Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


Channel Description:

Impreuna vom construi cel mai mare blog scris in limba Romana.

older | 1 | .... | 130 | 131 | (Page 132) | 133 | 134 | .... | 171 | newer

  0 0
 • 06/03/14--07:33: Grupuri
 • Euroscepticii si nationalistii isi fac grupuri parlamentare diferite

  autor: FrontPress03.06.2014

  europaDupă alegerile europarlamentare de la sfârşitul lunii mai partidele eurosceptice şi naţionaliste au câştigat procente istorice, în unele ţări plasându-se pe primul loc, cum sunt cazurile UKIP în Marea Britanie şi Frontul Naţional în Franţa. Cu toate acestea se pare că cele două tabre nu vor colabora în Parlamentul European, intenţionând crearea unor grupuri separate, cu toate că acest lucru le va scădea influenţa.
  Şeful Partidului Independenţei Regatului Unit (UKIP), Nigel Farage, a discutat posibilitatea unei alianţe cu liderul partidului eurosceptic şi populist italian “5 stele” a lui Beppe Grillo. Ambele formaţiuni au în total 38 de mandate. Posibilul grup exclude orice posibilitate de colaborare cu Frontul Naţional al Marinei Le Pen, considerat prea radical.
  În acest grup ar mai putea fi atraşi cei de la partidul eurosceptic Alianţa pentru Germania (şapte mandate) sau Grecii Independenţi (un mandat).
  grillo-farage-530x313Pe de altă parte, lidera naţionaliştilor francezi speră să reuşească formarea unui grup parlamentar propriu, împreună cu alte formaţiuni din Olanda (anti-imigraţioniştii de la Partidul Libertăţii – 4 mandate), Belgia (separatiştii flamanzi – un mandat), Italia (separatiştii de la Liga Nordului – 5 mandate) sau Austria (Partidul Libertăţii – 4 mandate).
  În acelaşi timp Frontul Naţional (24 de mandate) exclude o posibilă colaborare cu maghiarii de la Jobbik (3 mandate), grecii de la Zorii Aurii (3 mandate) sau cu reprezentantul Partidului Naţional-Democrat German, toţi fiind consideraţi la rândul lor “prea extremişti”.
  Rămâne de văzut în ce tabără se vor plasa cei de la Adevăraţii Finalandezi (două mandate), Democraţii Suedezi (două), Partidului Ordinii şi Justiţiei din Lituania (două) sau Partidul Popular Danez (patru).
  Pentru a forma un grup distinct în Parlamentul European este nevoie de cel puţin 25 de aleşi din 7 state diferite.
  VBK-LE_PEN_1505300fIstorucul grupurilor euro-parlamentare de “extremă dreapta”
  Primul grup catalogat ca fiind “de extremă dreapta” a fost, în 1984, Grupul dreptei europene (GDE), prezidat de către tatăl lui Marine Le Pen, Jean-Marie Le Pen, informează Mediafax. În afară de Frontul Naţional, din acest grup mai făceau parte trei partide, şi anume Mişcarea Socială Italiană (considerată “neofascistă”), Uniunea Politică Naţională Greacă (nostalgică după Junta Coloneilor) şi partidul unionist din Irlanda de Nord. GDE a avut în total 17 aleşi, minimum cerut la acea vreme. În 1989, deputatul grec nu a fost reales iar Gianfranco Fini, liderul Mişcării Sociale Italiene, a început o reaşezare a partidului către centru-dreapta şi nu a mai dorit să se alieze cu alte formaţiuni naţionaliste. În lipsa cvorumului necesar, GDE a fost dizolvat.
  În această situaţie, Frontul Naţional a căutat alţi aliaţi. A adunat 17 aleşi, provenind din Blocul Flamand (precursorul partidului separatist Interesul Flamand) şi partidul german Republicanii. A fost astfel creat Grupul tehnic al dreptei europene (GTDE), prezidat de către Jean-Marie Le Pen. Grupul s-a destrămat după ce trei germani au părăsit această structură, din cauza certurilor interne din propriul partid. Ulterior, alţi doi membri din cadrul Republicanilor au părăsit GTDE, din cauza dezacordurilor cu colegul lor flamand. GTDE s-a destrămat definitiv în 1994, Republicanii nemaitrecând pragul electoral.
  Un alt proiect naţionalist în cadrul Parlamentului European s-a numit Grupul “Identitate, tradiţie, suveranitate”, care a funcţionat din ianuarie şi până în noiembrie 2007, preşedinte fiind francezul Bruno Gollnisch. Cei 23 de eurodeputaţi proveneau de la Frontul Naţional din Franţa, Interesul Flamand, Partidul Libertăţii din Austria, Alternativa Socială din Italia, Flamura Tricoloră tot din Italia, partidul bulgar Ataka şi un membru de la UKIP. Deasemenea din această structură a făcut parte şi Partidul România Mare. Grupul s-a destrămat în urma unor declaraţii cu caracter şovin la adresa românilor al italiencei Alessandra Mussolini. Indignaţi de faptul că ceilalţi colegi nu au sancţionat aceste ieşiri, cei şase aleşi PRM au părăsit grupul, care a căzut sub prag, revizuit la 20 de aleşi. Sursa: FrontPress.ro
  0 0
 • 06/03/14--09:33: :)))


 • 0 0
 • 06/04/14--05:28: Trianon
 • Traiasca Trianonul!

  autor: FrontPress04.06.2014

  trianonAstăzi se împlinesc 94 de ani de la Tratatul de la Trianon, unul din cele mai contestate documente de către revizioniştii unguri deoarece actul consfinţeşte unirea Ardealului şi Banatului de răsărit cu Regatul României, după deznodământul Primului Război Mondial.
  Semnat în 4 iunie 1920 la Grand Palace de Trianon de la Versailles, după Primul Război Mondial, documentul consfinţea, printre altele, unirea românilor din interiorul arcului carpatic cu fraţii lor de sânge din vechiul regat. Deasemenea, în urma aceluiaşi act, Slovacia şi Rutenia au revenit Cehoslovaciei, Burgenlandul – Austriei iar Croaţia şi Slavonia – Iugoslaviei.
  Tratatul a fost semnat de 23 de state. Din Europa, semnatarele au fost, de o parte Ungaria, iar de cealaltă statele Antantei, printre care România şi cele trei state noi: Polonia, Cehoslovacia şi Iugoslavia (la vremea respectivă Regatul Sârbilor, Croaţilor şi Slovenilor).
  Parlamentul ungar a declarat ziua de 4 iunie “Zi a Coeziunii Naţionale” în anul 2010, în amintirea semnării Tratatului de pace de la Trianon, la 4 iunie 1920. Radicalii maghiari merg mai departe şi consideră această dată “Zi de doliu”, în amintirea pierderii statutului imperial al Budapestei. Sursa: FrontPress.ro 

  Trianon harta 1

  0 0
 • 06/04/14--05:29: :)))


 • 0 0
 • 06/05/14--05:49: Seism eurofob
 • Seismul eurofob zgaltaie citadela de la Bruxelles

  autor: FrontPress05.06.2014

  alegeri UEPe 25 mai, odată cu alegerile pentru Parlamentul european, un puternic cutremur politic a lovit Bătrânul Continent. Epicentrul lui a fost localizat în perimentrul Londra, Paris, Copenhaga – un veritabil „triunghi al Bermudelor” în care dispar treptat speranțele forțelor progresiste (de „dreapta” sau de stânga) într-un viitor liniștit al Uniunii Europene, viitor controlat de o elită birocratică și supus preceptelor Corectitudinii Politice.
  Unda de șoc a fost resimțită și în alte țări ale Uniunii: din Austria – unde „extrema dreaptă” reprezentată de Partidul Libertății (FPÖ) a obținut 19,9% din sufragii (cu 5% mai mult decât în 2009), clasându-se astfel pe locul trei după creștin-democrați și social-democrați – până în Polonia, unde micuțul partid eurofob Congresul Noii Drepte (KNP), condus de Janusz Korvin Mikke (matematician și fost disident anticomunist) a obținut 7,2% din voturi și dreptul de a avea 4 deputați în Parlamentul european. Ei vor încerca să îndeplinească planul lui Korvin Mikke, anume acela „de a dărâma UE din interior”.
  Și dacă în Olanda Geert Wilders și Partidul pentru Libertate (PVV), marii favoriți, s-au clasat în cele din urmă doar pe locul trei, cu 13,2% din voturi, păstrându-și totuși cele 4 locuri obținute în 2009, în Germania partidul anti-euro creat în urmă cu un an a obținut 6,5% din sufragii și își va trimite reprezentanții la Strasbourg.
  United Kingdom Independence Party (UKIP) din Marea Britanie este marele câștigător al alegerilor, partidul condus de Nigel Farage obținând un scor istoric – 27,5%! Este pentru prima oară, din 1910 și până acum, când nici laburiștii (locul 2 cu 25,4%) și nici conservatorii (23,9%), n-au câștigat niște alegeri în Regatul Unit.
  Comentând expansiunea electorală a „extremei drepte” în Europa și impresionanta străpungere a fortificațiilor citadelei parlamentare de la Strasbourg, Angela Merkel a spus: „Este spectaculos, dar regretabil”. Despre cât de surprinzătoare și regretabilă este pasivitatea complice afișată de Germania în fața expansiunii teritoriale a „prădătorului” de la Kremlin, doamna Merkel n-a spus nimic.
  Nigel Farage și UKIP au obținut victoria militând pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană și stoparea totală a valului imigrațional cu toate că, înaintea alegerilor, conservatorul David Cameron anunțase în cadrul unui discurs considerat istoric – ce a amintit ascultătorilor de celebrul discurs al marelui politician conservator Enoch Powell – că intenționeaza stoparea imigrației în Marea Britanie. Neimpresionat, Nigel Farage a răspuns imediat: „Este praf în ochi. Singura cale de a stopa imigrația în masă din statele UE și de a preveni abuzurile asupra Sistemului de asistență socială britanic, este părăsirea Uniunii Europene”.
  David Cameron a declarat pe 26 mai: „Oamenii sunt profund nemulțumiți de Uniunea Europeană”. El a continuat, spunând: „Ei vor o schimbare, și în ceea ce mă privește mesajul a fost recepționat și înțeles pe deplin… Dacă vreți un referendum asupra Europei, dacă acest lucru este cel mai important pentru voi, nu este decât un partid și un potențial prim ministru care îl pot organiza. Laburiștii și Liberal-Democrații nu vor acest referendum, iar UKIP nu îl poate realiza.”
  David-Cameron-Marea-BritanieDavid Cameron, premier pretins conservator al Marii Britanii.
  Este vizibilă deturnarea (datorată „seismului” din 25 mai) onorabilului Cameron din drumul său spre Centru-Stânga și deplasarea sa forțată către „extrema dreaptă”. Și asta pentru că azi numai un „extremist de dreapta” poate vorbi despre organizarea unui referendum, în care voința celor care votează să fie și ascultată. Din fericire, în acest moment doar într-o singură țară (Elveția)„extremiștii de dreapta” își fac de cap, organizând referendumuri pentru a se supune deciziei cetățenilor.
  În Danemarca, Partidul Popular Danez este considerat și el, din cauza politicii sale anti-imigraționiste, un partid de extremă dreaptă. Lucrul acesta nu i-a oprit pe 23 % dintre cetățenii danezi prezenți la urne să-l voteze, propulsându-l astfel pe primul loc înaintea social-democraților aflați la putere, care cu 20,2% din sufragii s-au clasat pe locul secund. Rămâne un mister cum au ajuns civilizații, pacifiștii și umaniștii cetățeni ai Danemarcei, cei care s-au opus cu un remarcabil spirit civic acțiunilor declanșate de către ocupanții naziști împotriva evreilor danezi, să sprijine acum ascensiunea „extremei drepte”. Spun asta pentru că cei câteva sute de mii de imigranți musulmani – care consumă peste 40% din fondurile alocate asistenței sociale, în timp ce își manifestă deschis intoleranța religioasă, anti-semitismul și spiritul anti-occidental – nu au, bineînțeles, nici o legatură cu șocanta schimbare a mentalității daneze.
  Ziua de 25 mai a marcat în Franța „eșecul unei întregi țări”, așa cum remarca cotidianul Liberation, iar noaptea ce i-a urmat a fost o noapte albă și pentru ultracunoscutul politician franco-german Daniel Cohn Bendit. Era și normal din moment ce, pentru prima dată în istoria Franței, alegătorii au votat și au plasat pe primul loc un partid etichetat ca xenofob, rasist și populist, adică de extremă dreaptă.
  Pe 25 mai, Frontul Național – partidul condus de Marine Le Pen – a câștigat alegerile cu 24,85%, devansând Uniunea Mișcării Populare (UMP), ce a reușit să obțina 20,8% și Partidul Socialist, care s-a cățărat epuizat pe ultima treaptă a podiumului cu doar 13,98% din voturile exprimate. Participarea la vot – 42,43%. Partidul Socialist Francez a reușit astfel un rezultat istoric, dar în sens negativ, scorul electoral obținut fiind cel mai slab din istoria participărilor sale la alegerile euro-parlamentare. Ca urmare a înfrângerii electorale, domnul Jean-François Copé, președintele UMP (PDL-ul francezilor) și-a dat demisia, dovedind astfel că mai bine este să te cheme uneori Vasile decât Jean-François.
  Daniel-Cohn-Bendit-300x231Daniel Cohn Bendit
  Era normal atunci ca Daniel Cohn-Bendit – fanaticul anti-naționalist și federalist european – să petreacă o noapte de coșmar, el fiind, încă din vremea când era considerat una dintre vedetele „verzilor” germani, un adept necondiționat al imigrării în masă, deoarece numai aceasta putea aduce schimbarea mult visată de Stânga.Noi, Verzii, spunea el atunci, trebuie să luptăm pentru ca un număr maxim de străini să se instaleze în Germania. Când vor fi în Germania, trebuie să luptăm pentru ca ei să obţină dreptul de vot. Când acest obiectiv va fi atins, vom avea un număr suficient de alegători pentru a schimba această ţară. Ajuns liderul și „locomotiva electorală” a ecologiștilor francezi, el a continuat să susțină politica unei imigrații fără limite, cea mai sigură metodă de a submina din temelii păcătoasa civilizație occidentală, ignobila creație a omului alb.
  „Din această cauză noi spunem: trebuie oprită imigraţia pentru că altfel vor intra în şomaj noi muncitori. Precizez cu fermitate: trebuie stopată imigraţia oficială şi clandestină. Trebuie rezolvată astfel importanta problemă pusă, în viaţa comunităţii locale franceze, de imigrație. Se găsesc ingrămădiţi, în ceea ce putem numi foarte bine ghetouri, muncitori şi familii cu limbi şi cu moduri de viaţă diferite. Aceasta creează tensiuni şi uneori ciocniri între imigranţii din ţări diferite. Această situaţie face dificilă relaţia lor cu francezii. Când concentrarea populaţiei devine atât de puternică, criza locuinţelor se agravează, numeroasele familii de imigranţi cad în mizerie şi cheltuielile devin insuportabile pentru bugetele locale.”
  Vremurile când Georges Marchais – secretarul general al Partidului Comunist Francez – scria în ziarul L’Humanité aceste rânduri, fără să fie și hulit pentru asta, au apus definitiv.
  Că este anacronic și riscant să mai vorbești așa ne convingem azi, când Marine Le Pen este considerată xenofobă, rasistă și populistă deși transmite același mesaj ca Georges Marchais în 1981, sau Charles De Gaulle în anii ’60, atunci când acesta spunea: Noi suntem înainte de toate un popor de rasă albă, de cultură greacă şi latină şi de religie creştină. Astea nu sunt poveşti! Ia-ţi văzut pe musulmani? Le-aţi privit turbanele şi djelabalele? Vedeţi bine că nu sunt francezi! Arabii sunt arabi, francezii sunt francezi! Credeţi că organismul francez poate să absoarbă zece milioane de musulmani, care mâine vor fi douăzeci de milioane şi poimâine patruzeci?”
  Vestea victoriei „fasciștilor” conduși de Marine Le Pen (urmașa lui Georges Marchais și De Gaulle) l-a făcut pe tovarășul Jean-Luc Mélenchon, șeful Partidului Comunist Francez și liderul Frontului de Stânga, să treacă printr-un șoc emoțional greu de uitat. Cu lacrimi în ochi și glas sugrumat de durere, el a adresat pe FranceTV un cutremurător apel Franței și proletariatului ei: „Hai Franța, hai frumoasa mea țară! Haideți muncitori, veniți-vă în fire! Nu lăsați ca toate acestea să fie făcute în numele vostru! Nu permiteți ca Franța să fie altceva decât ceea ce este ea în inima lumii întregi.“
  Prea târziu! Potrivit institutelor de sondaj, 38% dintre funcționarii și 43% dintre muncitorii francezi au votat pe 25 mai cu Frontul Național. Chiar și acele orașe recunoscute ca bastioane ale stângii franceze au căzut unul după altul, partidul anti-imigrație obținând acolo primul loc.
  Este foarte posibil ca „muncitorii francezi” apelați de Jean Luc Melenchon să nu fi uitat declarațiile acestuia la adresa Franței și a cetățenilor ei „de baștină”, făcute anul trecut. „Nu pot să supraviețuiesc când în jurul meu sunt numai blonzi cu ochi albaștri… este peste puterile mele”, a spus șeful comuniștilor francezi nu înainte de a-i numi pe normanzi alcoolici și pe ceilalți francezi arierați. Se pare că, uneori, nu toate inimile bat pentru Franța.
  Jean Luc Melenchon nu poate fi considerat rasist și nici deputatul socialist Thomas Thevenoud, cel care remarca recent, cu mândrie, într-o emisiune televizată: „Franța este o mare națiune neagră”. Se știe, reprezentanții Stângii n-au cum să fie rasiști din moment ce ei sunt corecți politic.
  Pentru proeminenta reprezentantă a socialiștilor francezi, Ségolène Royale, ministrul Ecologiei și al Energiei, rezultatul obținut de Frontul Național reprezintă un „șoc la scară mondial㔄În această seară cetățenii lumii și cetățenii europeni au văzut că în Franța, un alegător din patru, a votat pentru un partid violent anti-european”, a declarat ea la TF1.
  Wolfgang-Schauble-300x199Wolfgang Schäuble, ministrul german de finanțe.
  Ministrul de finanțe al Germaniei, creștin-democratul Wolfgang Schauble, mai obișnuit cu cifrele decât cu retorica, a fost mult mai direct decât Ségolène Royale, numind Frontul Național un „partid fascist”. De aplicarea acestei etichete au scăpat însă „democrații” de la Moscova, politicianul german având grijă să menajeze sensibilitățile acestora atunci când s-a pronunțat împotriva majorării sumelor alocate din PIB pentru Apărare și împotriva intențiilor NATO de a trimite efective militare în țările Europei de Est.
  Declarația domnului Wolfgang Schauble este în concordanță cu poziția adoptată până acum de conducerea de la Berlin în fața regimului autocratic de la Moscova și îmi amintește de poziția luată de Franța în 1999, când aceasta se declara împotriva proiectului american de instalare a scuturilor antirachetă în Statele Unite și în câteva țări ale Extremului Orient. Dacă Franța considera atunci acest lucru „destabilizator pentru China”, acum Germania și factorii de decizie de la Bruxelles încearcă să tempereze inițiativele americane, considerându-le o amenințare la adresa „pacifiștilor” de la Kremlin.
  În această situație, respectabilul creștin-democrat Wolfgang Schauble se așează nepăsător în aceeași barcă cu „fascista” Marine Le Pen, cea care și-a găsit un aliat și tovarăș de drum în persoana aceluiași Vladimir Putin. Dacă ne gândim că nici celelalte partide de „extremă dreaptă” europene nu-l privesc cu ochi răi pe „Imperialul moscovit”, atunci putem spune ca mainstream-ul politic european se întâlnește cu „extrema dreaptă” taman în palma lui Putin.
  Frontul Național, partid de extrema dreaptă? Făra discuție, da! Asta dacă este să-l judecăm conform standardelor actuale, stabilite de mult timp drept etalon obligatoriu de către reprezentanții stângii occidentale, cu acceptul celor aflați la dreapta eșicherului politic. Standarde, conform cărora valorile de altădată ale dreptei, peste care „s-a înstăpânit Frontul Național”, după cum constata Jean Sevillia, sunt interzise.
  Scriitorul și filozoful francez remarca: “Decretate tabu, ele nu sunt abordate nici de stânga, nici de dreapta. Consemn: ‘a nu i se face jocul lui Le Pen’. Imigrația, insecuritatea, familia, națiunea, Europa? Nici o problemă. Frontului Național, inamicii îi fac un minunat cadou.”
  De altfel, Marine Le Pen nu are dreptul să se plângă. Se află într-o companie selectă. Spun asta pentru că, potrivit acelorași norme stabilite de stânga franceză, însuși Napoleon a fost “un despot misogin, homofob, antisemit, rasist, fascist, antirepublican” – lucru decretat încă din 2005 într-o carte pamflet, de un reputat autor de stânga. Atunci, de frică să nu fie pus alături de Napoleon, Jacques Chirac, politician „de dreapta” și președintele Franței, a evitat să mai participe la ceremoniile bicentenarului bătăliei de la Austerlitz. Și dacă Napoleon a fost, potrivit preceptelor Corectitudinii Politice, un Mussolini al timpului său, de ce n-ar fi potrivit acelorași principii Marine Le Pen o Clara Petacci a vremurilor noastre?
  RASSEMBLEMENT DU FRONT NATIONAL AU PALAIS ROYALMarine Le Pen, președintele Frontului Național din Franța.
  În 1984 Frontul Național, condus pe atunci de Jean Marie Le Pen, obținea 10,9% din voturile exprimate de electoratul francez la alegerile europene. După 30 de ani, în 2014, FN câștiga alegerile cu 24,85% din voturile exprimate. Prin urmare, într-o singură generație, numărul francezilor rasiști și fasciști a crescut dramatic, asta datorită „minunatelor cadouri” făcute Frontului Național de elita politică franceză, propietara discreționară a adevărului social și politic. În timp ce așa-zisa „dreaptă” n-a avut curajul să analizeze fenomenul din punct de vedere sociologic și economic, al învățământului și securității sociale, stânga s-a dedicat cu fanatism ideologic discriminării, diabolizării și stigmatizării tuturor celor care îndrăzneau să gândească în afara canoanelor impuse, neținând cont că unii făceau parte chiar din rândurile propriului electorat.
  Jean Francois-Revel scria în 1990: “A compara Frontul Național al lui Le Pen cu fascismul anilor ’30 este, cum am arătat deja, o prostie istorică. Electoratul Frontului Național nu are nici o motivație ideologică generală. El reprezintă mediul urban sărac, afectat de clasicele fricțiuni dintre muncitorii imigranți și localnici… la rândul ei, dreapta a căzut în capcana întinsă de terorismul intelectual de stânga. De teamă să nu fie acuzată de rasism, ea a evitat analiza problemelor materiale (…) legate de fenomenul imigranților. Simplu fapt că acceptai existența acestei probleme era de ajuns pentru a-ți fi lipită eticheta infamantă.”
  Și ceea ce s-a petrecut în Franța s-a întamplat și se întâmplă în mai toate țările Uniunii Europene.
  Drept urmare, dacă în urmă cu 30 de ani singura țară europeană în care „extrema dreaptă” își făcea simțită prezența era Franța, azi extremiștii au împânzit Europa. Că sunt veritabili, ca fasciștii greci sau Jobbik-ul ungar, sau doar etichetați așa de către ideologii și adepții Corectitudinii Politice – cum este cazul celor din Franța, Marea Britanie, Belgia, Olanda sau Danemarca -, este mai puțin relevant. Important este că la originea apariției lor se află politica dusă de „golemul bolnav de marxism” (cum este numită pe bună dreptate Uniunea de ziaristul Adrian Pătrușcă), ce-și are încă, se pare că nu veșnic, sediul la Bruxelles. Depinde numai de locatarii lui ca sediul să nu le devină mormânt. De Bogdan Calehari – In linie dreapta


  0 0
 • 06/05/14--06:16: Bancuri...

 • Filmele romantice distrug relatii, pentru ca fac femeile sa creada ca  astfel de chestii se pot intampla in realitate.
  In aceeasi situatie sunt barbatii si filmele porno!

  >> 
  - Tu Marie, cu cine seamana copilul nostru?
   - Mai Ioane, degeaba iti spun ca nu-l cunosti!
  >> 

  O batrana intra in casa si vede cum mosul taie o pastila de Viagra in  patru:
  - Ce faci? Trebuie s-o inghiti toata!
  - Astazi vreau doar sa te sarut!

  >>
  - Marie, sa stii ca eu niciodata n-am sa te pot iubi pe cat meriti.
   - Pai mai Ioane, atunci de ce nu-l aduci si pe Gheorghe?

  &
  JWPysisWGAtJ7IOlykkvAdLU6tjIEV6bOMx3Fdop

  0 0
 • 06/05/14--07:28: :)))


 • 0 0
 • 06/06/14--05:31: Gestapo-ul Europei
 • Gestapo-ul Europei si miscarea placilor tectonice ale UE

  autor: FrontPress06.06.2014

  mUE-350x315Iranul şi China au trecut la executarea bancherilor corupţi, colaboratori ai Wall Street-ului, a judecătorilor, poliţiştilor şi procurorilor corupţi, consemnează „Nesaranews”. „Political Vel Craft” scrie că Ungaria a obligat bancherii corupţi să-i părăsească teritoriul. Islanda a arestat, în 2012, toţi bancherii aserviţi lui Rothschild şi Rockefeller, vinovaţi de prăbuşirea sa economică. O revoluţie fără arme a reuşit schimbarea miraculoasă a destinului Islandei. Presa occidentală păstrează tăcere asupra evenimentelor. Astfel de ştiri ar da curaj naţionaliştilor din ţările europene, în lupta pentru eliberare de sub tirania financiară a organismelor mondiale.
  Euroscepticismul manifestat la alegerilor pentru Parlamentul European a lovit în plex U.E. şi poate conduce, în viitorul apropiat, la mişcarea plăcilor tectonice ale bătrînului continent, provocînd un cutremur cu magnitudini dramatice în existenţa organismului comunitar. Numărul deputaţilor europeni ostili faţă de instituţiile U.E., hotărîţi să boicoteze actualul sistem european, este mai mare ca niciodată. Aproape 200 de eurodeputaţi nu simpatizează cu politicile de austeritate ale U.E. şi vor o schimbare radicală în strategia haşurată pînă acum de Parlamentul de la Strasbourg. Victoriile  „Ukip” în Marea Britanie, „Zorii aurii” în Grecia, „Frontul Naţional” în Franţa, „FPO” în Austria, „Partidul Popular” în Danemarca şi Suedia, arată neîncrederea şi ruptura unor importante segmente de populaţie ale acestor state faţă de instituţiile lor politice şi, mai ales, faţă de cele europene. Parlamentul European se va sprijini, în mare parte, pe Germania, cu cea mai mare echipă de europarlamentari, dar, care, evident, uimeşte cu primul şi singurul deputat neonazist.
  U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora
  Popoarele Europei au început să conştientizeze că aproape totul e putred în politica Uniunii şi a marilor Puteri de la „Masa Rotundă”, locul unde sînt şcoliţi agenţii „iluminaţilor”, ca apoi să revină în ţările lor, slugi instruite, în poziţii vitale de putere. Popoarele Europei au înţeles că U.E. luptă împotriva statelor naţionale şi pentru cedarea suveranităţii acestora. Au început să conştientizeze că propriile state nu sînt conduse de cei votaţi să le servească interesele, ci de un labirint de grupuri secrete, care au în mîini controlul  global. Pe acest fond de necontestat au venit victoriile zdrobitoare ale naţionaliştilor, extremelor-drepte şi stîngii, despre care scriam cu cîteva săpătămîni înaintea alegerilor. Popoarele au înţeles, în sfîrşit, că sînt controlate prin manipulări academice de către grupuri restrînse şi ascunse, care au în stăpînire clasele politice, sistemele sociale şi economice, banii planetei, mînuind cu profesionalism şantajul, ameninţările şi chiar eliminarea din scenă, prin asasinare, a celor ce nu mai doresc să lucreze pentru ei (vezi şirul bancherilor şi al şefilor unor bănci celebre, morţi în condiţii suspecte), a celor care se opun sistemului.
  Popoarele au înţeles că aceste grupuri meschine au în stăpînire sistemul de educaţie, sistemul medical – sănătatea omenirii fiind ameninţată continuu de politicile criminale ale companiilor farmaceutice, de noile vaccinuri şi medicamente, special fabricate şi puse pe piaţă, pentru a declanşa îmbolnăvirea, unele, chiar cu efect letal întîrziat. Menţinerea unei populaţii bolnave-cronic este extrem de profitabilă financiar pentru cei care controlează piaţa medicamentelor.
  Revolte sociale în Europa următorilor ani şi Gestapo-ul democrat
  Popoarele Europei au înţeles că Uniunea Europeană a ales calea unui totalitarism care se doreşte o religie ateistă, nihilistă, ce urmează să devină obligatorie pentru toţi. Prin votul dat naţionalismului, europenii vor să pună capăt agresiunilor care se desfăşoară sub ochii noştri şi prin ignoranţa noastră. Partidele naţionaliste şi extremiste au cîştigat teren în toată Europa, iar victoria lor periclitează interesele globaliştilor. Aceste partide cer în mod expres renunţarea la U.E., ieşirea din „Casa lui Rothschild”, dînd astfel o lovitură zdrobitoare „Noii Ordini Mondiale”, sufocantă pentru continent, dar şi celui mai „grandios” şi mai „democratic” proiect din istoria modernă a omenirii, aşa cum este caracterizat de auto-declaraţii lideri ai continentului, în realitate, opera elitei financiare oculte. În Norvegia, ţară care a refuzat în mod repetat intrarea în Uniune, cetăţenii au un nivel de trai extrem de ridicat, în comparaţie cu cetăţenii statelor membre. Speriaţi şi indignaţi, liderii de la Bruxelles prevăd revolte sociale în Europa următorilor ani, motiv pentru care au şi găsit antidotul: Gestapo-ul democrat, o armată de jandarmi ai Europei, care să intervină în „misiuni de securitate, supraveghere şi ordine publică, în gestionarea traficului, controlul frontierelor şi activităţii de inteligenţă, protejarea persoanelor şi a bunurilor, în ghilimele, şi menţinerea ordinii în caz de manifestaţii publice. Ultima misiune însemnînd, probabil, masacrarea celor care îndrăznesc să protesteze în stradă pentru o viaţă demnă.
  Nici Washington-ul, nici Bruxelles-ul nu doresc rezolvarea conflictelor
  José Manuel Barroso a cerut forţelor europene să fie unite în faţa ascensiunii partidelor extremiste şi eurofobe. Însă, euroscepticii din forul legislativ european vor cutremura sistemul, impactul undelor de şoc va zgudui nu doar ţările lor de provenienţă, ci întreaga Europă, incluzînd şi România, unde, dincolo de celebrele scandaluri politice şi de corupţie ale acestui sfert de veac, dincolo de exerciţiul experimental al „democraţiei”, dincolo de porumbeii ieşiţi din gura autorităţilor de la Bucureşti, există o realitate cruntă: România trăieşte cea mai dramatică perioadă din istorie, ai căror eroi demagogi au fost capabili de orice matrapazlîc pentru cîştigarea votului, sărăcirea poporului român şi sporirea averilor personale. Violenţa nu e  o soluţie pentru rezolvarea conflictelor interne, dar trebuie să înţelegem, pînă nu e prea tîrziu, că această clasă politică merită luată de guler şi dată afară pînă la ultimul membru. Trezirea noastră la realitate, ca popor, presupune conştientizarea prăpastiei în care se zbate România, sub ochii fiarelor de pradă globaliste. Washington-ul şi Bruxelles-ul doresc rezolvarea conflictelor doar în interesul lor. Pe pagina „Institute for Political Economy”, Paul Craig, fost asistent al  secretarului de stat responsabil cu Trezoreria în administraţia Reagan, afirmă că, Washington-ul împinge lumea spre război: „Rusia este împânzită de coloane a cincea ale Washington-ului. Dacă guvernul lui Putin stă deoparte în timp ce lupta Ucrainei ruseşti este înăbuşită, prestigiul lui Putin se va prăbuşi, iar Washington-ul va răsturna guvernul rus, punând în acţiune sutele de ong-uri finanţate de Washington, pe care guvernul rus a avut nebunia să le tolereze.” Gînd la gînd cu adevărul enunţat de Craig. De Maria Diana Popescu – Agero
  0 0
 • 06/06/14--06:03: :)))


 • 0 0
 • 06/06/14--08:17: Dieta prin tenie

 • Topul celor mai bizare, dezgustătoare şi periculoase diete din lume

  Autor: Paula Rotaru
  De-a lungul anilor, doamnele, în special, au ţinut diete care mai de care mai nebuneşti şi mai lipsite de logică, de la ingestia chisturilor de tenie, un parazit care odată ajuns în organism absoarbe mâncarea, sau chiar băuturile pe bază de hormoni din...placentă, despre care unele vedete afirmă că ar face minuni pentru siluetă.

  Despre toate acestea vom vorbi mai pe larg în rândurile ce urmează.

  Maria Callas, frumuseţe nemuritoare cu ajutorul dietei cu tenie

  Secolul XX a fost marcat de fel şi fel de diete absurde şi nefireşti, printre acestea numărându-se şi celebra dietă cu tenie. Aceasta presupune ingestia unor chisturi de tenie, paraziţi care odată ajunşi în intestine absorb mâncarea şi care pot ajunge până la 9 metri lungime. Deşi, într-un final, scopul acestei diete este atins, cel care se încumetă slăbind în mod vizibil, însă nu şi la modul sănătos, trebuie să ştiţi că există reacţii adverse grave precum greaţă, vărsături, dar şi risc crescut de a face meningită, epilepsie sau chiar demenţă, ca urmare a faptului că parazitul se poate deplasa nestingherit în organism, putând ajunge chiar şi la creier, unde perturbă grav sistemul nervos.

  Din fericire, această dietă a fost interzisă de către Food and Drug Administration şi este ilegal să fie practicată, deşi există încă voci care susţin că unele persoane încă mai apelează la această dietă extremă.

  Dieta Prolinn sau siropul miraculos care te slăbeşte şi te...omoară

  În urmă cu aproape 40 de ani, medicul american Roger Linn a scos pe piaţă şi a promovat, spune el, un sirop-minune pe bază de coarne, piele, tendoane şi oase de animale tratate cu diverse substanţe chimice şi coloranţi care, chipurile, ar fi extrem de benefice în procesul de slăbire.

  Dar ce presupunea, mai exact, această dietă? Ei bine, această dietă absurdă însemna să te înfometezi, deci să nu mănânci absolut nimic timp de 2 săptămâni, şi să bei zilnic câte un pahar din băutura “specială” cu ingredientele mai sus menţionate. Deşi pare incredibil şi greu de crezut, între 2 şi 4 milioane de persoane au urmat această dietă absurdă, însă partea proast este că peste 60% dintre acestea au suferit ulterior un atac de cord, ca urmare a privării organismului de nutrienţi şi vitamine, fără de care organismul nu poate funcţiona.

  Dieta cu ţigări, preferata topmodelelor

  Apă şi tutun, aşa ar putea fi descrisă pe scurt aşa-numită dietă a topmodelelor, care se poartă chiar şi astăzi printre frumoasele de pe podium. Însă acest regim drastic nu este o noutate, deoarece originile acestei diete încep chiar din anii ’20, când producătorii de tutun de pe acele timpuri îşi promovau produsul cu promisiunea că slăbeşte, graţie substanţei-minune numită nicotină, care are proprietatea de a suprima apetitul. A existat chiar şi un slogan sugestiv al brandului Lucky Strike, care sună în felul următor: „Reach for a Lucky instead of a Sweet!” (Fumează un Lucky în loc să mănânci ceva dulce!). Se pare că această strategie de marketing a dat cu adevărat rezultate, vânzările crescând în scurt timp cu peste 200%.

  Însă, ce face din dieta cu ţigări o opţiune nesănătoasă? Cu siguranţă sunteţi conştieţi de efectele negative ale fumatului asupra organismului, nu mai e loc de îndoială că ţigara ne expune unui risc crescut de cancer pulmonar, boli de inimă, impotenţă, osteoporoză şi multe alte afecţiuni care sunt declanşate de acest viciu.

  Aşadar, deşi nicotina poate într-adevăr să mai taie din senzaţia de foame, reacţiile negative asupra corpului sunt cu mult mai grave atunci când tragem din ţigara ticsită cu peste 4.700 de substanţe chimice, dintre care peste 60 au potenţial cancerigen.

  Fructarianismul şi oboseala

  După cum bine sugerează şi denumirea, fructarianismul presupune consumul exclusiv de fructe, uneori şi de seminţe sau oleaginoase, cum sunt migdalele, cajuul, fisticul etc. Însă, ceea ce face din această dietă, pentru unii chiar un stil de viaţă, un mod periculos de a slăbi este privarea organismului de toate celelalte categorii de subtanţe nutritive, minerale şi vitamine pe care le găsim în legume, cereale şi carne. Doar prin consumul de fructe, nu este asigurat necesarul optim de acizi graşi şi vitamina B123 de care corpul are nevoie pentru a funcţiona normal, astfel că se poate ajunge foarte uşor la anemie.

  Potrivit specialiştilor de la Universitatea Columbia, dieta pe bază de fructe nu asigură suficient fier, proteine, zinc, vitamina D şi calciu organsimului, iar rezultatul va fi oboseala cronică, riscul crescut de a face diverse boli, din cauza sistemului imunitar slăbit,  şi apariţia osteoporozei.

  Printre vedetele care au cochetat cu această dietă se numără şi frumuşelul actor Ashton Kutcher, care a sfârşit într-un final la urgenţe cu dureri groaznice de stomac.

  Dieta hCG şi riscul crescut de cancer ovarian

  Această dietă presupune consumul zilnic a cel mult 800 de calorii, ceea ce este extrem de nesănătos, şi injectarea sau aplicarea de unguente topice pe bază de ...hormoni hCG care se găsesc în mod natural în urina femeilor însărcinate sau în placentă, şi care au rolul de a „hrăni” uterul. Aceşti hormoni pot fi direct înjectaţi în circuitul sangvin, pot fi ingeraţi sub forma unor pilule sau pur şi simplu aplicaţi la suprafaţa pielii prin intermediul unei creme-spumă specială care permite pătrunderea rapidă a acestora în organism.

  Astfel de proceduri pot fi extrem de costisitoare, o singură porţie de hormoni hCG ajungâng să coste chiar şi 1.000 de dolari. America este ţara cu cele mai multe persoane care se înghesuie la cabinetele medicilor şi clinicilor de slăbire în speranţa că această dietă hCG le poate scăpa de kilogramele în plus. Din păcate, însă, există şi versiuni mai ieftine comercializate în mediul online, care pot pune cu adevărat în pericol viaţa celor care le cumpără.

  Dieta hCG a fost inventată de un medic din Europa la sfârşitul anilor ’50 şi se baza pe faptul că injectarea cu hCG va duce la suprimarea apetitului şi pierderea a cel puţin 500 de grame pe zi, însă nu ţinea cont de faptul că restricţia calorică extremă, dusă aproape de înfometare, poate dezechilibra grav organismul şi poate favoriza apariţia multor complicaţii şi boli.

  În plus, nu există niciun studiu ştiinţific care să ateste eficacitatea acestui hormon în procesul de slăbire, kilogramele fiind pierdute mai degrabă în urma alimentaţiei sub limita normalului, care poate pune în pericol funcţionarea corectă a organismului şi poate crea un dezechilibru sever de minerale şi vitamine în corp, cu urmări dezastruoase asupra sănătăţii. În schimb, există dovezi că acest hormon hCG ar putea fi asociat cu o suprastimulare ovariană, ceea ce poate constitui un semnal de alarmă şi un pericol real de instalare a cancerului ovarian, afecţiune cu o rată de supravieţuire extrem de scăzută.


  0 0
 • 06/06/14--08:42: Protest
 • Protest contra folosirii numelui orasului Bucuresti pentru manifestarile “minoritatilor sexuale”

  autor: FrontPress06.06.2014

  gayfest-parada-degenerarii-umaneScrisoare deschisă de protest adresată Primarului General al Bucureștiului, dl. Sorin Oprescu:
  Asistăm cu surprindere şi tristeţe la uzurparea, de către agenții de lobby ai „minorităților sexuale”, a numelui capitalei Românei, București.
  Față de anii trecuți, când cei în cauză își organizau manifestările sub denumirea onestă de „Gay Fest” (adică festivalul homosexualilor), anul acesta vom avea un „Bucharest Pride”! Adică, în opinia organizatorilor, un soi de festival al mândriei bucureștene!
  Bucharest PrideCa locuitori ai Bucureștiului și cetățeni ai României, vă asigurăm că nu ne simțim deloc mândri de astfel de asociere. Desigur, nu avem nimic împotriva exercitării dreptului la viață privată al nimănui; nu găsim însă nimic „privat” în a implica numele celui mai mare oraș al țării într-un astfel de eveniment.
  Ne permitem să vă reamintim că pe stema municipiului București figurează icoana unui sfânt al Bisericii Ortodoxe – Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, care este și patronul spiritual al acestui oraș.
  Cum poate fi asociat acesta cu un marș al lipsei de rușine? Sau cu declamarea de povești cu „familii” în care există „doi tați” și „două mame”? Sunt două evenimente care vor avea loc în spațiul public, în timpul Bucharest Pride. Cunoașteți pe cineva născut din doi bărbați sau din două femei? Noi nu!
  Românii, ca oricare alt popor din Europa sau din lume, nu sunt definiți prin comportamentul lor sexual, ci prin setul de valori la care aderă. Ceea ce se promovează prin manifestări de tipul „Bucharest Pride” este incompatibil nu doar cu valorile creștinismului majoritar în România, ci și cu ale bunului simț minimal – însușire ce lipsește cu desăvâșire agenților de lobby homosexual.
  De aceea, în numele tuturor cetăţenilor creștini, vă adresăm îndemnul de a vă delimita public de această asociere. Luați, vă rugăm, domnule Primar General, o poziție clară împotriva încercării „minorităților sexuale” de a induce în rândul cetățenilor majoritari ideea că „Bucharest Pride” este o manifestare a tuturor bucureștenilor.


  Cu prețuire deosebită,

  0 0
 • 06/07/14--05:31: Jobbik
 • Curtea Suprema din Ungaria: JOBBIK nu mai poate fi numit partid de “extrema dreapta”

  autor: FrontPress07.06.2014

  jobbikPartidul radical maghiar Jobbik a dat o lovitură de imagine după ce Curtea Supremă din Ungaria a interzis zilele trecute catalogarea formațiunii de către televiziuni ca fiind de ”extremă dreapta”.
  Jobbik a acționat în instanță postul privat ATV din țara vecină în 2012 după ce în cadrul știrilor și emisiunilor politic formațiunea a fost descrisă în repetate rânduri ca fiind ”un partid parlamentar de extremă dreapta”. Naționaliștii maghiari s-au simțit lezați de această ”etichetă”, Curtea Supremă dându-le acestora câștig de cauză, la fel ca și organismul care reglementează piața media din Ungaria (similar Consiliului Național al Audiovizualului din România).
  Postul de televiziune a fost găsit vinovat de folosirea sintagmei contestate cu scopul ”influențării negative a telespectatorii”.
  Alianţa Tinerilor de Dreapta – Mişcarea pentru o Ungarie mai bună (Jobbik) a obţinut puțin peste 20 la sută din voturi în urma alegerilor generale din aprilie 2014 şi un număr de 24 de parlamentari. La nivel european partidul are legături strânse cu mai multe formaţiuni naţionaliste importante. După alegerile europarlamentare din mai 2014, Jobbik a obţinut aproape 15 procente din totalul voturilor exprimate, revenindu-i 3 locuri în Parlamentul European.
  În ultimii ani şi-a intensificat prezenţa şi pe teritoriul României, revizioniştii unguri contestând statalitatea ţării noastre. Deasemenea, la începutul anului, conducerea Jobbik a decis mărirea numărului membrilor cu drept decizional de la 60 la 65, cooptând câte un membru din Ucraina, Slovacia, Serbia şi doi din România, ţări unde minoritatea maghiară este relativ puternic reprezentată în anumite regiuni. Jobbik este primul partid din Ungaria care a aprobat în statut că grupurile partidului din afara graniţelor pot avea delegat cu drept decizional la congresul naţional. Astfel s-a decis ca Transilvania şi aşa-zisul Ţinut Secuiesc să aibă câte un delegat. Sursa: FrontPress.ro


  R

  0 0
 • 06/07/14--05:40: :)))


 • 0 0
 • 06/07/14--06:59: Rionegro e Solimoes

 • 0 0
 • 06/07/14--07:34: Soferul lui Al Capone


 • Soferul lui Al Capone a fost un roman !

  Un ardelean din Sibiu a devenit celebru dupa ce a lucrat mai bine de 10 ani in Statele Unite pentru temutul gangster Al Capone. Scapat ca prin minune de plasele intinse de politia din toata America, Ieronim Budac s-a intors intr-un final in satul natal, unde ulterior, timp de 16 ani, a fost primar si, de asemenea, cel mai bogat om din Cartisoara-Sibiu. Astazi, rudele sale vorbesc cu mandrie despre cel care a fost, pentru o perioada indelungata de timp, si soferul celui mai vanat gangster din toate timpurile.

  In satul Cartisoara putini mai sunt cei care l-au prins in viata pe Ieronim, romanul care a speriat America in perioada prohibitiei. Povestea lui o aflam insa chiar de la primarul satului, Dorin Magda, in varsta de 40 de ani, una din putinele rude in viata ale lui Ieronim Budac.

  Urmarit de politisti, a sarit cu camionul plin de whisky in fluviul Mississippi.

  Ieronim a fost unchiul mamei mele si stiu povestea lui inca de cand eram doar un copil. Ieronim a plecat, la fel ca multi alti tineri din sat, sa lucreze in America. Avea 18 ani atunci, chiar inainte de primul razboi mondial. A ajuns in America si a lucrat intr-un bar. Acolo l-a cunoscut pe Al Capone. Se zice ca a ajuns sa lucreze pentru el deoarece Ieronim era priceput sa faca cazane de rachiu si chiar facea acolo tuica ardeleneasca. Incet, incet a ajuns sa fie unul dintre oamenii de incredere ai gangsterului american, ba chiar soferul personal al acestuia. Ieronim era, asa, un fel de om de facea ce facea si iti capta increderea. Timp de 10 ani a lucrat pentru Al Capone si a trecut prin multe peripetii. De multe ori era sa-si piarda chiar viata, insa lui Ieronim nu ii era frica de nimic. O data, dupa o urmarire ca in filme ce a durat cateva ore pe strazile din America, cu politia pe urmele lui, s-a aruncat cu tot cu camionul plin de whisky in fluviul Mississippi. Sticlele cu alcool s-au dus la fund, el a scapat cu viata si nici nu a lasat nici o dovada a contrabandei in urma lui. Mafiotul nu numai ca nu s-a suparat pentru marfa pierduta, dar l-a si recompensat din plin pentru curajul lui. A avut noroc, zic eu, si a ajuns teafar inapoi in satul natal si in plus de asta a venit si cu foarte multi bani, ne povesteste primarul Dorin Magda.

  Intors acasa dupa mai bine de 10 ani, Ieronim s-a facut repede remarcat de concetatenii lui. Plin de bani si cu multa experienta in domeniul afacerilor, si-a construit in Cartisoara cea mai mare casa, un joagar si cateva cazane mari de tuica. A dat de lucru la oameni, s-a facut remarcat si in scurt timp a fost ales primar. A ramas in aceasta functie timp de 16 ani, pana cand au venit comunistii la putere, i-au confiscat averea si l-au declarat chiabur.

  A facut multe pentru acest sat, a ridicat o scoala, a construit cea mai renumita cazangerie de tuica din toata partea asta a Ardealului, un joagar si multe altele. Cand a venit din America stia sa faca chiar si whisky. Era un om bogat, dar avea o mare suferinta. Nu a avut niciodata urmasi. Cea care i-a fost sotie, Galina, l-a parasit pentru ca lui ii placeau viata si pericolul. S-a insurat cu ea dupa ce a venit din America, dar a divortat dupa cateva luni. A infiat o fata, careia i-a lasat casa. Ea a vandut insa mostenirea si a plecat din sat, ne mai spune Dorin Magda.

  Scrisorile pe care Al Capone i le-ar fi trimis lui Ieronim Budac au disparut fara urma. Sotia lui i le-a ars pe toate, cu poze cu tot. Cateva fotografii au mai ramas. O sa facem un album special despre el, care va fi expus in viitor aici la primarie, pentru ca toata lumea sa stie ca soferul lui Al Capone a fost de la noi din sat. Acum aceste poze sunt date la expertiza, pentru a se verifica autenticitatea lor, astfel ca nimeni sa nu se indoiasca de adevarul spuselor mele�h, ne mai spune primarul din Cartisoara

  Ieronim Budac este inmormantat in cimitirul din sat, alaturi de rudele sale. A murit in anul 1977, la varsta de 80 de ani.

  A murit de sifilis

  Cunoscut sub numele de Al Capone sau cu porecla Scarface, cel mai faimos cap mafiot al tuturor timpurilor, Alphonse Gabriel Capone , s-a nascut in 1899, in Brooklyn, New York, intr-o familie de imigranti italieni. Incepand cu mijlocul anilor '20, Al Capone a fost regele incontestabil al industriei viciilor din Chicago. Cursele de cai, cazinourile, restaurantele, bordelurile, distileriile ilegale, toate erau controlate de Scarface. Acestea ii aduceau un profit anual de 100 de milioane de dolari. Pentru a nu avea probleme cu autoritatile, Capone a cumparat o serie de personalitati ale acelor vremuri, printre care sefi ai politiei si primari. Gloria lui se incheie in anul 1931, cand a fost prins pentru evaziune fiscala si condamnat la 11 ani de inchisoare. La opt ani dupa ce a fost eliberat, celebrul gangster a murit in casa sa din Florida, rapus de sifilis. 
  (romanii sint peste tot)
  Sursa http://mafia.ablog.ro

  0 0
 • 06/08/14--04:36: Rammstein
 • We’re all living in RUMANIEN…

  autor: FrontPress 08.06.2014

  rammsteinŢăranii din zona ţinutului Ivanjica (Serbia) s-au confruntat o bună perioadă de timp cu mistreţii care le distrugeau culturile. Grohăitoarele sălbatice veneau în turmă, intrau în lanurile de porumb sau parcelele cu cartofi şi plecau lăsând totul vraişte. Agricultorii au bătut la toate uşile, au apelat la ajutorul vănâtorilor, dar fără vreun folos. Oamenii necăjiţi s-au văzut în situaţia de a apela la metode alternative. “Ce-i de făcut?” – s-au întrebat pe bună dreptate, până când unul dintre ei a venit cu ideea să aducă în câmp o staţie şi nişte boxe puternice. Zis şi făcut!
  După ce au instalat staţia de sonorizare, singura problemă era ce muzică să pună. Căzând de comun acord că horele populare sârbeşti nu-i vor speria foarte tare pe prădătorii cu colţi, au purces la căutarea unor sunete mai fioroase. Cel mai radical cd pe care au reuşit să-l găsească a fost – RAMMSTEIN!
  Experimentul s-a dovedit mai mult decât reuşit, mistreţii fugind înspăimântaţi de vocea hotărâtă a lui Till Lindemann. Ţăranii au încercat ulterior şi alte genuri muzicale, dar nimic nu a reuşit să ţină la distanţă porcii sălbatici aşa cum a făcut-o Rammstein.
  Ar fi interesant de făcut acest experiment şi în oraşele noastre. Ce s-ar întâmpla oare dacă am scoate într-o zi toţi boxele pe geamurile blocurilor  şi am pune la unison nişte industrial-metal? Nu de altceva, dar măcar am sparge timpanele tuturor mistreţilor în costume cu refrenul: “We’re all living in RumänienRumänien ist wunderbar...”
  Poate dispar naibii din lanul nostru de secară… De Goran Mrakic


  0 0
 • 06/08/14--05:33: Nana
 • 2015
  0 0

  S-a stins din viata cea care a fost prof. Elena Matcovschi, profesoara de biologie si directoare timp de multi ani a scolii "Mihai Eminescu", fosta scoala nr. 11, Roman. Inmormantarea va avea loc marti, 10 iunie, ora 11.
  Dumnezeu s-o odihneasca! Sincere condoleante familiei indurerate!

  0 0
 • 06/08/14--21:36: Simona Halep
 • 10 motive pentru care Simona Halep NU e un model pentru romani

  autor: FrontPress08.06.2014

  halepMă uitam, aseară, la meciul Simonei Halep şi m-a izbit. Tenismena noastră nu e deloc un model de urmat pentru români. Şi cred că am găsit şi motivele care să demonstreze această afirmaţie.
  1.Simona Halep munceşte în loc să fie plătită doar ca să apară la TV şi, în fond, cine mama naibii vrea să facă bani muncind în ţara asta?
  2.Simona Halep face sport de mică şi se menţine în formă în loc să bage în ea shaorma şi să se îngraşe peste măsură
  3,Simona Halep nu merge în cluburi şi, deci, nu o pot poza paparazzi şi nici nu o pot filma cameramanii emisiunilor cu şi despre vedete
  4.Simona Halep n-a dansat niciodată la Capatos
  5.Simona Halep nu are un iubit bogat şi bătrîn care să o susţină, ci face bani singură
  6.Simona Halep nu primeşte maşini pentru a onora propuneri indecente
  7.Simona Halep nu s-a combinat cu nici un monden autohton şi nici nu s-a despărţit de el cu scandal. Nici nu s-a măritat de zece ori cu acelaşi om şi nici n-a divorţat de el tot de zece ori. Şi nici pe Marcel Toader nu-l cunoaşte
  8.Simona Halep n-a pozat goală de-a dreapta lui Radu Mazăre
  9.Tabloidele n-au aflat ce-a făcut Simona Halep astă vară
  10.Simona Halep şi-a micşorat sînii în loc să şi-i mărească. De ce-ai face asta? Păi, se compară cu Bianca Drăguşanu & co.?
  PS: O să rîdeţi, dar dacă nu urmăreşti ştirile mondene, greu să compilezi o astfel de listă. Am fost pe site-urile fiecărui tabloid. Altfel, cred că tocmai mi s-a înjumătăţit numărul neuronilor. De Alex Mihăileanu – Subiectiv
  0 0
 • 06/08/14--22:18: Armata elvetiana
 • Armata elvetiana NU poate interzice incorporarea “extremistilor de dreapta”

  autor: FrontPress09.06.2014

  elvetia soldatUn tribunal din Elveția a decis că armata din micul stat alpin a greșit când a respins încorporarea unui tânăr din cauza vederilor sale politice de ”extremă dreapta”.
  Cazul adus în fața instanței îl are ca subiect principal pe un naționalist din cantonul Ticino, care în cadrul interviului standard a recunoscut că susține ”parțial” ideologia fascistă. Deasemenea acesta avea tatuate pe trup mai multe însemne specifice ”extremei drepte”, informează agenția de știri ATS. Ulterior ofițerii au căutat pe rețelele de socializare alte legături ale tânărului cu mișcările naționaliste radicale.
  Pe baza acestor informații, armata a considerat că recrutul reprezintă un grad de risc ridicat, mai ales că acesta urma să fie instruit pentru mânuirea armelor de foc. Astfel i s-a refuzat încorporarea.
  Curtea Federală Administrativă a decis însă că armata nu este în măsură să tragă concluzii conform cărora un recrut prezintă sau nu un risc din cauza opiniilor politice.
  În Elveția serviciul militar este obligatoriu pentru toți tinerii care au peste 19 ani și au o stare de sănătate corespunzătoare. Sursa: FrontPress.ro
older | 1 | .... | 130 | 131 | (Page 132) | 133 | 134 | .... | 171 | newer