
  „Desigur, nimic nu ameninţă America, pentru că este departe, dar ţările est-europene riscă să fie distruse complet. Aceasta din vina lor, pentru că nu putem accepta ca avioane şi rachete să fie lansate spre Rusia de pe teritoriul lor. Pentru a le distruge, ne sunt suficiente 30 de minute înainte de masa de prânz”, a adăugat liderul extremist rus, referindu-se la sistemele antirachetă amplasate de americani în Polonia şi în România, la Deveselu.
  Jirinovski, al cărui tată era de origine evreu polonez, s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o serie de remarci xenofobe la adresa popoarelor care au făcut parte din fosta Uniune Sovietică şi nu numai. Stilul demagogic, agresiv şi fantezist al politicianului rus nu a făcut altceva decât să decredibilizeze discursul naţionalist din parlamentul de la Moscova. Printre “perlele” lui putem aminti propunerea ca bărbaţii ruşi să poată să aibă mai multe neveste în vederea creşterii demografice şi ideea conform căreia fostele republici sovietice, inclusiv Republica Moldova, ar trebui să intre în componenţa Rusiei ca districte federale. Deasemenea, la începutul anilor ’90, Jirinovski a afirmat despre România că este un stat artificial locuit de țigani italieni, care s-a format prin desprinderea de teritorii de la vecinii Rusia, Bulgaria și Ungaria.

  Cu toate acestea, când interesul Rusiei a fost destabilizarea Ucrainei, Jirinovski s-a arătat mai “binevoitor” faţă de români. Acesta a declarat în primăvara acestui an că singura soluţie pentru “liniştirea” Ucrainei este cedarea teritoriilor ocupate din vest României, Poloniei şi Ungariei. “Aceste două părți ale Ucrainei, de Est și de Vest, sunt total incompatibile. Nu poate niciun fel de internaționalism să ajute în acestă situație. Vestul Ucrainei, care face acum cea mai mare gălăgie, am fost nevoiți să-l luăm de la Polonia pentru ca armata hitleristă să rămână cât mai departe. Transcarpatia am luat-o de la unguri din același motiv. Iar Bucovina și Basarabia am luat-o în 1939. Dacă nu era Hitler, nu atingeam aceste pământuri”, a spus la vremea respectivă politicianul de la Moscova. Sursa:FrontPress.ro

  0 0
 • 08/12/14--08:49: :)))


 • 0 0
 • 08/12/14--10:06: Ion Pribeagu

 •  
  Foto: Sofia Loren

  Tovarăşului meu întru mansardă

  Aseară mi-a venit proprietara,
  Madame Ecaterine Bobnăut,
  Punându-mi în vedere să mă mut,
  Că n-am plătit chiria toată vara.

  Am opinat că timpul nu-i trecut,
  Că dacă scriu romanul “Donna Clara”,
  O să mă proslăvească toată ţara
  Din Dorohoi şi până la Sascut

  I-am spus, apoi, că noaptea-i aurită,
  Că m-a trădat o damă din elită
  Şi a fugit c-un prinţ din Slobozia ;

  Şi-am plâns pe-altarul dragostei defuncte,
  Şi m-a îmbrăţişat şi … puncte … puncte …
  Şi m-a convins că mi-am plătit chiria.

  0 0
 • 08/12/14--21:25: Minoritari
 • Premiera istorica in scolile publice din SUA: ALBII au devenit MINORITARI

  autor: FrontPress13.08.2014

  scoalaOdată cu începerea din toamnă a noului an şcolar, va avea loc în sistemul educaţional de stat din SUA o premieră istorică: pentru prima oară elevii non-albi vor fi majoritari. Aceste estimări oficiale au fost oferite de Centrul Naţional pentru Statistici privind Educaţia (NCES).
  Este estimat că doar 49,8 la sută din elevii americani care vor merge din toamnă pentru prima oară la o şcoală publică vor fi nativi albi non-hispanici. Cu toate că sunt pubţin sub jumătate, albii tot vor alcătui cel mai mare grup rasial din şcolile americane, dar nu vor mai fi majoritari.
  Conform Associated Press, predicţiile NCES arată că din totalul “bobocilor” aproape 25 de procente vor fi hispanici, 15 procente vor proveni din familii de culoare iar alte 5 procente vor avea origini asiatice. Restul procentelor aparţin amerindienilor şi copiilor metişi, proveniţi din familii mixte.
  Această ştire vine pe fondul unor schimbări demografice majore care au loc în SUA. Biroul Federal de Statistică estimează că minorităţile vor surclasa comunitatea albă, ca cel mai mare grup distinct din ţără, până în anul 2043. Deja din 2010-2011 majoritatea nou-născuților din Statele Unite sunt non-albi. Acest lucru se datorează în principal ratei scăzute a naşterilor în familiile americanilor albi şi a imigraţiei masive. Sursa: FrontPress.ro

  Color-White-US-baby-minorit

older | 1 | .... | 144 | 145 | (Page 146) | 147 | 148 | .... | 171 | newer