Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 18 | 19 | (Page 20) | 21 | 22 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 01/28/13--07:14: Pichetare

 • Pichetare nationalista la sediul FMI (FOTO+VIDEO)

  autor: FrontPress 28.01.2013
  FMIÎn ciuda vremii deosebit de friguroase, o delegaţie de membri şi simpatizanţi ai Partidului “Totul Pentru Ţară” a participat la pichetarea sediului reprezentanţei Fondului Monetar Internaţional din Piaţa Unirii din Bucureşti, protestând faţă de politicile antisociale şi antinaţionale promovate de acest for şi faţă de toate guvernările de după 1989 care timp de 23 de ani au trădat interesul naţional permitând imixtiuni inadmisibile ale FMI care au adus economia românească în pragul colapsului.
  Protestatarii au ţinut ca înaintea încheierii vizitei delegaţiei FMI în România să transmită acesteia adevărul cu privire la sentimentele de ostilitate profundă ale majorităţii românilor faţă de această instituţie de camătă internaţională.
  Vorbitorii au evidenţiat faptul că împrumuturile de la FMI ale guvernanţilor de după 1989 s-au făcut fără ca românii să fie consultaţi şi fără o minimă transparenţă a cheltuielilor care s-au facut cu aceşti bani împrumutaţi cu o dobândă enormă. Ca atare, poporul român nu trebuie să recunoască aceste împrumuturi făcute de nişte guvernanţi ilegitimi, votaţi de mai puţin de jumătate din românii cu drept de vot, mai ales că aceşti guvernanţi nu au respectat nici măcar opţiunea poporului de reducere a numărului de parlamentari la 300, sfidându-i pe români prin mărirea la 588 a aleşilor din Parlament o cifră mai mare chiar decât Congresul SUA! Ei sfidează în continuare, în condiţiile în care există familii fără locuinţe, cheltuind banii plătiţi de români prin taxe şi impozite, pe chirii exorbitante sau pe camere la hotel.
  De asemenea s-a evidentiat că FMI şi guvernările de după 1989, care au acceptat politicile antisociale şi antinaţionale în schimbul împrumuturilor, sunt principalii vinovaţi pentru genocidul fără arme care s-a produs împotriva poporului român pentru toţi copiii şi pensionarii morţi din lipsă de medicamente, pentru închiderea de spitale, pentru scăderea drastică a natalităţii şi pentru numărul mare de oameni de valoare alungaţi din România de aceste măsuri de austeritate, în condiţiile în care membri ai FMI au recunoscut cu seninătate că aceste măsuri au fost greşite. S-a scandat: “Afară, afară, cu FMI din ţară!” “Să luaţi banii de-mprumut / De la cei ce l-au făcut!”, “Jos guvernul FMI”, “Plecaţi acasă!”, “FMI, club de hoţi / Cămătari şi mafioţi!” ş.a.. Biroul de presă al Partidului “Totul pentru Ţară”
  612345


  0 0
 • 01/28/13--08:03: Anunt

 • Anunt RENEL
  Pentru toti cei care sunt nemultumiti de cresterea pretului la energia electrica in anul 2013, iata si raspunsul celor de la ENEL
   
  Stimate consumator,
  Va facem cunoscut faptul ca intelegem supararea dv. in legatura cu recenta crestere de preturi. 
  Dar, trebuie subliniat faptul ca in timp ce cresterea preturilor a fost decizia noastra, a fi suparat este decizia dv.
  Noi suntem o companie mare, asa ca veti plati ceea ce va spunem noi sa platiti. 
  Este decizia noastra si este lege...
  Aceasta nu este alegerea dv.
  Noi avem puterea, dv. aveti nevoie de putere (electrica).
  Ce pacat ! Nasol sa fim in pielea dv.
  Am atasat o mica fotografie ca sa va ajutam sa intelegeti raspunsul nostru.
  Va dorim o zi buna si continuati sa fiti buni platnici ai facturilor noastre! 
  ENEL
   
   
   
   
  Cand guvernul a inceput sa vanda/privatizeze ramurile economice strategice ale tarii s-a procedat de fapt la aservirea tarii/populatiei la cheremul marilor capitaluri.
  Guvernul ar fi vandut si populatia, dar cei mai valorosi au plecat iar pe cei ramasi nu-i cumpara nimeni doar ii exploateaza.
  Distribuiţi

  0 0
 • 01/28/13--08:17: Bancuri...


 • -         La noi în familie criza a lovit atât de tare, încât soţia face sex cu mine doar pentru că nu-şi mai poate permite să cumpere baterii!
  ...............
  Un vierme ii spune prietenei sale:
  Daca nu te mariti cu mine, ma arunc in fata gainii!
  ...............
  Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti.
  La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe:
  -         Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj?
  -         D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.
  -         Da` de ce, ma?
  -         Da` cine dracu te grabeste?
  ...............
  La concursul de biliard:
  - Stimabile domn, nu avem nici un dubiu în privinţa potenţei dumneavoastră, dar vă rugam ca următoarea partidă s-o jucaţi cu tacul!
  .............. 
  -         Draga mea, în 3 ore trebuie sa iesim.
  -         Dar, dragul meu, abia mi-am spalat parul, nu se va usca pâna atunci!
  -         Draga mea, pentru cazuri din astea exista uscator. În cazuri exceptionale fier de calcat, iar în cazuri extreme foarfeca. Deci alege!
  ...............
  Examenul pentru obtinerea permisului de conducere. Blonda urca în masina.
  -         Multumesc, ati picat! - spune examinatorul.
  -         Cum sa nu trec când nici nu am pornit?
  -         Te-ai asezat pe bancheta din spate!
  ...............
  -         De ce canta cocosul toata viata?
  -         Pentru ca are cate neveste vrea si nici o soacra!
  ...............
  -         De cand m-a cunoscut, prietena mea si-a schimbat stilul de a face sex.
  -         Palpitant...Si ce stil prefera acum?
  -         Stilul "fluture".
  -         Cum asa?!
  -         Pai, nu vrea sa facem sex decat dupa ce-i flutur banii pe la nas...
  ...............
  -      Aici politia! Deschideti!
  -       Doamne cat se fura in tara asta! Nici cu ce sa sparga o usa nu mai au!


  0 0
 • 01/28/13--11:00: Agent MOSSAD ?


 • Este IPS Daniel agent MOSSAD-ului?

  Foto: Sigla MOSSAD

  Întrebare: Este IPS Daniel agent al MOSSAD-ului in România?


  Se spune despre IPS Daniel ca este franmason in grad 33 si ca este agent MOSSAD racolat de acest serviciu secret in perioada in care a facut o vizita ecumenica la Ierusalim. Se mai spune, ca in cadrul acestei vizite, IPS Daniel a efectuat o operatie pentru a i se implanta un cip electronic.
  Intrebare: are curajul si se poate supune IPS Daniel unei expertize medico-legale independente pentru a se verifica acest lucru?

  0 0
 • 01/28/13--22:44: Apel

 • Apelul ND-Italia catre romanii din diaspora (2013)

  autor: FrontPress29.01.2013
  ND ItaliaDiaspora românească are datoria de a nu uita că soarta României depinde și de acțiunile pe care românii din afara granițelor le întreprind. Noua Dreaptă (ND) este conștientă că diaspora care s-a format după 1989 a fost influențată de situația economică dezastruoasă din România și că românii nu au plecat de bunăvoie ci au fost „alungați” de guvernanții incompetenți și corupți care s-au succedat din 1989 până astăzi.
  ND este conștientă că regimul politic post-decembrist a fost doar o schimbare aparentă și că în esență, din 1989 până astăzi, în funcțiile de conducere au avut acces doar foștii colaboratori ai regimului ceaușist, rudele și acoliții acestora. În astfel de condiții, puține persoane capabile și necompromise de comunism au reușit să intre și să facă parte din elita națională post-decembristă. Având în vedere că meritocrația și-a găsit loc doar în discursurile demagogice ale politicienilor aflați în campanie electorală, și mai mulți români au luat calea străinătății.
  ND este conștientă că toate partidele post-decembriste nu sunt decât o emanație a FSN-ului de sorginte comunistă și că după 1989 toate organizațiile politice s-au comportat ca niște grupuri de interese care au împărțit funcții, bani și privilegii membrilor și finanțatorilor de partid. În aceste condiții nu este exagerat să afirmăm că în România nu a existat și nu există o democrație veritabilă. Drept urmare, alți români au părăsit țara.
  Cu toate acestea, ND-Italia dorește să reamintească conaționalilor din diaspora că etapa prin care trece România de după 1989 este una temporară, că regimul politic pseudo-democratic poate fi reformat iar oamenii politici care au întreținut acest regim falimentar pot fi trași la răspundere. Însă pentru ca această fază să fie depășită și pentru ca o schimbare veritabilă să aibă loc este nevoie ca și românii din diaspora să se implice mai serios în efortul de redeșteptare națională, de revigorare spirituală și de reînnoire a instituțiilor statului.
  Datoria noastră este să nu uităm că suntem români și că asta implică să nu fim indiferenți la soarta țării noastre. „Îndeplinirea datoriei, în momente critice, este un merit deosebit”. (Democrit) Biroul de Presă al Noii Drepte Italia

  0 0

  Dacă eşti amabil cu cei din afară, dar nu cu cei din propria ta familie, ai probleme care trebuie discutate. Aşa că citeşte următorul lucru: “Copiii erau gălăgioşi, supărăcioşi, imposibili. Eram obosit şi sătul. Aşa că m-am hotărât să fug de toate şi să am o zi doar pentru mine – o zi în care să fac ce vreau eu. Voiam să profit la maxim şi să fiu cât vreau eu de lacom.  Nu voiam să am grijă de nimeni altcineva decât de mine. Am ieşit în mare viteză din casă cu 60 de lire în buzunar. “In sfârşit, am reuşit!” mi-am spus eu în timp ce conduceam pe şosea. Ei bine, m-am dus la un magazin, m-am delectat într-o librărie şi am cumpărat colecţia de poezii ale lui Walt Witman Apoi m-am dus la McDonald’s şi am comandat doi hamburgeri, propria mea porţie mare de cartofi prăjiţi şi propria mea băutură mare.  Am mâncat totul fără să fiu întrerupt, fără să dau nimănui murătura sau să şterg pe cineva la gură, la nas sau la fund. Apoi am mâncat cea mai mare îngheţată de ciocolată pe care am putut-o găsi. Eram liber! Aşa că m-am dus la cinema şi m-am uitat ia un film fără să cumpăr floricele de porumb, fără să tin pe nimeni în poală, fără să însoţesc pe nimeni la toaletă. Eram un om liber. Profitam la maxim – şi mă simţeam nefericit. Când am ajuns acasă, toată lumea dormea. Când am intrat încetişor în dormitor, soţia mi-a şoptit: “Ne-a fost dor de tine”. Am răspuns: “Şi mie”. Nu am mai fugit niciodată de acasă!” Psalmistul a scris: “Nevastă-ta este … înăuntrul casei tale; copiii tăi stau … împrejurul mesei tale. Aşa este binecuvântat omul” (v. 3-4).


  0 0
 • 01/28/13--23:21: Un banc... sec...


 •  I-am zis sotului meu că, dacă nu îmi cumpără o rochie nouă, ies goală pe stradă, să vadă lumea că nu am cu ce să mă îmbrac!
  - Si ce a zis?
  - Dacă tot iesi ..

  0 0

  • luna martie aduce vesti proaste bolnavilor • se va introduce coplata iar durata perioadei de spitalizare se va diminua • managerii unitătilor sanitare care timp de trei luni vor acumula datorii, vor fi demisi •

  Sistemul sanitar ar putea cunoaste schimbări importante chiar din luna martie, românii urmînd a primi de Mărtisor cîteva vesti proaste. Ministrul Sănătătii, Eugen Nicolăescu, a anuntat luni, 28 ianuarie, că în urma acordului semnat cu FMI se vor schimba unele lucruri în sistemul sanitar. Astfel, se va introduce de la 1 martie coplata dar autoritătile au tinut să linistească pacientii si spun că va fi o sumă modică, nu mai mare de 10 lei, si se va percepe doar la externarea din spital. Tarifele exacte pentru fiecare serviciu în parte se vor regăsi în viitorul contract cadru pe acest an care urmează a fi negociat pentru a se aplica din martie. Coplata se va percepe pentru toate serviciile medicale, cu exceptia celor de urgentă dar tot în viitorul contract se va stabili clar pentru ce se va plăti suplimentar. De asemenea, s-a mai precizat că această taxă va fi percepută în prima etapă doar în spitale. Asta înseamnă că la cabinetele medicilor de familie precum si la medicii specialisti din policlinici lucrurile vor rămîne la fel ca si pînă acum, adică fără plată.
  O altă veste anuntată de ministrul Nicolăescu se referă la revizuirea listei medicamentelor gratuite sau compensate. Acest lucru va însemna că unele dintre medicamente vor fi eliminate de la compensare iar pentru altele seva reduce procentul decontat de stat. Din păcate, în ultimii ani au mai avut loc astfel de revizuiri iar în urma acestora pacientii au avut mai mult de plată pentru retetele lunare. O altă schimbare anuntată de mai marii de la Bucuresti se referă la reducerea duratei perioadei de spitalizare si cresterea bugetului pentru policlinici, astfel încît oamenii să îsi rezolve preponderent problemele medicale în ambulatoriu, si nu în spitale.
  Pentru a descuraja neimplicarea directorilor dar si pentru a-i face mai atenti la modul de cheltuire a banilor, ministerul trece la amenintări directe pentru managerii unitătilor sanitare. Astfel, potrivit acordului semnat cu FMI, directorii care acumulează datorii timp de trei luni consecutiv vor fi înlocuiti din functie. Pentru aceasta, se vor face evaluări trimestriale, care să arate cît de eficient este managementul. Culmea este că, în acest moment, directorii de spitale sînt numiti de către autoritătile locale ce administrează spitalele, dar ministerul are si el dreptul de a decide. În aceste conditii, soarta multor directori nu este deloc de invidiat, ei avînd de dat socoteală nu doar în fata unui singur sef. Toate aceste schimbări sînt anuntate pentru luna martie iar oficialii spun că nu mai e loc de nici o amînare, asa cum s-a mai întîmplat în trecut.

  Articol afisat de 382 ori  |  Alte articole de acelasi autor |  Trimite mesaj autorului
  (Magda VASILACHE)

  0 0

  În câțiva ani, romașcanii riscă să nu mai aibă după ce bea apă, la propriu. Primarul Laurențiu Leoreanu a declarat, astăzi, că 40% din puțurile de captare de la Pildești, de pe râul Moldova, nu mai sunt operaționale, ceea ce pune în pericol alimentarea cu apă a orașului. Edilul spune că a discutat și cu parlamentarii care au ca responsabilitate zona Romanului și le-a cerut acestora să facă lobby pentru a se aloca bani, de la Ministerul Mediului, pentru refacerea albiei râului. Problema este una veche, cunoscută de autorități încă din 1996. "Râul Moldova are o abatere de la vechea albie. Încă din 1996 s-a realizat un proiect pentru reabilitarea zonei puțurilor, însă acesta nu s-a realizat. În ultimii trei ani, s-a reușit, printr-o investiție gestionată de Apele Române sub tutela Ministerului Mediului, modificarea cursului râului Moldova, dar aceste lucrări sunt finalizate doar pe jumătate. Din cele 96 de puțuri, 43 nu mai funcționează, astfel încât retragerea pânzei freatice poate deveni, în timp, o problemă reală și gravă pentru municipiu", a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.
  De vină pentru această situație sunt, spun autoritățile, seceta și excavările necontrolate, în special a celor de până la 1990. Primarul Romanului spune că nu are o estimare a costurilor necesare, dată fiind faptul că investiția nu s-a realizat din bugetul local, ci din bugetul Ministerului Mediului. "În ultimii trei ani, am făcut lobby pe lângă Consiliul Județean, Prefectură și Apele Române și am reușit să realizăm 50% din investiție. Neterminând lucrările, nu s-a revenit la capacitatea normală de funcționare. Dar, dacă nu se lucrează, nu numai că nu rămânem constanți pe situația de azi, dar aceasta se va agrava în timp, deoarece pânza freatică se retrage. Am discutat cu parlamentarii Ioan Chelaru, Ioan Munteanu și Elena Udrea, pentru ca această investiție să ajungă în atenția Ministerului Mediului. Râul Moldova este un râu capricios, care își modifică în timp cursul, iar o soluție este absolut necesară", a mai precizat primarul Laurențiu Leoreanu.
  Încă din jurul anului 2004 s-a discutat despre varianta preluării de apă din conducta de la Timișești - Iași, însă autoritățile locale romașcane spun că această soluție ar fi una scumpă. "Apa de la Timișești vine prin două repompări, astfel încât prețul apei ar crește cu cel puțin 40%. Am mai discutat cu cei de la ApaServ despre o aducțiune de apă, varianta prin cădere, dar sumele sunt foarte mari", a mai spus primarul romașcan.
  Anul trecut, pentru aproximativ o lună, romașcanii au primit apă cu țârâita, în sensul că, pe timp de noapte, s-a sistat furnizarea apei, astfel încât rezervoarele de apă să poată fi reîncărcate și să asigure pe timpul zilei alimentarea non stop a municipiului.


  0 0
 • 01/29/13--02:05: Medalion pentru jurnaliști
 • Cine spune că presa este câinele de pază al societății trebuia să reamintească de faptul că maidanezii trebuie crotaliați. Spun asta după ce și jurnaliștii din Roman, prieteni buni cu primarul stăpân, vor purta o etichetă, nu la ureche, ci la gât, pentru a putea intra în Primăria Roman. Ceea ce, săptămâna trecută, părea o simplă glumă, s-a transformat într-un scenariu de film inspirat din viața reală. Un fel de telenovelă în care toată lumea se pupă cu toată lumea, dar, ca să dureze mai mult, se folosește intriga.

  Dis-de-dimineață, în Primăria Roman se intra doar pe bază de buletin, indiferent că erai muritor de rând sau muritor după informații. Cei care au întrebat în baza a ce se cere legitimarea, polițistul local le oferea două hârtii scoase la imprimantă, copii după două articole: unul de pe News-Roman (citiți aici)și unul de pe My Voice (citiți aici). Mulți s-au supărat, mulți au râs, mulți s-au mirat, iar singurul - primarul - a explicat că, pe viitor, jurnaliștilor li se va oferi un fel de lanț cu ecuson, pentru a avea acces fără seria de buletin în instituție. Lanțul va fi lung, adică va fi ca și până acum, dar e mai bine să ne învârtim în jurul cuștii, să prindem poftă de mâncare, ca să nu uităm de ce pupăm mâna celui care ne-a hrănit. Și cică în România e criză, dar bine că ne pieptănăm.
  Claudia Matei


  0 0
 • 01/29/13--05:47: VIKINGII

 • Vikingii – Furtuna se apropie (VIDEO)

  autor: FrontPress29.01.2013
  vikingPostul american History Channel va lansa un mini-serial istoric dedicat vikingilor, premiera fiind programată pentru duminică, 3 martie anul acesta. Producţia “Vikings – The storm is coming” (Vikingii – Furtuna se apropie) este o dramă care va descrie aventurile lui Ragnar Lothbrok, erou real care a devenit legendă în Evul Mediu datorită literaturii europene din acele vremuri.
  Citeste si:


  0 0
 • 01/29/13--06:29: MICROPURCELUL

 • 11 pm

  Ultimul răcnet al modei: micropurcelul!

  Când au apărut pe piaţă, au creat o adevărată isterie printre vedetele de la Hollywood.

  Autor: Roxana Roseti
  Acum sunt din nou în trend, şi fac furori, mai ales printre copii. Şi la început, şi acum, trendul a plecat tot din Marea Britanie, unde copiii nu mai visează la jucării, telefoane scumpe sau laptopuri, deoarece toţi îşi doresc un micropurcel drept animal de companie!
  Inteligenţi şi afectuoşi Cu o lungime de doar 35 de centimetri, purceluşii nu sunt deloc o achiziţie la îndemână: costă între 620 şi 1.400 de euro. Interpretul personajului Ron Weasley din Harry Potter se numără printre vedetele care şi-au cumpărat unul. Singura specialistă în creşterea acestor purcei, Jane Croft, spune că vânzările s-au triplat în ultimele luni. Are şi o explicaţie: „micropurceii sunt foarte inteligenţi şi afectuoşi şi, contrar percepţiei generale, nu miros urât şi nici nu fac mizerie”!

  0 0
 • 01/29/13--10:24: Un banc... • Intr-o firma de contabilitate, 4 femei in birou: sefa (nu se specifica ce culoare de par) si 3 contabile, una bruneta, una roscata, si cealalta blonda. De la o vreme, sefa pleca totdeauna mai devreme de la serviciu, sub diverse pretexte. Intr-o zi, se gandesc fetele ca daca sefa pleaca, pleaca si ele. Zis si facut, si cum a iesit sefa pe usa , hop si ele, sa profite de 2 ore libere. Bruneta, merge direct la sala de fitness, profitand de faptul ca are timp mai mult sa fie in forma. Roscata merge la cumparaturi. Blonda, ca o sotie cuminte si iubitoare, merge acasa, sa profite de 2 ore in plus langa sotul ei iubit. Acasa, insa, dupa ce intra, aude zgomote din dormitor, si cand se uita pe furis pe usa , ii vede pe barbatu-sau si pe sefa ei. Tiptil, se strecoara afara din casa fara sa zica nimic si se duce in parc, asteptand sa treaca timpul… A doua zi, sefa iar dispare cu doua ore inainte de terminarea programului… Celelalte vor si ele sa plece, numai blonda statea la birou.
  – Haide, tu nu pleci?
  - Nu, nu plec, ca ieri era cat pe ce sa ma prinda sefa!


  0 0
 • 01/29/13--20:35: La un pahar de vorbe....

 • Creşterea cu 10% a accizei la bere..............
  Între propunerile de modificare a Codului Fiscal se află şi creşterea cu 10% a accizei la bere. Analiştii economici contactaţi de TNR au realizat o listă a celor mai dramatice urmări pe care le poate avea o asemenea măsură de scumpire a berii:

  • Oamenii vor ajunge să îşi facă şpriţ cu bere;
  • Româncele îşi vor pierde reputaţia de femei frumoase, fiindcă în sfârşit bărbaţii le vor vedea aşa cum sunt;
  • Oamenii care or să umble beţi pe stradă puţind a bere vor fi trataţi cu respect, dat fiind că e clar că sunt din elita societăţii;
  • Cocalarii care vor să pară că au bani or să-şi pună pe lanţul de chei şi un desfăcător de bere pe care or să-l arunce ostentativ pe masă ca să agaţe;
  • Va creşte rata divorţurilor deoarece bărbaţii vor sta mai mult cu familia şi soţiile îşi vor da seama cam ce tâmpiţi şi-au luat;
  • Ziua Bărbatului se va transforma în Ora Bărbatului;
  • Berea nu se va mai cumpăra cu sticla, ci cu cinzeaca;
  • Mulţi vor merge să-şi ia din Germania beri la mâna a doua, desfăcute relativ recent dar din care s-a băut foarte puţin;
  • Doar românii din topul 300 al averilor îşi vor mai permite bere la PET;
  • Expresia „Ieşim şi noi la o bere?” va însemna că îţi iei minim zece prieteni cu tine şi puneţi bani împreună ca să luaţi o bere;
  • Membrii MISA vor fi cei mai afectaţi, fiindcă nu vor mai avea după cine să bea;
  • Tinerii care vor să se dea mari or să-şi adauge în pozele de pe Facebook câte o halbă de bere făcută în Photoshop;
  • Va deveni extrem de populară expresia „Berea după bere e faliment”;
  • Femeile nu vor mai primi seara flori de la bărbaţii lor, pentru că nu va mai exista niciun motiv;
  • Industria murăturilor şi alunelor va intra în colaps;
  • Numărul concediilor medicale va scădea extraordinar dar şi team-buildingurile vor dura maxim 2 ore pentru că după aceea colegii de serviciu îşi vor da seama cât sunt de neinteresanţi


  Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar.
  Una dintre ele o intreaba pe cealalta:
  - Ce-ai zice de niste bere?
  - N-ar strica, dar mi-ar fi rusine sa cumpar asa ceva.
  - Nici o problema, rezolv eu.
  Iau ele o cutie cu 6 beri si se duc la casa.
  Casierul se uita foarte mirat si calugarita zice:
  - Asta-i ca sa ne spalam parul.
  Caiserul, fara sa ezite, se apleaca sub tejghea si pune o punga de covrigei linga bere:
  - Sa nu va uitati bigudiurile.


  Discutie la Dacia :
  - Ce ar trebui schimbat ca masinile noastre sa corespunda normelor internationale?
  - Normele internationale.


  Ce diferenta este intre un teolog si un geolog?
  De la cer la pamant.

  Oamenii de stiinta jucau ascunsa in Rai. Se pune Einstein si incepe sa numere.
  Toti se ascund pe unde gasesc, numai Newton ia o creta, traseaza un patrat cu latura de 1 m si se aseaza in mijlocul lui. Dupa ce termina de numarat, Einstein se intoarce si, binenteles il vede pe Newton :
  Einstein: - Te-am vazut. Tu esti Newton .
  Newton : - Imi pare rau, dar nu sunt eu.
  Einstein: - Cum adica nu esti tu? Te cunosc f bine. Esti Newton.
  Newton : - Ia priveste mai atent. Ce vezi?
  Einstein: - Tu in mijlocul unui patrat cu latura de 1 m.
  Newton : - Pai si ce inseamna Newton pe metru patrat?
  Einstein: - Pascal.
  Newton : - Pai vezi, el e! 

  0 0
 • 01/29/13--22:51: Ipocrizie

 • Ipocrizia gentlemanului idiot

  autor: FrontPress30.01.2013
  charlesNiciodata nu am avut o impresie prea buna despre britanici. O natie de cocosi care beneficiind de pozitia geografica ideala este normal ca au putut domina lumea oarecand si e normal ca de atunci s-au tot cam obisnuit cu traiul bun si cu statutul de stapanii lumii. De altfel, exista un analist geopolitic american – Webster Tarpley – care ii considera inca pe englezi adevaratii beneficiari ai dominatiei anglo-americanie, prin puterea financiara a cloacei de viespii numita Londra unde bancherii pun la cale ce popoare sa mai fie bombardate sau care sa mai moara de foame din cauza cresterii pretului la grau – consecinta directa a inflatiei de bani falsi, la dobanzi apropiate de zero de care beneficiaza mai ales palierele superioare ale piramidei financiare. Este adevarat ca in ultimul timp, bancherii au cam luat pauza si s-au refugiat pe insule de lux. Am aflat asta cu stupoare dintr-un documentar realizat de BBC (Super Rich The Greed Game).
  Este adevarat ca nu toti britanicii sunt bancheri si ca raportul de 99% saraci si 1% bogati se pastreaza si la ei, desi la pretul imobiliarelor din Londra putem trage concluzia ca 1% nu sunt doar 1%. Poate sunt 1% daca comparam in scala miliardelor, dar milionari sunt sute de mii (conform aceluiasi documentar mentionat mai sus).
  Asadar, fac public prin acest blog chemarea catre Printul Charles sa respinga vehement tentativele de a-i intimida pe romanii care vor sa castige un ban cinstit si sa beneficieze de dreptul lor de cetateni ai Uniunii Europene – din care si Marea Britanie este inca parte – de a munci si de a trai oriunde. Ne-ati indoctrinat pana ne-a venit greata cu atata europenism si acum cand veni vorba sa castigam si noi o bucata de paine voi faceti pe marii civilizati si superiori si va speriati numai la gandul ca va veni romanul sa ia locul de munca al englezului. Aveti dreptate sa va fie frica lenesilor si sclifositilor. Dar tu draga Charles, ca un viitor rege ce te doresti care are bun simt si mimezi un oarecare respect fata de Romania, cum de stai si taci? Unde este dragostea ta fata de Romania si fata de poporul roman care cu multa ipocrizie ti-ai aratat-o? Cum vei mai avea curajul sa te-arati pe-aici daca nu faci nimic acum? Sau poate iti plac doar padurile noastre si frumusetea naturii si te-ai bucura poate chiar sa disparem cu totul de pe-aici si sa-ti faci tu castele si parcuri naturale in care sa vanezi in libertate si sa vezi doar tarani imbracati in haine nationale care te servesc si ti se inchina precum unui mare print ce te crezi. Noi iti spunem si tie ca si lui Baiazid: “tot ce misca-n tara asta mi-e prieten numai mie”, asa ca fa-te prieten cu noi daca vrei sa mai vii pe la noi.
  Nu inteleg de ce va e frica de romani, dragi englezi? Ca o sa va fure portofelele cu maruntisuri si carduri care si-asa fara pin nu pot fi folosite? Dar de ce va speriati, mariti lorzi ca bancherii vostri oricum fura infinit mai mult ca orice tigan. Sa nu uitam ca bancherii vostri au provocat si mentin criza actuala. Sa va reamintesc doua cuvinte cheie decat? OK: “Libor Scandal”, desi mult mai multe alte marsavii se intampla pe la bancile voastre, dar nu conteaza acum. Asadar, daca nu va convine ca suntem co-europeni, va invitam sa iesiti din UE. Vom vedea atunci ce veti manca lenesilor si hotilor care altceva nu ati stiut in toata istoria voastra decat sa traiti din munca sclavilor iar acum pentru ca aveti destui sclavi (si-asa Londra e multi-colora) va e frica de arma noastra secreta impotriva ipocriziei si comoditatii voastre bolnave: tiganii!
  E si normal sa va fie frica pentru ca negrii nostri sunt mai destepti ca ai vostri si veti cunoaste si voi ce inseamna viata traita in compromis, veti intelege in sfarsit ce inseamna drepturile omului in practica, la voi acasa si multi-culturalismul pe care il predicati pana acolo incat ati pus poponari pana si la altar. Ce popor idiot si denaturat! Sa ajungeti pana acolo. Vai de voi!
  Dar nu va speriati, tiganii nostri sunt cumsecade si per total vor aduce o nota de culoare optimista vietii voastre cenusii si pline de tristete. In atmosfera groteasca a oraselor voastre pline de fum si nori, acordeoanele tiganilor si fustele colorate ale tigancilor ii vor veseli pe turisti si le vor crea amintiri placute, sentimente pozitive pe care cladirile voastre pompoase si fetele de ceara ale maritilor vostri regali si aristocrati nu le pot transmite pentru ca nu le au. De Gigel Chiazna
   


  0 0
 • 01/29/13--22:53: Inchisoare

 • Brazilia: 35 de luni de INCHISOARE pentru un “salut nazist”

  autor: FrontPress 30.01.2013

  braziliaUn judecător din Brazilia l-a condamnat în urmă cu o săptămână pe un tânăr de 25 de ani la 35 de luni de închisoare pentru că “a salutat în stil nazist” şi şi-a dezvăluit în faţa unor studenţi evrei tatuajul său cu crucea încârligată (svastica).
  Judecătorul Luciano Silva Barreto de la Parchetul din Rio de Janeiro l-a condamnat pe Luiz Vinicius Consenzo la închisoare după ce l-a găsit vinovat de “incitare la ură rasială”, informează un comunicat al CONIB, o organizaţie umbrelă a comunităţilor evreieşti din statul sud-americam.
  Gesturile lui Consenzo au fost comise în luna decembrie a anului 2010, în faţa Clubului Israeliano-Brazilian, unde avea loc o petrecere a studenţilor evrei de la Universitatea Federală din Rio De Janeiro.
  Poliţia a reuşit să-l identifice şi să-l reţină pe tânăr deoarece acesta a fost fotografiat de participanţii la întrunire. Conform autorităţilor, Consenzo coordona un grup de “neo-nazişti” de pe o reţea de socializare.
  Separat de cazul din Rio de Janeiro, televiziunea Terra anunţa luna trecută că procurorii din Porto Alegre au instrumentat un dosar considerat o premieră naţională, privind patru tineri acuzaţi de “crime motivate rasial”. Luzia Santos Pintos, Fabio Roberto Sturm, Laureano Vieira Toscani şi Thiago da Silva sunt acuzaţi că, împreună cu alţi 10 apropiaţi, au atacat patru evrei pe străzile din Porto Alegre, în 2005.
  Conform recensământului din 2010, pentru prima oară după mai bine de un secol, populaţia non-albă a devenit majoritară în Brazilia. Din aproximativ 191 de milioane de brazilieni, 91 de milioane s-au declarat albi, 82 de milioane ca rasă mixtă iar 15 milioane s-au declarat negri. Practic populaţia albă a scăzut de la 53,7% din totalul populaţiei în 2000 la 47,7% în 2010. Printre grupurile minoritare, două milioane de brazilieni s-au identificat ca asiatici şi 817.000 ca indigeni. Evreii din Brazilia sunt în număr de circa 100.000, deşi unele estimări indică o comunitate de 150.000 de persoane. Sursa: FrontPress.ro
  Citeste si:


  0 0

  În urma anulării concursului din 14-15 ianuarie pentru angajarea a 21 de asistenți medicali, Spitalul Municipal de Urgență Roman a publicat, pe site-ul instituției, un anunț de reorganizare a concursului.


  Conform acestui anunț, concursul ar fi urmat să se desfășoare în zilele de 29 ianuarie, 30 ianuarie, 1 și 2 februarie. Primăria Roman a dispus un control care a avut ca obiect modul de organizare și legalitatea anulării concursului. Pe lângă deficiențele de organizare semnalate, raportul de control a mai arătat faptul că publicarea pe site a anunțului de reorganizare pe 17 ianuarie a fost făcută fără respectarea legii. Astfel, potrivit Hotărârii de Guvern 497/2010, publicarea anunțului trebuie făcută cu cel puțin 15 zile înainte de organizarea concursului, iar anunțul de reorganizare nu respectă termenul legal.
  În consecință, Primăria Roman a cerut spitalului să retragă acest anunț, urmând ca organizarea concursului să fie stabilită la o dată ulterioară.

  0 0

  Marţi, 29 Ianuarie 2013 19:06

  Luni, la Primăria Roman, a avut loc ședința decisivă asupra viitorului conducerii Spitalului Municipal de Urgență Roman (SMUR) și, inclusiv, a concursului pentru ocuparea celor 21 de posturi de asistenți medicali, motivul pentru care s-au și produs schimbările de șefie. Două lucruri sunt clare: controlul efectuat de echipa din Primărie a scos la iveală nereguli în organizarea concursului de angajare a asistenților și demisia medicului Mircea Coadă a fost acceptată. "Raportul realizat de comisia din Primărie a reliefat faptul că trebuia, la organizarea concursului, să fie respectat un alt act normativ, dar nici în cazul acesta nu a fost respectată etapizarea și procedura. Din tot acest eveniment nedorit, singurul lucru bun este că acest concurs s-a anulat, altfel candidații puteau contesta procedura. Pregătim un nou concurs, care să se desfășoare legal, cu transparență, pentru a elimina și bursa zvonurilor, dar și pentru ca fiecare candidat să fie convins că acțiunea de desfășurare a selecției este perfect legală", a precizat primarul Laurențiu Leoreanu. Acesta i-a mulțumit managerului Mircea Coadă pentru colaborare și a precizat că nu-l face vinovat pentru bulibășeala organizării concursului.
  Noul manager va fi numit ca interimar pentru șase luni, așa cum prevede legea, după care Primăria va organiza concursul de ocupare a postului, așa cum a fost și până acum. Obiectivul noului manager este acreditarea Spitalului. "Dacă va reuși acest lucru, va rămâne sigur pe funcție", spune primarul Laurențiu Leoreanu.
  Edilul a fost zgârcit și cu privire la viitorul manager, dat fiind faptul că funcția este apolitică, dar, în practică, se face la recomandarea unui partid sau în urma unor discuții cu partidele importante. Totuși, pe lista candidaților se află trei nume, dintre care unul nu vine din sistemul sanitar. Nu se va face nicio numire, însă, până când Mircea Coadă nu va reveni din concediu, adică la începutul lunii februarie. În termen de zece zile este așteptată să fie făcută cunoscută și data organizării noului concurs pentru ocuparea celor 21 de posturi de asistenți medicali.


  0 0
 • 01/30/13--02:26: Masoneria

 • Decizie juridica fara precedent la nivel mondial: Curentul a invins Masoneria!

  autor: FrontPress30.01.2013
  masonicAstăzi am fost înștiințat că s-a încheiat definitiv un episod juridic ce a debutat în 2010, când un venerabil mason, Pierre Joseph de Hillerin, mâna dreaptă a lui Costel Iancu, un fel de mega șmecherilă cu șorțuleț (fost lăutar la bază), a acționat în judecată ziarul Curentul și pe mine personal cerând pe calea instanței să i se acorde 4.5 miliarde de lei pentru că ar fi fost prejudiciat de articolele scrise în Curentul despre masonerie.
  Iulian Urban a fost avocatul care a dus la bun sfârșit procesul care a durat vreo trei ani și tot el m-a înștiințat astăzi oficial că am câștigat printr-o sentință definitivă și irevocabilă.
  Meseriașul Iulian Urban a avut câștig de cauză și în alte procese care ne-au fost intentate de diferite coțofene de teapa Alinei Gorghiu și Corinei Crețu. Urban a fost singurul parlamentar mișto în fosta legislatură, singurul care nu a acceptat să primească niciun ban de la stat, niciun privilegiu de parlamentar, și a fost în topul intervențiilor și proiectelor înaintate în Senat. Păcat că atâția neica nimeni au intrat acum în Parlament în schimb oameni de valoare cu adevărat dedicați Românieim de felul lui Iulian Urban, au renunțat să se mai implice politic, scârbiți de zoaiele politicianiste care au împuțit spațiul public mai rău că oricând.
  Oricum, până una alta lui Urban i se datorează un precedent la nivel mondial – este pentru prima oară că ziar și un ziarist câștiga într-o astfel de cauză ce implică vârfuri ale puterii oculte ce se pretinde a fi masoneria.
  În premieră națională au fost publicate în Curentul lista șefilor masoneriei din România, cu date complete și apoi și date ce configurau intersecția dintre afacerilor acestora, politica și masonerie. La nivel mondial nu se mai cunoaște nicio situație similară, nu a existat niciodată un precedent al publicării listelor și datelor complete ale șefilor vreunei puteri masonice.
  Evident reacțiile publicării listelor masonilor venerabili din România nu au întârziat să apară. Amenințări transmise pe tot felul de căi și, în final, a urmat procesul care ar fi urmat să atragă și altele în caz ca venerabilul de Hillerin ar fi câștigat. În România nu există principiul precedentului, ca în SUA de exemplu, însă dacă o instanță românească ar fi dat câștig de cauză pretențiilor materiale ale venerabilului mason ar fi putut și restul venerabililor să ceară la rândul lor sume similare de bani – suma totală ar fi atins valoarea unei tranșe FMI, câteva zeci de milioane de dolari.
  “Argumentele” juridice invocate de venerabilul mason au fost dintre cele mai hilare, după cum reiese și din întâmpinarea ziarului Curentul din care putem publica în premieră câteva pasaje, spre amuzamentul publicului.
  Venerabilul considera defăimătoare identificarea publică a calității de mason
  “Să înțelegem că reclamantul considera defăimare identificarea să ca venerabil mason? Dar nu a stabilit nimeni că a fi mason este ceva rău. Ba mai mult, Marea Lojă Națională a fost declarată de Guvernul Adrian Năstase prin HG561/2004, ca fiind de utilitate publică deci nici nu poate fi vorba de vreo defăimare când spui despre cineva că este mason, dimpotrivă. Exemplificarea în acest articol a reclamantului ca fiind venerabil mason s-a făcut după ce domnia sa a povestit în numărul 15 din 2003 al jurnalului oficial al Marii Loje Naționale a României, FORUM MASONIC, cum a devenit mason în februarie 1991. Reclamantul este prezentat în această revistă ca fiind “Mare Ministru de Stat, Supremul Consiliu al RSAA din România” și având gradul maxim de 33.
  Reclamantul însuși povestește despre ritualul de inițiere în masonerie deși inițial “a fost ușor surprins și chiar speriat” : “două personaje îmbrăcate ciudat m-au invitat să le urmez. Ba încă m-au legat la ochi și…” Detaliile se opresc aici dar reclamantul ne asigură că a parcurs acest ritual de “nenumărate ori”. În același articol reclamantul însuși povestește despre ierahia și subordonarea din interiorul masoneriei “Cu fratele Iancu m-am întâlnit de multe ori în momentele mai bune sau mai fierbinți ale istoriei recente a Masoneriei, românești și chiar a celei profane. De fiecare dată în care primeam ceva de făcut în cadrul Masoneriei recunoșteam că undeva decizia să îmi marca destinul.”
  Atașăm articolul din revistă din anul 2003(6003 este anul masonic, pentru că domniile lor se considera înaintea “profanilor”, cu 4000 de ani !!). Așa cum istoricul Horia Nestorescu Bălcești a subliniat “în masonerie se intră, dar nu se mai iese.” Prin urmare identificarea reclamantului ca fiind mason este și va rămâne actuala până la decesul sau.
  De altfel, reclamantul însuși a trecut în declarația sa de interese din noiembrie 2010 faptul că este vicepreședinte al Ritului Scoțian Antic și Acceptat, fapt ce arăt ca la momentul publicării articolelor, încă era mason.
  Reclamantul se plânge de faptul că “majoritatea persoanelor” care îl cunosc au o atitudine de respingere, de defăimare față de domnia sa și față de familia sa, pentru că după ce au citit în ziarul Curentul cele două articole, au înțeles că acel Pierre Joseph de Hillerin despre care se știe cel puțin din 2003 că e mare maestru mason este același cu Pierre Joseph de Hillerin pe care ei îl cunosc.
  Înțelegem că de fapt prietenii l-au identificat abia acum ca fiind Marele maestru mason, Pierre Joseph de Hillerin după numărul de mobil? Am făcut o cercetare jurnalistică și reclamantul este singurul roman ce poartă acest nume deci o confuzie cu altcineva era imposibilă. Tot reclamantul se plânge că familia sa “este supusă de cunoscuți la o serie de întrebări și discuții care scot în evidență pericolul în care aceștia se afla la domiciliu, serviciu sau la școală.”
  În acest caz, fiind vorba de cunoscuți care amenințau trebuia sesizată poliția .
  Boxerii au boală pe masoni!
  Reclamantul sugerează că nu a mai putut candida la funcția de vicepreședinte al FRB din cauza noastră: “intenționam să particip la un concurs pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Federației Romane de Box. În urma acestor articole defăimătoare colegii precum și ceilalți cunoscuți au avut o atitudine de respingere față de mine.”
  Doar după o zi de la depunerea cererii de chemare în judecată pentru suma de 400.000 RON, au loc alegerile unde reclamantul își depusese déjà candidatura de două săptămâni și acesta participă la ”concurs”. Am solicitat și noi câteva puncte de vedere ale celor prezenți la votul din 27.10.2010 care ne-au declarat că nu l-au votat pe reclamant pentru că lucrează la Guvern! Nu a pomenit nimeni de masonerie. De altfel s-a văzut în această vară și reacția sălii la celebrul meci în care a boxat BUTE, sală care a huiduit prelung atunci când Rudel Obreja a mulțumit Ministrului Elena Udrea. La Udrea, cu siguranță respingerea nu a fost din cauza masoneriei, unde se știe că femeile nu sunt acceptate. Începând cu vara lui 2010, reprezentanții Guvernului nu se bucura de o prea mare popularitate iar lumea nu face diferența între cei care iau cu adevărat decizii de tăiere a salariilor sau a pensiilor și un director dintr-un minister. Poate acesta este motivul pentru care cunoscuții reclamantului îl resping și nu faptul că e mason.
  În continuare reclamantul ne menționează că “îndeplinește o funcție publică, respectiv aceea de director al INCS, fapt care îmi lezează onoarea, demnitatea și prestigiul în mediul universitar și științific.” Dacă funcția publică îi lezează onoarea, să demisioneze !
  Venerabilul avea un anturaj dubios care-și băgau și-și scoteau zi de zi!
  Prejudiciul suferit: 1.Reclamantul nu prezintă în ce au constat “gravele” prejudicii. 2.Dacă persoanele din anturajul dumnealui folosesc “comentarii licențioase” poate că acesta (anturajul) nu-l merită pe reclamant!
  Noi încercăm prin intermediul ziarului să educăm cât mai mulți cititori dar nu putem suplini “cei șapte ani de acasă” ai membrilor anturajului reclamantului. De 4 ani am pus la dispoziție săptămânal, pe cheltuiala noastră, o pagină Academiei Romane tocmai în scopul de a mai turna câte o picătură de educație și cultura în mințile cititorilor. Este evident că nici Academia Romană nu mai poate face nimic dacă și anturajul unui profesor universitar folosește un limbaj licențios.
  Reclamantul se plânge că a fost “sunat zi și noapte pe telefoanele private”. Mobilul pe care noi l-am publicat este cel de serviciu. Telefonul sau de acasă (precum și mobilul de serviciu) sunt făcute publice chiar pe site-ul familiei sale www.hillerin.com.
  Oricum pe noi ne-a convins că anturajul familiei sale nu este unul de elită: discuțiile cu cunoscuții i-au făcut familia să se simtă în pericol, aceștia folosesc cuvinte litigioase, îl sună zi și noapte pe telefoanele private. Având în vedere că reclamantul are trei copii minori poate ar trebui sesizate autoritățile competente cu protecția minorilor”.
  Una peste alta, chestiunea venerabililor masoni și a temerilor lor s-a tranșat definitiv, este clar că nu ziariștii sunt de vină dacă lumea se uită la masoni ca la niște ciudățenii (iar dacă și-ar schimba șorțulețele și compasele cu o vestimentație mai de Doamne ajută, poate ar fi și ei altfel priviți de către societate, nu ca niște gospodine sandiloaice și freaky). De George Roncea – Curentul

  0 0
 • 01/30/13--03:03: Evreii

 • Islamistii egipteni au inceput sa nege Holocaustul: Evreii au fost mutati in SUA

  autor: FrontPress 30.01.2013
  egiptNegarea Holocaustului este un fenomen destul de des întâlnit în rândul islamiştilor arabi, dar nu numai, majoritatea ghidându-se după modelul iranian, preşedintele persan Mahmoud Ahmadinejad declarând în repetate rânduri că acesta nu este nimic altceva decât un “mit”, oferit ca pretext pentru fondarea Israelului. Cele mai recente declaraţii în acest sens au venit din Egipul controlat de Fraţii Musulmani.
  Fathi Shihab-Eddim, un consilier al preşedintelui islamist egiptean Mohamed Morsi, a catalogat Holocaustul drept o “farsă” organizată de serviciile secrete americane, afirmând că evreii despre care se spune că au fost omorâţi de regimul naţional-socialist au fost mutaţi în Statele Unite.
  “Mitul Holocaustului este o industrie inventată de America”, a declarat Fathi Shihab-Eddim, consilier al preşedintelui egiptean responsabil de numirea membrilor consiliilor de administraţie ale publicaţiilor de stat din Egipt, relatează Fox News.
  “Serviciile secrete americane, în cooperare cu statele aliate în al II-lea Război Mondial, au creat Holocaustul pentru a distruge imaginea inamicilor germani, pentru a justifica războiul şi masivele distrugeri militare, victimele civile şi atacurile nucleare de la Hiroshima şi Nagasaki”, a spus Shihab-Eddim cu ocazia Zilei de comemorare a Holocaustului.
  Efraim Zuroff, directorul Centrului Simon Wiesenthal, afirmă că declaraţiile reflectă o atitudine periculoasă, dar specifică ţărilor arabe. “Tristul adevăr este că aceste opinii sunt relativ comune în lumea arabă, fiind rezultatul ignoranţei şi atitudinilor negaţioniste ale guvernelor”, a spus Zuroff.
  Acelaşi Centru Simon Wiesenthal, o organizaţie sionistă internaţională cu sediul central în Los Angeles, a realizat la sfârşitul anului trecut un Top 10 al “antisemiţilor” şi al acelora care “urăsc Israelul”. Această listă include artişti, jurnalişti, clerici musulmani, lideri naţionalişti europeni şi chiar suporteri de fotbal. Pe primul loc a fost clasat regimul islamic din Egipt, condus de Fraţii Musulmani. În acest sens au fost menţionaţi doi clerici importanţi, Muhammad Badie şi Futouh Abd al-Nabi Mansour, ambii cunoscuţi pentru retorica lor antisionistă. Cei doi sunt apropiaţi ai preşedintelui Mohamed Morsi. Sursa: FrontPress.ro

older | 1 | .... | 18 | 19 | (Page 20) | 21 | 22 | .... | 171 | newer